Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 784
  • 622
  •   1
Отговори
# 150
За нас няма определения алфи бети омеги.. не стана ли ясно вече?
Има мъж дето ме кефи и си подхождаме и такива дето не.

# 151
  • Пловдив
Според мен няма алфа мъже.

# 152
Интерсно тогаз, защо една от вас - Ариеле, пуска тема, посветена на лошите момчета - пише за Пам и Томи. И вие вместо да я резнете - нема такова, всички мъже са алфи, вие почвате яко да се интересувате от темата и тя става бая вайръл. Явно нещо във вас се възбужда от самата тема. Дайте да коментираме добрите момчета, които си седят вкъщи пред телевизора, като мен.

ПС : ей сега видях Янтрата :

Е това обобщава цялата тема.

# 153
Явно никой не е разбрал правилно определението ми. И си тълкува там квато му е драмата и хейти. Я дайте сега една ваше определение за алфа, па аз ще седна да коментирам. Да имаме малко смяна на ролите (позите).
Аз още в началото си написах какво разбирам под алфа мъж, няма да се повтарям.
Стана ми любопитно защо в твоя пример описваш доброто момче като човек със скучен личен живот, който се затруднява да намери изход от не особено сложна житейска ситуация. Доброто момче може да бъде уверен, находчив, интересна личност, а ти сякаш му придаваш отрицателен смисъл. Може би защото аз използвах думата деликатен, но за мен няма нищо лошо в това определение. За теб може да е различно, да разбираш деликатността като вид слабост, като качество, което не е мъжко.

# 154
  • Пловдив
Моля модераторите да поправят заглавието на "пиедестал".

# 155
Биячите вкъщи обикновено са мишки навън.
Това обяснява нещата. Значи търсим биячи навън, за да са мишки вкъщи.

# 156

То вече няма мъже, ти алфа търсиш.

# 157
Явно нещо във вас се възбужда от самата тема.
Темата е интересна, защото е активна и върви, филмът по телевизията е скучен и си лафим за лек тренинг на риториката, като спорт е, съдържанието е без значение.
Я дайте сега една ваше определение за алфа, па аз ще седна да коментирам.
Няма наше, ваше, нАуката се е изказала по въпроса.  Като цяло алфата е арогантно, нечувствително и егоистично създание, което все търси да докаже че е номер едно, без да осъзнава че тези му качества го възпрепятстват въобще да влезе в класацията. Казано простичко, един чук вижда само пирони и не може да си представи, че има съществувание извън това да заковеш нещо. Затова отдавна не е престижно да мислиш, че си алфа, това е един мит, превърнал се е в майтап. За да се котираш трябва да си по-широко скроен. Вместо за алфи сега се говори за успех, постижения, престиж и т.н. което са съвсем различни неща.

# 158
  • София
А мислиш ли, че някой, който наистина иска да (се) пише по темата го вълнува "лафинг за лек тренинг на риториката" (т.е. чиста проба тролизъм). Ако на теб не ти е интересна темата, на други е.

Кой на кого доказва, че е "алфа", че е "номер едно", че го дъвчете вече 100 постинга? И за какво да го доказва? Някой във форум да доказва на друг във форум, че алфа, че да има повече жени от това? Постарайте се малко повече, това шеймване е меко казано смехотворно. Още повече, че "теорията за алфата" ясно отчита, че с логика и писане по форуми не можеш да свалиш жена. Защото логиката крайно противоречи на подсъзнателното ѝ.

Гет а лайф, плс, това драпчене е наистина изключително досадно.

То вече няма мъже, ти алфа търсиш.
Като няма мъже, гледай рамбо и си фантазирай. Някои така правят.

# 159
  • Пловдив
Тангра, ти какво търсиш в събота вечерта в женски форум? Като си толкова алфа и успешен?
Хайде, аз съм от сто години женена, скучая си с Рамбо и Благоверния.

# 160
Отдавна съм забелязал, в тоя форум като се заговори за алфа, на всичките им действа като червеното на бика. Изобщо не се разбира какво означава това понятие и се свързва с примитивизъм и насилие. Докато в реалността повечето си падат точно по алфи, защото са уверени и със самочувствие ( с покритие), което си привлича жените като магнит.

# 161
  • София
Тангра, ти какво търсиш в събота вечерта в женски форум? Като си толкова алфа и успешен?
Къде прочете, че съм алфа и успешен!? И се нахвърли адхоминем и офтопик?
Гнусно! Толкова много мъжемразтво, не знам кой мъж би живял с това.

Форумът не е само женски. Това е проверявано и дискутирано.
А и какво правя събота вечер, а вече и неделя сутрин изобщо не е твоя работа, така както не е моя ти какво правиш тука. Вълнува ме само какво се пише по темата.

Отдавна съм забелязал, в тоя форум като се заговори за алфа, на всичките им действа като червеното на бика. Изобщо не се разбира какво означава това понятие и се свързва с примитивизъм и насилие. Докато в реалността повечето си падат точно по алфи, защото са уверени и със самочувствие ( с покритие), което си привлича жените като магнит.
Защото чукча не читател. За чесане на "риториката" толкова.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 08:31 от Танграта

# 162
  • Пловдив
Къде прочете, че съм алфа и успешен!? И се нахвърли адхоминем и офтопик?
Гнусно! Толкова много мъжемразтво, не знам кой мъж би живял с това.
Очевидно моя.
Мен няма какво да ме коментираш - казах, че съм лелка.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 08:52 от Янтра

# 163
# 164
  • Пловдив
Хаха това ли е стройния супер мъж, че той по нисък от 5токласник.
Не е строен, 135 кг на 185 см. Казах, че е  ГОТИН и мъжествен.

Така, сега може ли твоя снимка?

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 08:52 от Янтра

Общи условия

Активация на акаунт