Моят дЕдо Коледа си взе Нокийката и я върна... баща ми що така реши, че телефонът не си заслужавал и сега чакам нов подарък, стоя без телефон и така поне пестя от сметки!

Относно комплексарщината, според мен всички сме малко или много комплексарки, майките така си "мерим пишките" - с количките, с дрешките на децата, после с пюретата, а не на последно място и с прическите и чепичките
Кво да се прави, природа! Чакайте сега да си направим по едно кафе и да се усмихнем, че има още колко...три дни и ще й бием шута на Старата година. Е, донесе ни по една необятна радост, но друго си е новото гадже, така че очаквам 2007 с интерес

Да сте забелязали признаци на овенщина в децата си? Или хайде, на рога, че имаме и телчета. Тони започна да ни мародерства, вчера бяхме на РД на един приятел и като се прибрахме той вече спеше. Свеки го бе измила, нахранила - пълна програма. И като се разшумолихме, пуснах тихо ТВ-то и той се събуди...А иначе ако си беше работил телевизора нямаше да е така, но от тихото на шум, не стана работата. И час и половина-два ми се видяха цяла вечност. на 2 пъти му правих ядене, само и само да млъкне и да заспи, взимах го при мен, слагах го в кошарата...ужас!Иска нещо и започва да реве, мрънка, върти се, по корем, опитва се да лази....млъкне. И точно започна да заспивам - нова серия!
Гледам гледам зъб не избива... Значи рогца му избиват май.
.

5 минути има 3 часа го няма
Да не говорим, че след 6-7 вечерта изчезва тотално и до другата сутрин няма
А онзи ден ни спряха и топлата вода и парното, абе идилия нямам думи. Но мина всичко, засега уж нещата се нормализирзха