Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 3

• 50 313
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
На Банско офертата я гледах и аз , но тази цена ми идва прекалена. Ще ми е интересно някой ако има преки наблюдения дали си заслужава.
Аз писах преди няколко мнения - имам близка позната - доволна е. Тя посещава и в Индия така че мисля може да и се има доверие. В Бали също е била забравих името на мястото - каза че е супер олекотена версия и е туристическо. Гледах го тогава мястото - беше доста скъпо. Но в Индия е мизерийка която не всеки може да понесе. Аз съм била и една жена си тръгна тогава Neutral Face

Кой ходи на голф игрището към Балчик да сподели там как са цените. Но като ги знам какви са кожодери няма да е евтино.

За Гърция не знам, но все пак да не забравяме че полетите към Азия са доста нагоре последните години.

* Не защитавам българските цени.

# 721
  • София
В Бали има стотици оферти с различен план. Дори и със самолетните билети ми се струва по-приемливо.
И в Индия са поз-приемливи цените и не е мизерно в комплексите.

# 722
  • Стара Загора
Аз ходих в Балчик. Бях доволна от масажите и прегледа , но там реално си бяха по две аюрведични терапии+ преглед и храна, която не беше нещо специфично, нямаше йога и някаква по-цялостна програма. . Но пък цената си беше нормална като за почивка на Спа хотел. За три нощувки(  преглед , храна терапии) платих 1000лв.

# 723
  • Варна
Преди известно време бях писала в темата, търсейки местенце за йога във Варна, което да ми допадне. Ами открих и съм супер доволна- там се практикува Айенгар йога, студиото се намира в кв.Бриз, Наталия е повече от страхотен учител за мен.Да си призная не бях чувала нищо за този вид йога точно, но много ми допада , че за начинаещи като мен могат да се изпозват пропсове, за да се постигне асаната. Та-много съм щастлива.

# 724
Преди известно време бях писала в темата, търсейки местенце за йога във Варна, което да ми допадне. Ами открих и съм супер доволна- там се практикува Айенгар йога, студиото се намира в кв.Бриз, Наталия е повече от страхотен учител за мен.Да си призная не бях чувала нищо за този вид йога точно, но много ми допада , че за начинаещи като мен могат да се изпозват пропсове, за да се постигне асаната. Та-много съм щастлива.

Може ли контакт или адрес?

# 725
  • Варна
Master of balance ,при Наталия Аленина
https://www.facebook.com/share/16n61JHP9E/?mibextid=wwXIfr
https://mb-bg.com/

# 726
Дами, бих желала да се запозная с духовната страна на йогата. Бихте ли ми препоръчали някоя книга?

# 727
# 728
Вита, първата е задължителна:

Тази бива:

# 729
Тази оранжевата си я купих наскоро.
Още не мога да стигна да я прочета.
Много ми я похвалиха.

# 730
За мен лично това е Йога Библията и всеки, който се интересува от йога трябва да я има. В нея асаните са разделени на нива по трудност, всичко е обяснено: как правилно се изпълняват, кога се диша/издиша, за какво помага дадена асана и съответно за какво е противопоказна. Има глава за мудри, за бандхи, има доста информация за дихателните практики. Чудесна книга ❤

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 11:38 от beach_please

# 731
  • Стара Загора
Книгата е чудесна наистина. Аз си я купих по препоръка в темата. Прочетох я на един дъх, но нещо лятото практиката не ми се получава.

# 732
Аз много зная по темите ама от година поне йогата никак не ми се получава.
Продължавам да търся зала някъде около Овча купел или поне нещо, до което да стигна лесно, обаче с една кола, която въртим с мъжа ми и с малко дете е голям зор.

А много ми се иска да съм постоянна...

Моля ви, споделете за хубави зали с Мултиспорт в София.
По възможност да не са е центъра, че там с транспорта и трафика ще иде сума ти време

# 733
Аз много зная по темите ама от година поне йогата никак не ми се получава.
Продължавам да търся зала някъде около Овча купел или поне нещо, до което да стигна лесно, обаче с една кола, която въртим с мъжа ми и с малко дете е голям зор.

А много ми се иска да съм постоянна...

Моля ви, споделете за хубави зали с Мултиспорт в София.
По възможност да не са е центъра, че там с транспорта и трафика ще иде сума ти време

Аналогична е ситуацията и при мен.
Но съвсем скоро се надявам да се върна към редовните практики. Hands Pray

Аз също се оглеждам/ ослушвам за зали около Овча купел, Красно село и въобще до Руски паметник ме устройва идеално. Може и да не работят с Мултиспорт.

# 734
Крепи ме мисълта, че (надявам се) скоро се местим в Младост 4. Там има доста избор. Просто Овча купел е как да кажа...да речем, не е квартал, предразполагащ към духовни практики 😀😀😀

Моля някой ако знае нещо в гореспоменатите квартали да свирка на мен и ТиЛи 🤗

Общи условия

Активация на акаунт