Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 797
  • 622
  •   1
Отговори
# 405
Имах гадже 160, аз съм 180. Видях го с друга жена и му казах, че се разделяме. Бях на 16 Simple Smile После загубихме контакти, той се оженил, одетил и се появи един хубав ден да ми предлага секс. Аз го питах за жената, детето - а, не пречело. Дотам бяхме и с контактите.
Скрит текст:
Един единствен път я е блъснал, докато тя е била с детето в ръце, след което тя е повикала полиция, и той е бил арестуван за домашно насилие. Това е едно от нещата, с което Памела винаги е била известна - че не толерира насилие, и никога не е позволявала някой да се отнася така с нея. Така че доколкото ми е известно, не е имало насилие, още по-малко пък редовно. Чела съм интервюта и на хора от групата и обкръжението му - бил е голям скандалджия, грубиян на думи и много експанзивен в действията си, но не и побойник. Бутал е вещи, маси, мятал е бутилки - опасни неща, факт. Но не е посягал директно на хора. Синовете му също говорят с много добро чувство, и не твърдят да имат травми. Поне това съм чела, а съм се интересувала много от темата.
Описаното поведение на Томи Лий за мен е насилие.
Насилие е, но не е бой. Тука го изкараха побойник и че Памела много му е харесвала тази черта. Понеже имам същите впечатления като теб, даже се зачудих защо се коментира в този дух.

# 406
А защо токсичните мъже притежават по-голям сбор от тези качества?
Самоуверени, наперени, сигурни в себе си и действията си?
И ето подобни качества може да бъдат открити в много нарцистични и токсични мъже.
П.С. Психическото насилие също е насилие.

# 407
Аз съм ниска ,но съм имала гадже с доста нисък ръст. Винаги е бил с хубави жени.

# 408
Аз съм ниска ,но съм имала гадже с доста нисък ръст. Винаги е бил с хубави жени.

Да сте почти на една височина е едно, той да е видимо по-нисък от теб е съвсем друго. И аз съм била с не особено високи мъже, но никога с някой по-нисък от мен.

# 409
Аз съм под 1.60. Joy

# 410
Скрит текст:
И ето подобни качества може да бъдат открити в много нарцистични и токсични мъже.
Изобщо не съм забелязала подобно нещо. Хората, и мъже, и жени, харесват други хора със самочувствие, по-екстровертни са, правят впечатление, по-усмихнати, по-разговорливи. Познавам много мъже, които са добре облечени, на добри позиции, интелигентни, начетени, свръх ангажирани (сещате се, от онези с каузите, семинарите и високите длъжности и т.н.), съответно са със самочувствие с покритие и жените им се лепят, не са останали без жена и постоянно им пишат и се навъртат около тях. Но те са далеч от токсични женкари. Да кажете, че ревнивият женомразец, който е изкарал пари от схеми и далавери, има по-голям сбор от качества понеже плямпа повече и обяснява как е хванал ейййй така риба, е смешно.
Мисля, че точно това е проблемът. Жените много лесно се хващат на приказки. Виждала съм и мои приятелки как поглъщат всеки брътвеж от някой, който говори измислица след измислица.

# 411
Мandy Bo аз пък хич не го намирам за "смешно".
Както ти сама каза много жени се хващат на тази въдица и това в никакъв случай не ги прави тъпи и т.н.
Аз например се "събудих" когато осъзнах, че парите за сметки и наем са дадени на заем на съмнителен познават, който не се знае дали ще ги върне. "Алфа" тъпанар...

# 412
Ами смешно е да се твърди, че имат по-голям сбор от качества, да. Ти сама си разбрала, че не е така. В повечето случаи си е точно високо самочувствие без покритие.
И всъщност не твърдя, че жените са глупави, просто са доверчиви и наивни. Слушала съм мои приятелки да превъзнасят приятеля си колко е красив, запознавам се с него - на човек не прилича. В последствие осъзнавам, че жената дори не гледа с очите си. Понеже много жени му пишат във фейса, тя решава, че е красив. Естествено тя не го осъзнава и ходи й обяснявай.... Той говори за измисления си бизнес, който бързо се оказва обикновена еднократна далавера и той всъщност е безработен, но тя решава, че е бизнесмен и в момента обмисля следващото си начинание. Той говори как ходил с поне 100 жени, оказва се, че са 10, едната е Мара общата, а другите 9 са платени. Но тя решава, че всички жени го искат.
Гледайте с очите си, мислете с главите си.

# 413
Мисля, че точно това е проблемът. Жените много лесно се хващат на приказки. Виждала съм и мои приятелки как поглъщат всеки брътвеж от някой, който говори измислица след измислица.

Да. Привлекателен е този, който много приказва, още по-добре ако е шумно, пък дори да говори глупости или неистини. Също и екшън да има; да е много активен, пък ако ще да върши простотии.
Съответно мълчаливите сме пренебрегнати. Само че който иска меда, трябва да е готов и за жилото, не може иначе.

# 414
На мен ми е трудно да коментирам токсичните мъже, защото не познавам много. Или не съм ги разпознала.
Всъщност познавам трима мъже-насилници. Нямам предвид психическо насилие, а бой, директно. Ама сериозен, няма да давам детайли, почти най-лошото, което може да си представите.
И тримата бяха (минало време, вече не поддържам никакви отношения, след като разбрах) чаровни, хубави, омайващи. Душата на компанията. Жените - и те ефектни, две от трите с висок интелект.
Ами, прецакаха се тези връзки. Мъжете си намериха други жени, не знам какво правят с тях.
Предполагам, че тези мъже са психопати, в клиничния смисъл, нямат способност за емпатия и се забавляват, когато карат жертвата си да страда.

Но това не прави наперените, чаровни и самоуверени мъже нито токсични, нито психопати. И не знам буквите от гръцката азбука какво общо имат с токсичните връзки. Нито пикапите и другите видове товарни автомобили.

А жените се насочват към по-високи мъже, защото в семейството на всяка жена тя е видяла баща си - по-висок от нея, брат си, чичо си - при сходни гени мъжът е по-висок от жената. Това става за нея модел и тя това търси. Освен това, още от времето в пещерите мъжът е ходел на лов и е бранел семейството, затова трябва да излъчва сила. Ако е доста по-нисък и неатлетичен, очевидно няма да излъчва точно това за тази жена, но може да си намери друга, с подходяща физика и представи.

# 415
Както по назад беше споменато, повечето токсични връзки не започват като такива, но една част от жените не могат да ги прекратят навреме. Това съм виждал и аз, обикновено такива мъже се прикриват в началото, умеят да омайват, лъскавите дрешки, хубавата визия и самочувствие действат силно привличащо. И патицата като се омотае се почва с токсичните прояви. Характерно е, че като минат кризите отново се държат на ниво и така може да си продължи до безкрай. Получава се като наркотичната зависимост и изхода е също като при нея. Първото е осъзнаване на проблема, което май е най трудното, щото както бях писал в началото на темата, такива жени си ги влече драмата и без такава им е скучно.

# 416

Да. Привлекателен е този, който много приказва, още по-добре ако е шумно, пък дори да говори глупости или неистини. Също и екшън да има; да е много активен, пък ако ще да върши простотии.
Съответно мълчаливите сме пренебрегнати. Само че който иска меда, трябва да е готов и за жилото, не може иначе.
+1
Писала съм вече, привличат ме ярки личности, но с времето установих, че трудно бих могла да съжителствам с такива, затова и започнах да търся спокойствие.

# 417
Аз не обичам плямпащи мъже, самата аз не говоря излишно. Натоварват ме, а и имат склонност към нарцисизъм, което също не харесвам.
Нямам проблем да съм с по-нисък мъж, ако ме привлича – комплексно. Не само като външност, или само като интелект.
Сложни личности = сложни отношения.
Работата не е само бий ма, обичам та.

# 418
Добре де като те кефи Наполеон, пак питам, защо непрекъснато 99% от мацките (сега кажи, че тук мамите не са такива) търсите по-висок от вас?
Защото много нависоко окачват кухненските шкафове и на повечето ни е трудно да достигаме чиниите от горния ред.

И кво сега, след изписани 20 и кусур страници,  разбрахме ли вече що жените ( аи някаква част от тях) си падат по боклуци?
Ами едни ходят на риболов, други си падат по това да миришат стари обувки, трети се обличат като плюшени играчки, четвърти, пети, и т.н. под някой номер са и тези дето си падат по боклуци, после списъкът продължава, по принцип фетишите са много добре описани в медицинските книги, най-добре там да се чете задълбочения анализ.

# 419
Това, че някои от жените оставали в такива връзки, е комбинация от семеен и обществен натиск. Като се появят вдни определени индивиди (имаме и в темата) да заговорят за стари моми с котки - жена с по-слаба психика ще потърси първия идиот, с когото да създаде семейство и бебчи. И утре като пусне тема как я третира въпросният идиот, индивидите ще пишат малко по-различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт