Спечелете парфюми за себе си и за своята половинка

• 18 982
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 1 050
Парфюмът е любим избор за получаване на подарък

# 1 051
Обичам да получавам парфюм като подарък. Но държа да бъде силен , запомнящ се и дълготраен аромат.

# 1 052
Да, обичам да получавам подарък парфюми. Ако не е мой аромат, подарявам.

# 1 053
Едва ли има някой,който да не обича парфюм за подарък,въпреки елемента риск и нехаресване

# 1 054
Обичам да получавам парфюми за подарък.Харесва ми да пробвам нови аромати, но винаги имам 2-3 любими парфюма, без които не оставам.

# 1 055
Обичам да получавам хубави парфюми като подарък, защото неочаквано може да се натъкна на много приятен аромат ♥🍀

# 1 056
Обичам да получавам парфюм за подарък.

# 1 057
Обожавам парфюмите ❤

# 1 058
  • Пловдив
Обичам да получавам парфюми като подарък, но доста по-често аз подарявам.

# 1 059
Обичам да, но както при всеки подарък съм трудна за нацелване какво точно ми харесва, затова подарък парфюм само с предварително запитване какъв да е Simple Smile

# 1 060
Парфюмите са сред най- любимите ми подаръци!
Ще се радвам много!

# 1 061
Много ме радват парфюмните подаръци, защото по принцип ми омръзват бързо и харесвам разнообразието от аромати

# 1 062
  • Варна
Споделете като коментар в темата до 21.02.2023 г. обичате ли да получавате парфюми като подарък.
Обичам парфюми Simple Smile Мъжът ми, когато се връща от командировка - всеки път получавам парфюм Simple Smile Често е командировка. Но, обичам и аз да подарявам парфюми. През годините съм му подарявала много, много аромати. Така че е взаимна страстта ни към парфюмите Simple Smile

# 1 063
  • София
Обичам да получа парфюм като подарък, това обаче ми се случва рядко, тъй като са малко хората познаващи вкуса ми. Бих искала да имам шанса за Лагерфелд, ще бъде страхотен подарък за предстоящия ми празник.

# 1 064
О да, обичам да получавам парфюми като подарък. Нямало е случаи, в които са не ми хареса някоя миризма. Обожавам парфюми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт