Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 801
  • 622
  •   1
Отговори
# 180
Мда особено ако погледнем темите за изневяра, в повечето случаи точно грижовни, нежни, обичащи и отдадени мъже се сдобиват с рога от доста по груби и да го кажем не грижовни мъже... Щото принципно такива, да не кажа направо мъжлета, са много желани по ред причини, но пък природата си иска своето.
 Нищо де, в тази тема продължава упорито да се налага мнението, че това което виждаме не е това което виждаме, а друго.

# 181
  • Далечният изток
В темите за изневяра жените изневеряват на добрите и грижовните си мъже с мъже, които ги бият?! Къде са тия теми?

# 182
.....докато боклуци, биячи, алкажи или женкари са старателно обгрижвани, водят се епични борби за запазване на връзката с тях и т.н.
Темата не е пусната от мен, за въпроси може да се обръщате към авторката и.

# 183
Моите впечатления са, че темите, пуснати от жени за изневяра са свързани със заспали, апатични, мързеливи мъже. Или такива, които търсят компенсации навън и открито неглижират жените си. И в двата случая говорим за мухльовци.

# 184
Моите впечатления обаче са други, просто щото познавам доста мъже от горните категории - кой с по 1-2-3-4 деца от различни жени, кой старателно обгрижван и издържан, нищо че пие, бие и изневерява ( оле Боже, ма как така ?), кой пък без жена не останал, опрашва точно такива омъжени и.т.н. Почти всичките такива въртят жени покрай себе си, ся тва че на някои потребителки тук не им харесва, както казах да се обръщат към авторката на темата.

# 185
Удобно се заобикаля фактът на съществуването на ето тази рогоноска:
Скрит текст:
Докато тя работи, домакинства и гледа децата, мъжът ù, освободен от тези битови тегоби, има достатъчно време да ходи да еве други жени. Вкл.събота и неделя.
Няма да подхващам темата дали въпросният мъж изкарва достатъчно пари, но за мен работеща жена означава калпав в провайдърството мъж.

# 186
  • Далечният изток
Всички познаваме такива, което не значи, че това е правилото, че е масово и че жените си умират от кеф да ги унижават и млатят...
Въртят жени, различни жени, сам го казваш. Едната като го разбере що за стока е и като избяга, идва следващата, и следващата и така...

# 187
Е да де, ама примерно един леко задръстен програмист, който може да бъде много грижовен, в много от случаите ще си умре девствен, докато такива без жена не остават. Да не говорим колко патици си мислят, че като родят едно дете на някой от гореизброените ще го вържат и той ще стане прекрасен баща.

# 188
Като цяло алфата е арогантно, нечувствително и егоистично създание, което все търси да докаже че е номер едно, без да осъзнава че тези му качества го възпрепятстват въобще да влезе в класацията. Казано простичко, един чук вижда само пирони и не може да си представи, че има съществувание извън това да заковеш нещо. Затова отдавна не е престижно да мислиш, че си алфа, това е един мит, превърнал се е в майтап. За да се котираш трябва да си по-широко скроен. Вместо за алфи сега се говори за успех, постижения, престиж и т.н. което са съвсем различни неща.

Знаеш ли - ако се съберат 2ма мъже и да речем първият е солиден, женен за 5ца-6ца, каращ кола за 50 000 лева да речем, с апартамент и дете, а другият е алфа, който ебе по 3-4 нови на година 9ки-10ки, каращ кола за 40 000 лева, с апартамент и без дете....шансът вторият да завижда на първият, ако и двамата са под 35 е много малко вероятен.

Така наречените тук алфа мъже вече не са особено актуални и предпочитани за партньори, тъй като са териториални и в много случаи първични. За ударна интензивна бърза връзка или приятел с бонус, стават.

2 турбо алфи познавах и двамата често преспиваха с жени, омъжени за някакви "бизнесмени". Дали ако всеки знае всичко (щото принципното бизнесмените не знаеха), алфите ще завидят на бизнесмените за това, че са женени, или бизнесмените на алфите за това, че собствените им жени предпочитат алфите за секс.

Засрамване.
Въобще не знам какво е алфа мъжкар. Ако е някой, дето ще ми се прави на шеф - такива въобще не обичам, пък и срещам много рядко.

Алфата е водач. Той води жената. Но не само това. Между другото може ли някоя от вас поне веднъж да признае следния феномен - често жените казват, дори мислят едно, а правят друго. Защото мислите и думите им ги пазят от това да не ги нарекат леки жени, но когато има привличане, те не могат да спрат действието.

Пример :

- не обичам да бъда водена - обичат да ги водят реално
- не обичам да бъда доминирана - обичат да ги доминират
- обичам фините мъже - обичат по-грубите мъже
- обичам да е мил, грижовен, да се съобразява с моите желания и настроения - обичат да е алфа, който я води и не се много съобразява с нейните хаотични мисли.

# 189
  • Варна
Темата нали беше "лоши момчета и токсични връзки", де сте отишли на алфа мъжкари? Не е да нямат хич общо, ама е едностранчиво разглеждане на темата. Пък се и вживявате...

# 190
  • Далечният изток
Задръстеният освен, че е грижовен, някакви други качества има ли?
Аз съм била с т.нар. лоши момчета, не, мерси. Понякога си мисля, че искам един мухльо да си го командвам, ама всъщност и с такъв не бих могла да бъда. Нещо между задръстен и бияч няма ли бе, РФ, или всичко е бяло и черно?!

# 191
Темата нали беше "лоши момчета и токсични връзки", де сте отишли на алфа мъжкари? Не е да нямат хич общо, ама е едностранчиво разглеждане на темата. Пък се и вживявате...

Ами лошите момчета и токсичните връзки точно се вписват в алфата и темата.

Както казах - не всички алфи са лоши момчета, но почти всички лоши момчета са алфи. И затова жените като Пам дето бяха блян на целия свят седят в токсични връзки - защото там има голяма награда - алфа мъж.

Я кажи защо Пам не си хвана някое добро програмистче. Примерно можеше за някой тип от силиконовата долина да се хване, дето коди, програмира, изкарва 1 милион на година, тя и тя изкарва няколко милиона, щяха да си вземат едно къще във флорида, да си народят 10 дечица и всичко топ. Що ходи с тея кретени.

Ето даже кво пише в първия пост в темата :

Пускам темата подтикната от документалният филм за Памела Андерсън, в който тя казва точно това - че въпреки насилието от Томи Лий тя пак ще го обича и че никога не била обичала друг като него. Накрая остава сама защото "нормалните" мъже са "скучни".

# 192
  • Далечният изток
Щото програмистчето го е страх от кака ти Пам. Не смее да я доближи или ако я доближи, не знае какво да каже...

# 193
Щото програмистчето го е страх от кака ти Пам. Не смее да я доближи или ако я доближи, не знае какво да каже...

Ема ето, че е доближил моята жена - смисъл такъв - аз съм програмист и съм женен за моята жена.

Тоест може би остава идеята - топ жените вървят с топ мъжете. Памела и най-красивите са 1%, лошите момчета са 1%.

Но поне ние като мъже си признаваме, че Памела и топ красавиците не бихме ги отказали, ако бяхме свободни.

Докато тук жените искат да изкарат как смотльовците са най-възбуждащи.

Само се запитайте дали гроздето не е кисело, защото е високо.

# 194
Грешиш, и не всички лоши момчета са алфи, дори бих казал голяма част са си просто комплексари или с някви психопатии.

Общи условия

Активация на акаунт