От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 613
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Моят дЕдо Коледа си взе Нокийката и я върна... баща ми що така реши, че телефонът не си заслужавал и сега чакам нов подарък, стоя без телефон и така поне пестя от сметки! Mr. GreenИ според мен този няма да ми го дадат днес през деня, а довечера Саш тържествено ще ми го подарява. Милия, ще изплаща сега и телефон, но и аз реших да се поглезя. Blush

Относно комплексарщината, според мен всички сме малко или много комплексарки, майките така си "мерим пишките" - с количките, с дрешките на децата, после с пюретата, а не на последно място и с прическите и чепичките hahaha Кво да се прави, природа! Laughing

Чакайте сега да си направим по едно кафе и да се усмихнем, че има още колко...три дни и ще й бием шута на Старата година. Е, донесе ни по една необятна радост, но друго си е новото гадже, така че очаквам 2007 с интерес Peace

Да сте забелязали признаци на овенщина в децата си? Или хайде, на рога, че имаме и телчета. Тони започна да ни мародерства, вчера бяхме на РД на един приятел и като се прибрахме той вече спеше. Свеки го бе измила, нахранила - пълна програма. И като се разшумолихме, пуснах тихо ТВ-то и той се събуди...А иначе ако си беше работил телевизора нямаше да е така, но от тихото на шум, не стана работата. И час и половина-два ми се видяха цяла вечност. на 2 пъти му правих ядене, само и само да млъкне и да заспи, взимах го при мен, слагах го в кошарата...ужас!Иска нещо и започва да реве, мрънка, върти се, по корем, опитва се да лази....млъкне. И точно започна да заспивам - нова серия!
Гледам гледам зъб не избива... Значи рогца му избиват май. newsm78

# 226

Относно комплексарщината, според мен всички сме малко или много комплексарки, майките така си "мерим пишките" - с количките, с дрешките на децата, после с пюретата, а не на последно място и с прическите и чепичките hahaha Кво да се прави, природа! Laughing

Чаена, в желанието си някой да не си помисли, че го обиждаш и имаш нещо против него слагаш всички под един знаменател.
Да, ама не съм съгласна, че всеки тук се изтъква Stop.
Просто въпрос на възпитание и най-вече на ценностна с-ма.

# 227
пак ли сте започнали с караниците е стига де  Twisted Evil

# 228
  • София
Здравейте!

Мъжа ми си е отпуска тия дни и въобще не ми остава време за нета, та затова рядко ви пиша.

Соня не се обръща докато спи и няма лош дъх в устата. Даже се чудя как като туко що се е събудила няма лош дъх newsm78  Сигурно защото нямат зъби още.

# 229
  • София
Добро утро! Хайде на горещото кафенце!

Кой беше изчислил, че в края на декември трябва да си спретнем караничка?  Mr. Green
Ми, хайде тогава!  Laughing Отдавна искам да кажа, че всички в България са некадърни шофьори, които карат раздрънканите си трошки по още по-смотаните ни пътища!  Naughty
С мъжа ми ония ден се "радвахме" на тея, които караха в аварийното на магистралата и си мислеха, че прецакват всички "тъпаци", които си кибичеха в другите платна. Та на тея хора, заради които не можеха да минат линейките и полицията, искам да пожелая за ЧНГ, да им се наложи и те да чакат линейка и тя, заради такива тъпаци като тях да не може да стигне навреме, както не можа и за другите хора!

Днес не съм се наспала, садистично ми е и искам да има кавги, бой и убийства!  Mr. Green

# 230
нашия вечер се обръща и спи по корем, лош дъх нямаме макар че има 6 зъбчета а да питам взехте ли паста за зъби и каква аз гледах от тези на Чико мисла от тях да взема

# 231
  • София
Нещата за ценностната система, причините някои да не пишат тук, самоизтъкването и комплексарщината са толкова прозрачни, че е нужно само една наша тема да се прочете и се вижда кой, как и защо! Mr. Green
Чаена, при нас "овенщината"  си проличава с пълна сила понякога! Rolling Eyes
Давид няма проблеми с обръщането насън, в момента, в който се пробуди е обърнат и тръгва да се изправя и, ако не го усетя се разсънва и после трябва пак да го приспивам....   #Crazy

# 232
  • София
И аз не съм на кеф тази сутрин  Confused Баба хич не е добре, счупен й е кефа отвсякъде, унила и тъжна е, а това ми действа погубно. Мислех, че ми се искат и на мен сила и агресия, обаче всъщност ми е се иска мир и любов. Много добре би ми дошъл един разбиващ, изтощителен бой с възглавници да не помислихте друго   Mr. Green Освен да натупам дечко  Mr. Green

Иначе овенщина не проявява. Ако нещо не му се даде, се бори, бори, бори пък като види, че нестава си намира друга занимавка.

Лош дъх - след кърмене устата му мирише, преди смятах - лошо, а сега ми харесва. Знам, че лошия дъх не е от зъбите, а от стомаха.

# 233
добре, че ми дойде и се отпуши канала на напрежението.......това във връзка със заформящата се кавгичка..........т.е. няма вече насъбрано напрежение в мен, къв кеф е........нЕ се карайте момичета......всичко в крайна сметка е толкова преходно

# 234
Добро утро и от нас.
Ренка, сипвай по едно кафе и за мен и после на разходка, че времето направо е супер.
Пожелавам на всички приятен ден и довечера пак тук с по-добро настроение  Hug
Стенли се е научил да се плези и да се почесва зад ухото, където не го сърби и си разрошва косата и е много смешничък.  Joy

# 235
......всичко в крайна сметка е толкова преходно
Съвсем си права, за жалост само простотията и елементарщината са вечни.

# 236
Добро утро и от нас Hug
Благодаря на всички за честитките за вчерашния ми месечко Heart Eyes
Честито със закъснение на Христо и Марти и честито на днешните месечинковчета Hug
От няколко дни нета ни никакъв го няма Sad 5 минути има 3 часа го няма #2gunfire Да не говорим, че след 6-7 вечерта изчезва тотално и до другата сутрин няма  #Cussing out А онзи ден ни спряха и топлата вода и парното, абе идилия нямам думи. Но мина всичко, засега уж нещата се нормализирзха Praynig
Кало вече има 5 зъбчета, за около седмица избиха 3 нови.
Вчера бяхме на мерки и теглилки и питах педито за неспокойния сън може ли да се дължи на зъбките и тя ми каза, че причината не е само в тях, а специално за кърмените бебета се будят не защото са гладни, а защото вече разбират, че мама може да изчезне (за час, два и повече) и това е техния начин да чувстват близостта на мама. А също така Кало понякога като го сложа в креватчето и се буди веднага и започва да плаче, гушкам го и веднага заспива и така до безкрай, в такива случаи го гушкам при нас в леглото и той си спинка спокойно Simple Smile

Паста за зъби не съм купувала, нито четка ...
Калоян също ако му вземеш играчка започва да реве ...
Лош дъх не съм забелязала да има, а на сън се върти като пумпалче, понякога забожда главата в единия ъгъл, вирва дупето и така спинка Simple Smile много е смешен.

хайде стига съм писала, че стана дълго.
Приятен ден на всички и недейте да изпращате годината с кавги моля ви Praynig
Ей на докато пишех нета пак ми се дропи #Cussing out

# 237
  • 2 етажа над тавана
Здрасти, мацки.

Честито на изправилите се, пропълзялите и озъбчилите се бебоци! Hug
Честито на двамата ни месечковци!  bouquet

Маги нощем все по-рядко се върти и то се завърта от гръб на една страна, а дъх има на моменти - много рядко обаче.

Имам напредък в приспиването вечер - вече 2 вечери заспива не с носене, а в леглото - гушкаме се и й пея, тя си играе малко с пръстите на ръцете си, помрънка и заспи. Надявам се да почне все по-лесно да заспива.
Но пък съм за бой май - готвех кисело зеле и понеже не се стърпях и ядох, та после детето се свива от корем.

Паста за зъби взех Ненедент със силиконовата четка. Маги умира да й чеша зъбаците с тая силиконка.

Юлче, мисля, че са ви зъбите тия бели неща - аз си мислех при Маги, че е млечница, понеже в един момент ги имаше, после изчезнаха - явно се бяха изместили, накрая избиха зъбки .

Аги, Маги може да не е рогата зодия, ама пак е като стенобойна машина отсега - с рогите напред и докато не надене желания обект не мирясва. Mr. Green
Айде на разходки, я какво слънце се е облещило Mr. Green

# 238
И ние се събудихме рано тази сутрин Simple Smile По моя вина, де. Решихме да си сменяме ДНЕС личните лекари, че да не зависнем с пловдивските. Решихме също така да се запишем при лекарката на малкия, да сме цялото семейство при нея. Тая сутрин Младен ни изръчка всички точно в осем и под строй ни подкара към Студентска поликлиника в осем и половина. -3 градуса. Слънце. Студ на кутийки. Маршируваме в тръс и пъхтим, дъхът ни се вие над нас и чак облак прави. Стигаме до поликлиниката, там джан-джун няма, само някакви кашлящи дядковци, които ни гледат с интерес. Лекарката, разбира се, я няма. Звъннах й аз един телефон и се оказа, първо, че няма да идва днес, второ - ако идваш от друг град, няма значение кой месец си сменяш личния лекар. Та пихме по една студена вода и едно топло кафе пред поликлиниката. След НГ като водя малкия на консултация ще си дадем дИкИментите.

Аз нищо овенско не забелязвам в моето дете. По принцип овнетата съм чела, че са умни, живи и чувствителни деца, много се засягат, ако бъдат обидени несправедливо и проявяват тенденция от време на време да "блъскат челца в стената" - демек, леко са инатливи и много си държат на мнението. Иво не го знам дали е умен, това ще се разбере доста по-нататък, че е жив, жив е - няма спиране по цял ден, ама на тая възрасат всички бебета са такива; ако някой му говори сърдито или ако някое дете му се разкрещи насреща, почва да реве жално, но мисля, че не е, щото е чувствителен, а по-скоро от страх. Общо взето е много самостоятелен и не обича да го гушкат, любознателен е, не обича да се пресилва и напъва излишно и се поддава на убеждение, но винаги постига това, което иска (примерно върти из цялата стая да ме заблуди и после ненадейно как пак се озовава на кабелите на компютъра). Може би е с асцендент козирог, на описанието на тази зодия (за децата) ми напомня. Навремето четох една много хубава книга за зодиите, с описания на мъжете, жените, децата, ръководителите и т.н., от някаква жена - американка беше, но не помня ни име, ни автор.

Лош дъх - да не би да е на ацетон? Аз бих завела детето на лекар за това, не искам да те плаша, но го направи. Няма начин да е от зъбите на тази възраст.
Паста за зъби не съм взимала, чакам да се покажат и горните зъби и ще почна механично да ги почиствам. Паста за зъби - след 1 годинка, имам някаква такава вътрешна убеденост за пастите. Между другото тия подутини наистина са зъби, левия горен ще го имаме около нова година, щото направо се белее, само трябва да пробие кожата. Дочакахме.

Иво обича да спи гол на студено, тая сутрин го взех в шест при нас и направо беше замръзнал. При мен се врътка под одеалата и не спира, докато не се отвие до кръста. Деца разни.

И аз се олях в писане както винаги. В говоренето не ме бива, ама дайте ми да пишаааааа.

За столчетата за кола - дълго време търсих и се чудих какво искам (щото нали знаете, вече писах хиляда пъти, ама ето пак - нашето е на чиполино, но не е удобно за Иво, много му е широко при главата и не ме кефи като цяло) и накря реших, след като разгледах сайта на конкорд - тримакс ще бъде. Не знам дали ми видяхте коригирания постинг, но майката, която има тримакс ми отговори - столчето й е за 420 лв и е купувано от Бг, от онзи магазин, за който Данчето даде линка. Цени и марки - ми де да знам. Аз купувам каквото ми хареса, предполагам - и вие.

# 239
Здравейте.
Честито на месечковците ниСтолче на мене ще ми е подарък мисля, че Чико ще ми вземат.
А време си беше за скандал мина месец след последния Mr. Green
Моля някой ако си спомня имаше тема в майките, за паста за зъби и някакъв накрайник били супер ама не помня как се казваха, ако някой помни , моля нека пише Hug

Общи условия

Активация на акаунт