Спечелете парфюми за себе си и за своята половинка

• 18 987
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Да, обичам. Даже парфюмът, който най-много ми е допадал, ми беше подарък от човек, който не ми познава вкуса.

# 76
Обичам да получавам парфюми като подарък, но само от близки хора, които познават вкуса ми.

# 77
  • Бургас
Обичам да получвам парфюми за подарък. Обичам и да подарявам.

# 78
Да, един от най-предпочитаните от мен подаръци.

# 79
Обожавам да получавам парфюм като подарък - именно от такива подаръци имам няколко любими аромата. Винаги може да открия нещо ново и интригуващо, което все още не съм пробвала 😀

# 80
  • Димитровград
Много обичам парфюми.
Дори и сама да си подарявам.

# 81
Много обичам да получавам парфюми, както и да подарявам.

# 82
Да, обичам да получавам подарък парфюм, също и обичам да подарявам.

# 83
  • Бургас
Да,много. Парфюм,книга и цвете в саксия са най-обичаните от мен подаръци.

# 84
Много интересен въпрос. Харесва ми отношението, което подаряващият показва с подарък парфюм. Имам такива парфюми, които винаги при ползване свързвам с човека, от който ми е. Става ми хубаво.

# 85
Обожавам парфюмите и са един от любимите ми подаръци!

# 86
  • София
Най-много обичам да получавам парфюми като подарък. Такъв правя често сама на себе си и на любими хора. Няма как да сбъркаш с такъв подарък. Всеки има нужда, дори да експериментира с нов аромат.

# 87
Да, много обичам да получавам парфюми като подарък.

# 88
Обичам да получавам парфюм като подарък, разбира се. За последния си рожден ден получих парфюм, след това към онлайн поръчка отново получих мостра на парфюм - винаги се радвам, когато имам възможност да пробвам нещо ново.

# 89
Парфюмът е езикът, на който разговарят телата.
"Този, който управлява ароматите, държи и сърцата на хората”, казва мъдрата поговорка.
Обичам да ми подаряват парфюм, обичам и да си купувам парфюм. Не съм любител само на един-два аромата. Харесва ми многообразието на различни аромати. Когато се сложи и парфюм ние сме завършени.
Flowers Tulip  Flowers Hibiscus  Flowers Blossom

Общи условия

Активация на акаунт