Пъзели 52

• 24 762
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Vox, аз тези двата твърдо си ги искам.

Нещо от тези дни
Rosetti 1000 Gold puzzle

Евето, ми донесе един куп пъзели, включително Котетата с божурите, които така си харесах. Heart
Също и таблички за сортиране, голямо благодаря на Йоанка.

А дали някой ще познае от кой пъзел са частите, доста от вас са го редили съвсем наскоро Blush
Отговор като го наредя.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 22:44 от Vese.Vese

# 271
  • София
Предвид цветовете, бих заложила на сезоните Wink

# 272
Happy, набито око

Четири сезона 1000 Anatolian

И статистиката за февруари
19 наредени , 5 - 500,  13 - 1000 (2 с Mimmok и Евето), 1 - 2000, който редихме заедно.
15 500 наредени части + общия ни проект.
Десет от пъзелите са били , изненада, Ravensburger Sunglasses

# 273
Road Block (Simple Living)
500 части
Master Pieces

Състезателните пъзели са у мен, извинявам се, че ги бавя малко. Надявам се вече другата седмица най-късно да ги предам.
Този беше нареден за около 1:10:35

# 274
Светлините на Бруклинския мост, 1000, Castorland

Небостъргачите и моста не бяха много лесни, но щом не съм стигала до момент нищо да не мога да сложа никъде, значи бива Smiley

# 275
О, ти си го взела този Касторланд все пак. Аз се въздържах от коментар първия път, като го погледнах само си помислих "някой пак е друсал здраво, как пък ще пльоснеш силоз върху сграда" Joy
Но после се зачетох, че наистина ги има тези неща в Бруклин, за вода се използват в случая, не зърно.

Хвърлих аз поглед на моята статистика, 22 броя за февруари, 19 000 части, 14Х1000, 1Х1500, 7Х500.

# 276
О, ти си го взела този Касторланд все пак. Аз се въздържах от коментар първия път, като го погледнах само си помислих "някой пак е друсал здраво, как пък ще пльоснеш силоз върху сграда" Joy
Но после се зачетох, че наистина ги има тези неща в Бруклин, за вода се използват в случая, не зърно.

Хах, аз пък си го наредих, без да се замисля върху този елемент и предназначението му. Сега се върнах да гледам къде има силоз върху сграда Grinning Мерси за споделеното!

# 277
FreshBreeze, много е красив. Как е качеството, до сега не съм редила марката. Все ги избягвам по някаква причина

# 278
  • Варна
Неслучайно гъбките толкова много ми харесаха още докато ги зърна.

Красота!
Благодаря на Бухтичка за възможността да го наредя.

# 279
FreshBreeze, много е красив. Как е качеството, до сега не съм редила марката. Все ги избягвам по някаква причина

Според мен е екстра, предвид и цената! Имат лек гланц парченцата, на мен явно така са ми по-приятни (да речем от абсолютния мат на Bluebird). Сглобката също ми хареса - нито твърде хлабава, нито много стегната. Нормална големина на парченцата и нормалните форми. На съвсем малко места може би след нареждане усещах малки неравности, може би някакво разслояване в зародиш при някои парченца, но при просто оглеждане на парченцата, не се забелязва. Цветовете ми харесаха и като цяло имат приятни за мен картинки. Преди редих един от 500 и нямам забележки по качеството. Дай им шанс с някой евтин Simple Smile

# 280
Миналата седмица имаше един ден, в който никой не писа, а не обичам да редактирам и така и си остана, забравила съм да ви кажа май.
Карън се записа най-сетне на световното. Ще бъде в отбор с някаква Елизабет, не се сещам коя е. Отборът им е Happy Puzzling и влиза отново въпросната Елизабет, Сара Шулер (завърши втора в индивидуалното състезание на американското национално) и още някаква, чието име не ми е познато.

А ютюбърките си направиха и отбор в крайна сметка. Жанет (от Словакия или Словения), Донналуис от Нова Зеландия, тази шарената австралийка и Вики от Англия.

# 281
  • София, България
Йоанка, аз Кастораланд много си ги уважавам, много повече от Трефл. Направо си ги харесвам.

# 282
И на мен ми харесват Castorland.

# 283
Два пъти редих Trefl и няма да потретя, освен че са тънки и хлабави, имат и ужасна миризма. Докато Кастор направо ми се нареждат в топ 3, много ми харесват и като изображения, цветове, гланц на някои и като сглобка.
Ще ви покажа вълчото семейство на Кастор, ако се отмотам скоро от тая козина.
Редактирам - готов е.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 16:07 от evencee

# 284
  • София
Аз след пъряи Castorland, много ги бях намразила - беше наистина ужасен (но и евтин). После покрай показани тук техни пъзели, реших да ги пробвам отново и ми харесаха. Сега единственото, което ме дразни, са дребните парченца - напоследък препдочитам по-големи Simple Smile

Ето и последния от June's journey.

Общи условия

Активация на акаунт