Пъзели 52

• 24 774
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Бухтичка, аз ще ти кажа откъде е пъзелчето Wink И аз ги гледах и много ми харесаха.
https://fr.babamarta.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … 0%B5%D1%82%D0%B0/
Адресът е във Варна.

# 256
Аха, явно наистина е варненска фирмата и може би са ги пуснали в някои магазини или книжарници тук, но аз не съм ги засичала.

# 257
  • София, България
Честита Баба Марта и от мен!
Бухти, страхотно малко пъзелче! Както винаги има с какво да ни изненадаш приятно!
Vox, само мога искрено да се възхищавам на умението ти да създаваш красоти!

# 258
  • София
Честита баба Марта!
Vox, страхотна картичка си направила ♥️🍀
... си направила пак Simple Smile Страхотна е - и vox, и картичката Simple Smile

Честита Баба Марта на всички! Аз наредих снощи рамката на четвъртия от серията June's journey и като го приключа, предавам на Йоанската, за да събере колекцията.

# 259
  • София
Честита Баба Марта!
Много красоти сте показали, напълних очите. Laughing
Записах се за част от новите пътуващи пъзели. Благодаря на дамите за възможността да се докоснем до тях.
Искам и да се извиня, че позабавих 2 от пътуващите (Сезоните и животните). Вчера ги изпратих, така че днес са при следващите дами да им се порадват.
Хубав ден момичета и успешен женски месец с много свободно време за любимото хоби.Simple Smile

# 260
  • София
Честита Баба Марта!
Аз тези дни се борех с един от 1500ч с по-малки части. Люляците ме затрудниха. Много е красив.

# 261
Благодаря на всички за хубавите думи. Heart Eyes
Картичките са ми слабост. Правя ги за скъпи за мен хора, с огромно желание и удоволствие.

В обедната почивка скокнах до магазина със странните стоки.
Скрит текст:
Всъщност няма нищо странно, те хората ясно са написали какъв е магазина Satisfied

Наснимах ви малко пъзели, които вчера не съм забелязала. Няма да казвам,че са странни... Grin

# 262
О, Vox, аз едно време бях голям фен на Ози Озбърн 😁,
Чак се зачудих дали да не ми вземеш, ако ти е близо, Blizzard of Ozz и този с Тъжния клоун

# 263
Vese.Vese, няма никакъв проблем да ти взема каквото кажеш. Само се притеснявам за качеството...
Ще взема да взема Simple Smile една крава на Пинк Флойд да видим, за какво иде реч и ако си струва доставката, тогава да ти пращам поръчката.

# 264
Ози, от сантименални спомени, имах едни накъсани дънки с кожени парчета по дупето и целия изписан с Ozzy Osbourne, мое творение. И така се носех в училище А кравата е готина и тя. Бауи също ми е присърце, но обложката хич не ме привлича за редене, затова пък този Клоун , незнам бандата , но е супер стилизиран.

# 265
едно време бях голям фен на Ози Озбърн
Ама как едно време само, любовта към Ози е вечна. И на мен ми трепна сърчицето като видях пъзелите с него.
Днес около един контейнер бяха пръснати парчета пъзел ... много тъжно ми стана. Преди едва ли щях да обърна внимание.
Честита Баба Марта!

# 266
  • София
Аз пък съм в размисъл за Греийн дей Grinning 'Ма много чернотия, бе... Sad
Този магазин изглежда като чиста радост за рок и пъзел маниака. А такова нещо в Пловдив пък съсвсем не ме изненадва Simple Smile Винаги са били много напред от родния Сливен в музикално отношение (софиянци не ги броим в тези сравнения, разбира се).

# 267
  • София
Sweat Smile не съм редила мой пъзел от много време и успях, а точно половинката ми донесе четирите сезона Simple Smile

# 268
А, ама този магазин в Пловдив ли се намирал? Не бях разбрала Joy Другия път като си ходя дотам може да намина да видя асортимента... Wink

# 269
Взех я кравата Simple Smile Качеството не е лошо за цената си. Парченцата са тънки, добре изрязани и пресовани, с усещане за картон. Ако има и други почитатели на хард рока да си казват. За мен не е проблем да купя и изпратя. Пъзелите са 500 части, 5 лв.
Бройките са ограничени, повторното зареждане е "гаранция-Франция ".Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт