Любители на кучета - 133

• 29 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
При нас йерархията е следната:
аз, котка, деца, куче
От известно време обаче има борба за второто място, но все още Дон Томазо владее положението.

# 211
  • тук-там
И при нас са на края на веригата - включително след роднини и приятели, които са ги гледали във времето.

# 212
  • Варна
Никога не бих си позволила да деля Бориса от Каду, Бизу и Лили. Има много ползи от това дете да расте в компанията на домашни животни, има достатъчно инфо в интернет пространството.
Плами, не е нужно да пращаш дрешка, нали преди това си прала, гладила, имаш кошара, Мейпъл вече усеща, че настъпва промяна.
Когато се прибрах от родилното, просто гушнах първо тях, а бебето го държеше таткото.
Да се допълня, то се вижда и от снимките, които споделям с вас, те спят до нея, в краката й, ближат я, предполагам защото им мирише на мляко и да, позволявам им, защото Бориса много им се радва, смее се много, играят заедно. Любов.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 16:15 от esstela

# 213
  • sofia
Ние посрещнахме детето с дакел в къщи. Спазвахме доста голяма хигиена в началото, до момента в който детето започна да излиза и лази по площадките. След това...видях, че няма смисъл от стерилност...Дакелът Марто беше много търпелив с нашият син, а също и с мен, докато дойда на себе си. Възпитаваха се във взаимно уважение и обич. Ползите и във физически и в емоционален план от отглеждането на дете и куче заедно са огромни!
Не бих казала, че у дома имаме йерархия. Ние сме семейство. Кучето и котарака са малките, а те трябва да се закрилят, поне така учим нашият син.

# 214
При нас също няма йерархия.Възрастни, деца, животинки...взаимна обич и грижа.

# 215
Йерархията няма общо с липсата на обич. С грижата още по-малко.

# 216
Аз няма да се включвам по дискусията.. ама тез дето ме знаете по отдавна сте наясно какво ми е мнението 😁
На всички четирикраки дето са имали повод да бъдат почерпени им желая да са здрави и щурави.
Аз се вкючвам с обещаните играчки, дето плета

И това е в процес на плетене в момента:

Умувам да изплета и някоя играчка за кучаците, ама ще проуча коя прежда е по-здрава че да изкара понр седмица време 😆

# 217
Благодаря ви много за коментарите Flowers Hibiscus Разбуних духовете с тази тема , но се радвам да видя различните гледни точки.
 За момента поне съм на такова мнение, че не мисля да ги деля, ще сме си заедно из целия апартамент, няма да и ограничаваме достъпа до различните стаи. Иска ми се да създадат една много хубава връзка и да минимизирам ревността до минимум и примерите, които виждам тук, само ме мотивират още повече.

Изморена от търчането след топките, голяма забава настава като се заиграем

Сиви, играчките са просто чудесни Hug

# 218
Сиви, кога ти остава време и да плетеш? Шапка ти свалям!
Играчките са прекрасни. Продаваш ли или са за бебо?

# 219
  • под тепетата
Сиви, разкош! На нас ни подариха един такъв  Франклин и много му се кефя! Аз много обичам плетени  или платнени кукли.

# 220
Сиви, кога ти остава време и да плетеш? Шапка ти свалям!
Играчките са прекрасни. Продаваш ли или са за бебо?
И за малката плета и днес продадох едно зайче 😁. А пък мечето е по поръчка на комшийка, която скоро ще става баба. Намирам време докат малката кротува, а ако има желаещи да закупят е добре дошло, защото в един момент сигурно ще се затрупам от играчки. Набелязала съм толкова много модели, че всичките ми се иска да оплета 😆 И едно сладурско спящо куче си набелязах и скоро ще го започна и него и ще сподешя тук резултата. 🤪

# 221
Еее Сиви мноого са яки 😍
Адмирации 🫶🤌

# 222
  • София
Сиви, прекрасни са.

# 223
Сиви ,много са красиви ,браво имаш талант и желание! 😊
Да покажа моята пораснала хубавица ,която тежи 3,150 кг.
Трябва да попитам ветеринарната дали не е много като кг.
Тук се е излегнала на слънчице. 🥰

Много красиви кучовци има в темата. 😊

# 224
Тоест детето е на 3то място...интересноо 🙂
При нас йерархията е следната:
аз, котка, деца, куче
От известно време обаче има борба за второто място, но все още Дон Томазо владее положението.

Общи условия

Активация на акаунт