Спечелете парфюми за себе си и за своята половинка

• 18 981
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Обожавам да получавам парфюми за подарък, както и да правя такива подаръци Relaxed

# 1 066
Обичам да получавам парфюм за подарък. Обичам и да подарявам

# 1 067
  • Варна
Обичам ,да
Обичам да експериментирам

# 1 068
Разбира се, обичам да получавам парфюми, въпреки че винаги има риск дали ще са по мой вкус. Досега почти винаги са ми харесвали.

# 1 069
  • Wonderland
Обичам, от хора, които ме познават и знаят какви аромати харесвам. Simple Smile

# 1 070
Да, обичам да получавам парфюм като подарък - винаги я има и тръпката точно какъв е ароматът. ☺

# 1 071
Обожавам да получавам парфюми като подарък.
Напук на масовите твърдения, че всеки има вкус и не може току-така да избереш парфюм за някого.
Винаги очакванията и моментът на изненада при мен са били положителни. Blush

# 1 072
Разбира се, че обичам да получавам подарък парфюм.
 И то да не кажа, че нямам определен аромат , а обичам да експериментирам почти всеки месец.

# 1 073
Обичам да получавам и да правя подаръци под формата на парфюми :Simple Smile

# 1 074
О да, обичам да получавам парфюми като подарък. Най-близките ми хора в семейството обикновено ми подаряват любимите ми парфюми (защото знаят кои са те), а приятелки и колежки ми подаряват парфюми, които са нови за мен, но според тях ми подхождат - така откривам и нови интересни аромати Simple Smile

# 1 075
Обичам да получавам като подарък парфюми.

# 1 076
  • София
Аз много обичам да получавам парфюми като подарък. За различни настроения използвам и различни парфюми и мисля, че бих се зарадвала на всякакви аромати.

# 1 077
Обичам да получавам парфюми за подарък. Също често подарявам на близките си, дори без повод.

# 1 078
Обичам да получавам подарък парфюм. Много се радвам, когато получавам като подарък хубав парфюм..

# 1 079
Обичам да получавам като подарък парфюми, както и да си избирам сама. Различните аромати влияят на настроението ми Simple Smile към положителна настройка.

Общи условия

Активация на акаунт