Спечелете парфюми за себе си и за своята половинка

• 18 978
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Най-любимият подарък ми е парфюмът. И да получвам и да подарявам. Най-много обичам когато някой ме изненада със страхотен нов аромат. Тогава с дни не мога да си намеря място, постоянно се парфюмирам и опивам от аромата Heart

# 1 096
  • София
Всички обичат парфюмите най-вече заради начинът, по който ги карат да се чувстват - обичани и  желани. Невероятно е да притежаваш любими аромати с флорален или дървесен мотив. Обичам да подарявам аромати, които са перфектен подарък, а защо и да не получа  такива!

# 1 097
  • Пловдив
 Да обичам подаръка -парфюм ,защото бързо ме разпалва с чар ,усещане и желание за живот.... стимул за красива жена ... неустоим усет !

# 1 098
  • София
Обичам аз да подарявам парфюми Simple Smile

# 1 099
  • София
Обичам да получавам парфюми като подарък. Когато свършат подарените ми парфюми, си купувам и сама, но подареният парфюм е истински подарък - комплимент.

# 1 100
Обичам, стига да са леки и ненатрапчиви.

# 1 101
Обожавам парфюмите!Обичам и да ги получавам като подарък разбира се.☺️

# 1 102
Обичам да получавам парфюми за подарък.

# 1 103
  • София
Обичам да получавам парфюми като подарък, да откривам нови аромати.Имам доста аромати, но тези не ги познавам.

# 1 104
  • ВАРНА
Обичам да получавам парфюми като подарък.

# 1 105
Обожавам парфюмните аромати и разнообразието

# 1 106
Обичам парфюм за подарък, особено, ако е нов аромат.

# 1 107
Обичам да получавам парфюми като подарък и да изпробвам различни аромати. Gift Heart

# 1 108
  • Стара Загора
Обичам да получавам за подарък парфюм. И дали има жена , която да не обива ...

# 1 109
Ооо, не само че обичам да ми подаряват, но и аз самата си купувам. Парфюмът е нещото, за което си позволявам да давам   големи суми като пари. 😊

Общи условия

Активация на акаунт