Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 807
  • 622
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Какво му е алфата на Томи Лий да уточним.
А Памела Андерсън не съм, че да отговарям вместо нея. (В първия пост пишело, че останала сама щото нормалните мъже са скучни.. Ама и слушах интервю, че била направила много грешни избори в личния си живот.. дали не значи, че "жали" за скучен мъж?)
"Лошо момче" не е равно на "алфа", това да се знае, пък за останалото всеки може да си теоритезира.

# 196
Може да бъде грижовен ≠ действително е грижовен. Доста мъже само си фантазират колко са грижовни.
Колкото до програмистите, имаше цяла тема как се търси мъж програмист, та девствени няма да останат в съсловието.

# 197
  • София
Въобще откъде ви хрумна, че лошо момче е равно на алфа?
Оф, гледайте целия филм...Това е напълно извадено от контекста. Томи Лий е не особено успешен барабанист. Ма той грък бе! Ясна работа!

# 198

Така наречените тук алфа мъже вече не са особено актуални и предпочитани за партньори, тъй като са териториални и в много случаи първични. За ударна интензивна бърза връзка или приятел с бонус, стават.

2 турбо алфи познавах и двамата често преспиваха с жени, омъжени за някакви "бизнесмени". Дали ако всеки знае всичко (щото принципното бизнесмените не знаеха), алфите ще завидят на бизнесмените за това, че са женени, или бизнесмените на алфите за това, че собствените им жени предпочитат алфите за секс.
Това няма общо със статуса им в обществото, а с характера и личните нужди.
Скрит текст:
Цитат
Алфата е водач. Той води жената. Но не само това. Между другото може ли някоя от вас поне веднъж да признае следния феномен - често жените казват, дори мислят едно, а правят друго. Защото мислите и думите им ги пазят от това да не ги нарекат леки жени, но когато има привличане, те не могат да спрат действието.

Пример :

- не обичам да бъда водена - обичат да ги водят реално
- не обичам да бъда доминирана - обичат да ги доминират
- обичам фините мъже - обичат по-грубите мъже
- обичам да е мил, грижовен, да се съобразява с моите желания и настроения - обичат да е алфа, който я води и не се много съобразява с нейните хаотични мисли.
Може, ако жената е нестабилна психически.
Пример: винаги директно заявявам, че искам мъж, който да ме доминира. Доминацията не се състои в това да ми казва какво да правя и да ме котка, а в силата на мъжкия му архетип – сила на духа и тялото, грижа, великодушие, благородство, стабилност на характера, устойчивост и подкрепа в сложни и важни житейски ситуации. Да ми го показва с поведение на мъжественост, а не с номерца и скатавки. Да я излъчва и се усеща мъжествеността – не през банкови сметки и вещи. Това е до натюрел и характер. Всички имаме полови органи, иначе.

# 199
Тоест казваш, че нестабилните психически жени харесват алфи. И в следващото изречение казваш, че самата ти харесваш алфи. Ако използваме логиката - не искам да казвам какво е следващото изречение спрямо твоите обявления.

Въпрос към дамите - чисто хипотетичен:

звъни ви Томи Лий и ви кани на кафе. в същия момент ви звъни и рандъм пича от 3тия етаж и ви кани на кафе - оня програмистчето с очилата и бялата ризка.

Трябва да изберете, нямате опция да не отидете на кафе. Нямате опция и да отидете и с двамата. Само единия трябва да изберете. Кой е той?

За кафе говорим все пак, но смятайте, че който изберете за кафе автоматично шансът му да спи с вас се вдига двойно спрямо онзи, който не изберете.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 13:00 от Futbolero_B

# 200
Тоест, казвам, че харесвам интелигентни и чувствителни мъже. Дали ще са алфи, бети, това не ме касае особено.
Тези извърти огледала какво иска / не иска да каже жената с цел да се обърка май връзва с повечето жени, а? :>

# 201
В предното постче каза, че искаш да те доминира, а сега го извъртя на социално приемливото "интелигентни и чувствителни". Аз между другото съм доста чувствителен, често плача и се тригървам лесно, паля се доста и се панирам и паникьосвам. Явно ще си допаднем. Чувствителен съм все пак.

# 202
Проблемът ви идва от там, че разглеждате нещата еднопластово и повърхностно. Хората могат да съчетават различни роли в себе си,да се държат различно според ситуацията. Мъжа може хем да е мил и грижовен в ежедневието, хем да те доминира в леглото. И това нищо общо с психопатиите на разни комплексари. А пък на тоя Томи Лий само като го погледнеш му личи, че е наркоман и пропадняк.

# 203
Казваш му искам силен психически мъж, но понятието му за 'силен' се ограничава до нацепен биещ батка. Говориш му искам сериозни отношения, той стига само до шанса за секс с теб на втора среща.
Дори не знам що за жена смята мъж с подобен капацитет за алтернатива, то е органически обидно. По-добре да чисти осраните и опикани клетки на кученцата в Богров, вместо да ходи на срещи с такива ентелектуалци.

# 204
Спокойно момичета, аз съм мил, нежен, добър и чувствителен. Само че съм женен, сорка. Никой досега не съм бил. Само мен ме биха 5-6 пъти. Така че тук няма от тези лоши батки-чичовци, които сънувате в кошмарите си.

# 205
В предното постче каза, че искаш да те доминира, а сега го извъртя на социално приемливото "интелигентни и чувствителни". Аз между другото съм доста чувствителен, често плача и се тригървам лесно, паля се доста и се панирам и паникьосвам. Явно ще си допаднем. Чувствителен съм все пак.
Да, и не съм се отметнала – ментално и физически. Че при мен не е лесно. И кое от това изключва интелигентен и чувствителен. Или всички алфи по подразбиране за нискочели? Самосаботираш се.
//
За жалост не ги сънувам. Точно в момента затворих връзка с подобен.

# 206
  • Далечният изток
Проблеми със закона, с алкохол, наркотици и т.н. Може би на 16 бих излязла с такъв.

# 207
На 16 всички сме излизали с такива. Това е част от тинейджърския бунт. Ама не се женим за тях, нали. Те си остават точно там - част от израстването, когато топа ти е да предизвикваш авторитети. Под авторитет разбирам институции, полиция, закони, обществен ред и подобни. Ама на мене ми беше пределно ясно още тогава, че тоя е временен, имала съм ползи от него, ползвала съм докато ми е трябвал. После  thank you, next.

# 208
Абе, момичета, само аз ли съм в дилема това тролене ли е, или чиста тъпота?

# 209
Да не говорим колко патици си мислят, че като родят едно дете на някой от гореизброените ще го вържат и той ще стане прекрасен баща.
Е, това е жалко наистина, най-вече за децата. С очите си съм виждала подобни случаи.

Колкото до твърдението на съфорумеца, че жените казват едно, а всъщност имат предвид друго, може да има и такива, но по мои наблюдения не е масово. Да казваш да, а да имаш предвид не, или обратното, не говори добре за теб самия.

Общи условия

Активация на акаунт