Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 33 578
  • 429
  •   1
Отговори
# 420
Ще се радвам да ти хареса, на мен много ми допадна, обичам скандинавския вкус Simple Smile Сподели после.

# 421
  • Mediterraneo
Аз на един дъх изслушах Мъжът от Константинопол и Милионерът от Лисабон на Жосе Родригеш душ Сантуш. Страхотна сага!

# 422
  • София
Изслушани -
1. Наемателката - не лоша кримка
2. Среднощната библиотека -  Стори ми се леко мудна историята , но посланието и замисъла ми харесаха.
3. 1984 / преразказаната и озвучена версия на Сторител - чела съм книгата в оригинал, и бих казала ,че не е лоша вариация /
4.Мамник / признавам ,чак сега , и то защото ми подариха книгата на хартия , която толкова ме запали , че за да стигна до развръзката постоянно четях или слушах/ , Владо обяви продължението ,което излиза на 10 април !
5. Похищението на Ани Торн - тотален римейк на гробище за домашни любимци на стероиди , но без таланта на Книг..  , ще дам шанс и на Тебеширения човек все пак.
6. И най - накрая дадох шанс на - Преди Шерлок , на 2 част съм и ми харесва - явно имам неизчерпаема нужда от господин Хоумс и д-р Уотсън .. Дори и без блестящия изказ на гениалния  Артър Конан Дойл.

# 423
  • Mediterraneo
Ох, след всяка изслушана книга с прочит на С.Петкова пиша отзиви. Дано да спрат да й дават проекти!!! Изчезването на Стефани Мейлър слушам, то е адска мъка, а книгата е супер интересна!

# 424
Ох, след всяка изслушана книга с прочит на С.Петкова пиша отзиви. Дано да спрат да й дават проекти!!! Изчезването на Стефани Мейлър слушам, то е адска мъка, а книгата е супер интересна!
Мъка е!
Хари Потър изслушах с нейния глас. Хареса ми, признавам.

Но всяка друга книга, която съм пробвала да слушам с нейния глас, съм приключвала още след 20тата минута.
Не мога да изтрая драматизацията й.

# 425
  • Mediterraneo
А със слушалки се чува всяко издихание не на място, всяко тежко вдишване, мъка, мъка! Драматизира, вкарва един дрезгав глас, че ми иде да я ступам по гърба да се изкашля.

# 426
Аз една книга, прочетена от нея слушах, не беше уау, но не беше дразнеща.
Но трън в очите ми е Никола Стефанов, на който са дали една камара книги, които исках да слушам. Ужас!

# 427
Аз се радвам на дългогодишните озвучаващи актьори, може би защото съм им свикнала с времето. От малкото изслушано засега любимец ми е Даниел Цочев и така ме е яд, че самата книга не ми тръгна изобщо.

# 428
Аз се радвам на дългогодишните озвучаващи актьори...
Аз също! Но Никола Стефанов чете монотонно, досадно, еднообразно, направо изнервящо. Няма нищо общо с другите познати гласове, които съм слушала.
Даниел Цочев го слушах в "Норвежка гора", където много ми хареса, и в "Сладко отмъщение АД" на Юнасон - също.

# 429
Сега слушам "Дневниците на Бриджит Джоунс" , озвучава я Богдана Трифоновоа.
Много ми харесва. Направо се превивам от смях...

Тук ми препоръчахте "Наемателката". Започнах да слушам. Харесва ми книгата.
Оначе не можах , и не можах да изтрая Десислава Знаменова.

А съм слушала книги с нея, които са ми носили приятни емоции, нямам спомен дори малко да ме е дразнила.
Ама тоя път не ни се получи.

А "Наемателката" си я поръчах в библиотеката и ще я дочета, че ми стана любопитно какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт