От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 601
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ENVI Памперси по 16 ст от склада на Ганчев зад ШЕЛ бензиностанция в люлин. Водят се френски, опаковат ги в бг. Обикновенно с име Дино или ПИПИ. Имат гел чак до кръста, а не като на памперс да си ги спестяват на 2/3ти. Понякога имат ластик на кръста друг път не, ама не е болка за умиране и памперс нямат.

Renka, пусни ми емаил на лични да ти дам преработената снимка.
При детски диабет урината е лепкава и обилна, не мирише на ацетон, само дъха.

Първият урок на моята док като дойде в къщи беше " наблюдаваш урината наблюдаваш акото, огледаш кожата и душиш дъха ежедневно! Ако има промени веднага звъниш!"
В нас памперси и цокало не се изхвърлят преди да ми бъдат надлежно показани и експертно и авторитетно огледани от мен  Joy

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 19:29 от х_diabet_mama

# 271
Здравейте,
Днес бяхме на консултация.Наддали сме САМО 300 грама ,но сме порастнали с 4 см и вече сме 80см hahaha

Гледам ,че скандала се е заформил вече(този пшът аз нямам участие,но забелязах ,че Енви е писала за изхождането на Велина в гърнето... Peace)
Ние вече пишкаме по няколко пъти на ден и на всеки 10 пъти акане 9 са в гърнето,но ние не обичаме да акаме в памперс отдавна hahaha

Аз никога не съм гледала марките.Макар че имаме възможност да си позволим маркови нещица,никога с мъжа ми не сме държали на марката.Не обичам ,когато ми се изхвърлят и ми парадират с дадени маркови нещица...Още повече ,че знам някой фабрики ,които изработват дрешки УЖ маркови в мазета и после по Софето ги пускат за оригинални.Е,все пак ги правят по кройки от оригинала.

# 272
ПОМАГАЙТЕ! Искам да ми направите тази снимка: http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1832692   на Коледна картичка, мнооого ви моля! Аз се пробвах, ама резултатите са доста плачевни  ooooh!  Искам някаква рамка и евентуално надпис от рода на Весели празници или Вес. Коледа и ЧНГ, ако самата рамка си няма надпис.  Praynig

Някой направили ти я ?Ако ли не аз ще ти я направя  Peace

П.с А има ли вече деца на обща кухня?

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 20:43 от Дея

# 273
Дея мисля от 11 месеца да я пускам малка детска кухня, ама за обща ни е рано още, според мен де Peace
Цвети браво за гърнето  bouquet
А по въпроса за марките, си имам мое мнение и си го запазвам за себе си, само ще вметна, че  магазина на Ескада примерно, няма дрехи шити в мазета Joy

# 274
  • София
Мили дами,
моето сине се озъби  Mr. Green, а 10 мин преди това се изправи сам в леглото  Mr. Green Явно се е метнал на майка си - дреме, дреме, пък като се раздейства  ooooh! Та много съм щастлива, всъщност се чувствам по-скоро горда, отгдах голямо дете ейййййййй  Heart Eyes Радвах се, плакнах си малко, представям си като тръгне 1ви клас, а за абитуриентския бал не ми се мисли  ooooh! Има да вика "Айде мама пак ревна!"  Mr. Green

Деич, аз ще запиша малкия на кухня като направи годинка, защото така я дават, иначе си мисля, че доста по-рано ще бъде готов.

# 275
Цитат
П.с А има ли вече деца на обща кухня?
Ами ние от 6 мес. сме на детска кухня - в Смолян е така. На обща започнахме преди 20 дни. Стефан е толкова лакомо дете и по наблюдение и разрешение на педито вече се храни с почти всичко. Е, има наложено вето на някои храни - пържено, мазно, с подправки, колбаси, шоколад, мед и др. тем подобни.

# 276
Renka тая програмка дето си правих моите снимки други коледни рамки няма и е много простичка, пробвах фотошоп ама нещо трудно е сам да се учи човек Joy
Дея с риск да се потретя ние сме на кухня от 9-ти октомври Peace Но защо я наричаш обща, не е ли детска кухня делена на групи newsm78
Мимка сума маркови неща си ги шиеме тука, че и в чужбина навсякъде се продават.Като си купуваш виж мейд ин къде е  Mr. Green
Данче честито ви зъби и изправяния и всякакви радости Kissing Heart

# 277
Мимка сума маркови неща си ги шиеме тука, че и в чужбина навсякъде се продават.Като си купуваш виж мейд ин къде е  Mr. Green
Не казвам, че не си ги шием тука, и склада на манго за износ за Испания е в София, а и скъпи панталони са ми пускали боя като съм ги прала.

# 278
  • София
Мили дами,
моето сине се озъби  Mr. Green, а 10 мин преди това се изправи сам в леглото  Mr. Green
Знаех си аз, че ще се стегнеш и няма да оставиш детето на произвола на съдбата... Mr. Green
Наздраве!....ама аз със сокче тази вечер, че ме наболява главата!

Дея с риск да се потретя

Спокойно, мама79, не си ли забелязала, че повечето неща ги потретваме.... Wink ...а по темата....предполагам, че Дея под обща има впредвид да им даваме от храната за големите. Ние лично сме много далеч засега от това, но с тръгването на яслата набързо ще преминам към обща храна, за мое голямо съжаление.
Ексче, благодаря за инфото! Hug Hug Hug

# 279
Абе майчета на априлчета, отдавна искам да се включа и аз обаче имам около 18 безуспешни опита да си сложа лентичка, снимчици и т.н. - моля ви, помагайте!

# 280
ей сладурки! пак съм изтървала скандала Mr. Green
голям кеффффффффффф
аз се спуках от работа и нямах време да чета
искам на всички да пожелая много радости, усмимки, щастие и любов!
нека новата година да е поне 7 пъти по-успешна от старата!
тя за нас е по-особена и незабравима нооооооооооо да гледаме в бъдещето и да имаме много поводи за празник!
Целувки на всички!!! Hug Hug Hug

# 281
Здравей, Дани! Мога да ти окажа помощ за лентичката, за снимка  за къде питаш? Ако е за първа страница я прати на който пуска темата, те ще ти я сложат отпред.
Значи, избираш си от кой вид лентичка искаш. Да речем иди на моята, просто кликни на нея и отиваш направо на страницата. Самата направа е много лесна, няма как да не се справиш с това. След като лентичката е готова ще ти изкара наколко кода отдолу. Ако си от моята копваш най-горният код, после си отиваш в профила и го пействаш в подписа. После ни пускаш постинг( с нещо около вас или коментар  Wink) и ще видиш дали е станало. Хайде пробвай ако си още там.

# 282
dany_tod Добре дошла Hug
missZ чудесно е обяснила а тук можеш да си тестваш творенията: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

Beauty не ща да досаждам на хората  Blush Mr. Green
Пък на малкия на 25 му дадох полвин банан да изяде за първи път и досега освен кухнята друго да си кажа не съм му давала,да настъргана ябълка и круша също. А и опита ми на 24-25 да му готвя се указа не твърде успешен-забърках му нещо като лепило от варени картофи, моркови и грах, опс и броколи ли сложих newsm78

# 283
Ей, цачи, къде се губиш Hug

Момичета, и аз се зарибих по тез умопобъркваници Blush
Само снова из разни стаи Rolling Eyes

# 284
Филипка, стаите ги минах, фотошопа - работя с него, и от продавалника съм купувала - леле оя форум много зарибявки много нещо Joy
губя се щото при нас противно на всяка логика има страшно много работа
голям гърч
миналата седмица само успях да се прибера от работа в петък метнах малкия и отидохме на коледно парти с мамите-бургазлийки
като се видим с Танина ще ви пуснем снимки на двамата априлкивци - Ицко и Дени заедно
та от тогава почти не мога и дедето да погледна
той вади нов зъб и се сополиви яко та и по доктори тичаме
и на тво отгоре един зъб ме утрепа тука от болка та след работа и на зъбар ходих
абе............. мани мани
и хич ама нищо не мога да прочета от темите - много сте скоростни - тва на седмица по 2-3 теми
нищо не мога да се включа
сорииииииииииииииииииии Embarassed
ама цунки на всички
лягам си

Общи условия

Активация на акаунт