От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 605
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Рогцата - Милена ги показва редовно, когато си блъска главата в не6то  ooooh!  но не се инати. Бих я описала, както юл4ето описа Иво: Любознателна, но оби4а да е самостоятелна, не оби4а много да я гу6нат  Sad , предпо4ита да си играе сама, сама да открива света. Упорито се опитва да постигне това, което си е наумила и рядко се ядосва, ако не стане. Но не се отказва  Wink  А, и напоследък виждам, 4е по4ва да разбира зна4ението на думата НЕ   Mr. Green  Като посяга към кабелите и казваме НЕ, тя се спира......което не й пре4и да посяга пак след 30 секунди   Whistling 

Танчв все едно си ме описала мен като малка, пък и сега, ей затова направих всичко възможно, че и детето ми да е овне, за сега не забелязвам тези неща в нея сигурно защото са си моите характеропатии  Joy но и Миленка е по-близо до моята дата отколкото Ани! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, БУДНИ И ЗАСМЕНИ!

# 256
Тръгнахме с мама да и носим ДЖиесема на сервиз, че нещо не звъни...спряхме на бензиностанция да капне бенз и ето на-алармата се прецака и стояхме там докато дойде отряда за бързо реагиране и сега я оправят....Теди спа през това време на ръце 25минути и днес не се разходихме, а печеШе чудесно Crossing Arms
Незнам аз вече усещам, че малчо всичко разбира и попива.Въпроса е, че се прави на ударен като не му изнася/както и много от големите Joy/
Обича да стои в мен или баща си на дивана м/у краката ни и да гледаме заедно телевизия или да си игае с нещо и да го споделя от време на време Mr. Green примерно дистанционното или нещо друго дава да гризнем Wink

# 257
Добро утро! Хайде на горещото кафенце!

Кой беше изчислил, че в края на декември трябва да си спретнем караничка?  Mr. Green
Ми, хайде тогава!  Laughing Отдавна искам да кажа, че всички в България са некадърни шофьори, които карат раздрънканите си трошки по още по-смотаните ни пътища!  Naughty
С мъжа ми ония ден се "радвахме" на тея, които караха в аварийното на магистралата и си мислеха, че прецакват всички "тъпаци", които си кибичеха в другите платна. Та на тея хора, заради които не можеха да минат линейките и полицията, искам да пожелая за ЧНГ, да им се наложи и те да чакат линейка и тя, заради такива тъпаци като тях да не може да стигне навреме, както не можа и за другите хора!

Днес не съм се наспала, садистично ми е и искам да има кавги, бой и убийства!  Mr. Green
Ренка, пожелавам им същото от все сърце! Hug

# 258
Успях да ви пропочета Hug
Честито на всички месечинки!
Ей, пак са прехвърчали искрици...аз като никога ще се опитам да си замълча Rolling Eyes
Аз и тати сме хремави до дупка, засега али бали е ОК, но...докога ли Tired
Разминаха ми се плановете да се видя с Ванчето #Cussing out
Чакам тук Жени да ми се обади, ще ми остави пюренца, много мило от нейна страна, но няма да мога да нагушкам кака Рая сега Cry надявам се във Варна след нова година да стане Flutter
Аааа, не съм само аз значи да виждам приликата между Давид и Преско, да си кажат бързУ мамаите де са 'одили Joy hahaha
ще се опитам по памет да се включа по някои теми
дъх - нямаме
зъбки - мием засега само с четка и водичка, я да питам аз тези пасти после как се изплакват или не се махат newsm78
татянче  Hug липсваше, да знаеш Hug ти май имаше проблем с хапене от страна на миленка докато суче, сподели моля те какво стана, че ние не искаме зърна - купих си на авент, а ужасТно боли като стисне със зъбки Cry Rolling Eyes Embarassed
скърцаме много, чак настръхвам Thinking

Еййййййййййййййййй какво сте ги погнали овнетата, кой ви каза че са тъпо-инатливи?  Упорити са да, но за цели които си заслужават, а това е прекрасно качество, и няма нищо общо с ината. И да знаете че като видят, че целта е постижима се отказват много бързо и се отправят към следващото предизвикателство.  Peace

bowuu точно - знаят КАКВО искат и КАК да го постигнат, заради това много исках да е овен Peace

# 259
ох ама и аз съм една заспа Crazy
Нямах предвид лош дъх в устата  Embarassed . Просто допреди известно време устичката не му миришеше на нищо, а сега вече отвреме навреме има дъхче но не лошо.
  Извинявам се че не съм се била изказала правилно  Hug
На лекар го карахме защото имаше температура,но се оказа че е от зъбките и му няма нищо друго.

# 260
  • София
... Mr. Green И Иво знае "Не" по същия начин. А Миленка хили ли се, като й кажете не? Щото Иво се хили и обръща гръб, после поглежда дали го гледам - и хоп - о чудо - ръцете му мистериозно са се озовали там без той даже да разбере как е станало!
Хи, хи, и Вальо ги прави такива! Ама аз съм свикнала - брат ми е така вече 26-27 години  Mr. Green

Ексче, и всички мацки, които имат някакъв усет за цветове и т.н. ПОМАГАЙТЕ! Искам да ми направите тази снимка: http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1832692   на Коледна картичка, мнооого ви моля! Аз се пробвах, ама резултатите са доста плачевни  ooooh!  Искам някаква рамка и евентуално надпис от рода на Весели празници или Вес. Коледа и ЧНГ, ако самата рамка си няма надпис.  Praynig

# 261
Аги, и нас ни тресе ОВЕНЩИНАТА с пълна сила.
Инатесто и упорито малко човече е Вяра.
Дали пък щото с Тонката са родени на една дата, а?  newsm78

Ей, помниш ли гадната реанимация  Sick ?
И как ме позна, преди да съм ти казала коя съм?  Hug
Ех, спомениии, спомениии, младост! Mr. Green
Помня, помня, толкова ми бе кошмарно, помня! Tired
Ама после бе още по-кошмарно и да кажа на мамите тук, че аз след 12 дни ревях като магаре да се прибирам, а ти колко време изкара!!! Геройка! bowuu

# 262
  • София
Ей, тва за ацетона много ме ошашка; усещала съм няколко пъти памперса му да мирише на ацетон  newsm78  Или това важи само за дъха в устата?

# 263
Сминсчо, пастите за зъбки се отмиват, ако са с флуор. Ако са без - не се отмиват. Мисля, че Ненедент са без флуор, а видях, че Татянка е казала кои са без флуор от Ненедент - синята опаковка.
Аз също ползвам една хомеопатична без флуор (но не знам дали става за деца) - mildfresh на красная линия. Много хубаво ми се отразява на дзъбките - ей такива стават ->  Mr. Green  

http://bgflash.com/details.php?image_id=464  Играя на това, но нещо не мога да схвана как да си сложа отпечатъка от пръста на картата. Имам мастило, ноооо нещо не мога да се сетя. Помощ, ако някой го е играл.

Ренка, не знам. Питай си лекарката, аз за ацетоновия дъх съм чувала не само във връзка с диабета, а и за още една болест - не помня точно как се казва. По-хубаво да се шашкаш излишно, отколкото да не провериш и нещо да пропуснеш, мисля аз.

# 264
Докато ме нямало, ежмесечният скандал се състоял...  Confused Ами време му беше!  Twisted Evil Няма да го предъвквам, но само да кажа - нека не сме така тънкообидни и саркастични, т.к. от толкова време сме заедно, че просто някак си не ни утива! И нали включването тук е добровлно, т.е. отсъствия не пишем - извинени или неизвинени... Това, че някой е спрял, да пише, или пише, но доста по-рядко - го намирам за нормално. Понякога човек има нужда от отдих, без за това да му е виновен никой, а още по-малко Априлската банда, като цяло!

Априлчетата са и телчета, не само овнета! Mr. Green

Лош дъх - няма Велина, но определено има разлика от преди. Докато беше само на кърма, дъхът й беше един такъв сладичък и вкусничък, а сега пак не й е лош, но е по-различен. Thinking

Ексче, кажи кои са тези памперси от по 0,16 лв.!  Praynig Все по-често си вършим "работата" на гърне, та си мислех и аз за нещо такова "немарково"! Wink

Пак да се оплача от щерка си - не знам, какви бесове има в това дете!  Twisted Evil От две нощи се буди на 1,5 ч. и направо съм  #Crazy ! А как реве само - с пълно гърло - няма мрънкане и пр. - директно юнашки рев! Crazy

ЧЕСТИТО НА ПРАВОСТОЯЩИТЕ И НА ПРОЛАЗИЛИТЕ АПРИЛЧЕТА! Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 16:52 от envia

# 265
екс, това за детският диабет наистина много страшно, бе Shocked

Дани никой не се сблъсква с това чудо Praynig

Ние днес пак по разходки, поне навън е малко по-спокоен, тия двата горни зъба го мъчат адски.
Обещах му, че ако тези дни не избият ще му ги избия аз, че да има спокойствие Mr. Green

# 266
Pak mi zachezna kredora, zatova na kratko.
Chestito na vsichki mesechkovci i imennici ot poslednite niakolko dni  bouquet!

Pishete i i nas kum pulziashtite. Nai-nakraia i doide na akula kak stava taia rabota, daje veche e usuvurshenstvana i hodi  po staite.

# 267
  • София
Вальока днес ми скри шапката, не щя да се разхождаме навън  #Crazy  Какво му стана на това дете, не знам  newsm78 Уж много обича разходки, а днес като излязохме от входа и почна да се дере, влязохме вътре - ОК, излязохме, пак рев... и се прибрахме набързо без разходка, ама за това пък цял следобед се забавлява сам в другата стая, без мрънкане, без ревове и даже сам си заспа, което си е чудо. Дали не са ми го сменили детето тая нощ  newsm78  Laughing

Язък за спора днес, нещо не можа да се получи  Rolling Eyes  А толкова ми беше кавгаджийско...  Mr. Green

Ние утре заминаваме при свекитата и се надявам да има подаръци  Grinning  На НГ ще гледат малкия, а ние ще ходим на ресторантче.  Peace

# 268
ммммдаааа, ние носим все маркови неща - от втора употреба обаче,хихихихихи Mr. Green, даже и на малката от там вземаме.......че лошо ли ни е?

# 269
Имам два чувала нови дрехи, които са обличани веднъж и вече са скъсани - от втората употреба са оригинални и здрави - обираме точките с тях. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт