Пъзели 52

• 24 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • София, България
Vox, честито, наистина е уникален!

# 346
  • Русе
Vox,страхотна находка Blue Heart
Надничам в Озон чат-пат и ми прави впечатление,че ням никакво зареждане или презареждане на пъзели.Питах в чата за един конкретен на Heye,дали и кога се очква,но нищо нямали като информация за зареждане на марката.Нали те са основни вносители и представители на Heye ,a информация няма.

# 347
След сто години мисля вече е време да дръпна един пост за мистериозната кутия. Някои от вас писаха веднага като приключи последния, но тя още не беше у мен. След това я взех и се мотах няколко седмици докато я снимам. След това я снимах и се мотах няколко седмици докато седна да пиша този пости. Извинявам се, че с такова забавяне.
Кутията потегли в този състав:

Та, миналата година дълго време търсех Пъзелът, който да сложа в тази мистериозна кутия. И накрая го открих - Поничките. Поръчах го и след това го заредиха тук на половин цена Joy Парите как да е, по-кофти ми беше, че вече имаше доста по-голям шанс някой да го е редил, но май само Евето го купи или не съм разбрала за други.

Не виждах смисъл обаче да разкарваме само един пъзел, исках нещо повече. И в един момент идеите сами започнаха да идват една след друга Smile Някъде видях касетките и ми се сториха много симпатични и приятни за редене на сляпо.

Веспа-та пък беше от някаква колекция само за амазон и реших, че хем е малко по-различен стил, да се хареса и на други хора, хем няма шанс да я имате.

Загадката на Равенсбургер ми се стори супер начин да пробвате този тип пъзели, за всички, които не се бяха престрашили. Взех един напосоки с надежда повечето хора да го нямат. След като го наредих и реших загадките не съм убедена, че беше най-добрият избор, виждала съм и с по-хубави загадки, но какво да се прави.
Другите неща бяха такива, които съм намерила вкъщи Joy Равенсбургера със супер миниатюрните части и IQ пъзелчето, което е голяма главоблъсканица.
Допълних с нещо сладичко и плейлист за слушане. Да, имаше плейлист в ютюб в началото, но се оказа, че не съм го направила както трябва и тази част беше премахната по пътя Smile
Черешката на тортата беше и книжката за оцветяване. Значи по този параграф много ме е срам. Като гледах какви красоти сте сътворили, а аз даже не успях да довърша моята Disappointed Relieved
Нооо, успях да направя видео, за да може да се насладите на всичко Heart Eyes
Позачистих имената на децата където беше възможно, не ми беше удобно да ги оставям така публично, защото не знам дали няма да е неприятно за някого.

А ето и какво получих в кутията, когато се върна при мен Hug

Разбира се vox както винаги беше помислила за мен, тя винаги за всичко мисли, наистина не знам как успява Hug И получихме магнитен пъзел от любимото й място в Пловдив с изненада на гърба. Исках да ви го покажа и съм почти сигурна, че го снимах, но не мога да открия снимките на телефона ми Confused Нищо, тъкмо повод да го извадя и да го наредим пак Grinning

Огромни благодарности на всички замесени и се надявам кутията да ви е донесла удоволствие и да сте се забавлявали, това беше целта ми HugHeart

# 348
  • София
А след като пусна кутията и ми написа за пъзела, аз дори не четох. Редих си на сляпо Simple Smile Беше ми супер забавно.

# 349
Зори, оплакваш ли се Smile
На мен си ми е много добре така като не зареждат нищо, че послееее, не ми се мисли. Може би ще е по-нататък Heye-то и затова не знаят още.

Аз изкарах 23 дни без да поръчвам и ми беше достатъчно Joy Поръчах преди малко пъзела на Карън от амазон и един Аладин да се радва детето. Не е наличен този на Карън в момента, та се надявам да пристигне изобщо, но от много време го дебна.

Но като цяло ми е малко смотано, не знам какво ще правя с поръчките от амазон, май ще тябва да ги намаля, не ми се плаща еконт. В момента съм по-далеч от офиса им и миналата седмица като се надявах да мина набързо да взема една пратка ми отне сигурно половин час. Прекалено много нерви ми образува в час пик да се мъча да стигна до там и да прибера детето навреме.

# 350
  • Русе
Оплаквам се Simple Smile,защото наближават Великденски намаления и няма нови пъзели,които да ме заинтригуват или презареждане на някои,които са изчерпани и съм пропуснала да си купя

# 351
Но като цяло ми е малко смотано, не знам какво ще правя с поръчките от амазон, май ще тябва да ги намаля, не ми се плаща еконт. В момента съм по-далеч от офиса им и миналата седмица като се надявах да мина набързо да взема една пратка ми отне сигурно половин час. Прекалено много нерви ми образува в час пик да се мъча да стигна до там и да прибера детето навреме.
Защо не потърсиш друг куриер в града, който ще ти е по-близо? Сега с кой поръчваш?

# 352
Здравейте, случайно попаднах на тази група и трябва да призная, че ме вдъхновихте.
От много време на бях нареждала пъзели (имам един 4000 части пейзаж в Пловдив, който сигурно ще остане недовършен), но като разгледах някои галерии ми се прииска да започна отново да редя. Купих пъзел 9000 части с Дисни герои. Реди се лесно и приятно, защото е разделен на 6 сегмента по 1500 части. За един уикенд завършихме два от шестте сегмента.

Частите си пасват на точните места. За момента единственият проблем, който срещам е, че някои части са разлепени леко в края.

Ще пусна отново снимка, когато наредя целия пъзел и го свържа, но исках да попитам дали би имало интерес към толкова голям пъзел в групата на пътуващите пъзели?

# 353
Добре дошла!
Много е красив и мисля, че ще има желаещи да го редят, но се сещам за два проблема:
- дали ще издържи повече от 2 реденета без да се наранят частите?
- предвид многото части и дългото време необходимо за редене, дали няма да се загубят части? 🤔
Иначе пак казвам - изглежда много интересен:)

# 354
Jenaiassez, добре дошла. С голямо предизвикателство се включваш в темата. Simple Smile  Какъв е размера на наредения пъзел и каква марка е?
Много е хубав и бих се пробвала, ако решиш да го пуснеш, като пътуващ.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 19:54 от vox

# 355
  • София
Здравей, Jenaiassez - добре си ни дошла! Вдъхновяваща си е групичката ни, спор няма Simple Smile Много отдадени, мили и внимателни хора имаме, а на всичко отгоре и без претенции - супер приятно местенце сме спретнали! Много голям е този 9000 части, по-скоро ми звучи като кандидат за групово редене Simple Smile

От мен днес един Corner piece назаем от High Speed. Много ми е смешно, че като пращам ММ да взима пъзели от Еконт, губя връзка за кой съм платила и за кой не съм, тоест кой ми е подарък, кой назаем и кой съм купила Simple Smile Обаче знам, че Хайчето не продава, та сигурно трябва да го върна.
Момичета, ако някой някога ми е подарил пъзел и не съм благодарила - тази е причината и сега ви благодаря много!

# 356
Аз го редя за втори път реално. Купих го втора употреба в една фейсбук група. Не знам колко нареждания ще издържат частите, но ще е жалко да си остане в кутията след това пъзела, а се познавам и няма да го сложа в рамка. Предпочитам да се изтърка от употреба, отколкото да събира прах.
Размерите му са 198,6 на 92.8. Фирмата е Trefl. Бих могла да го пусна Май месец, тъй като живея в Австрия и тогава ще се прибираме към България. Предполагам и дотогава ще съм успяла да го наредя и да го снимам целия.

# 357
Защо не потърсиш друг куриер в града, който ще ти е по-близо? Сега с кой поръчваш?
Защото не съм в София Joy Габиели използвам и те са най-читавия превозвач в града. Другите са доставки Англия, но те не ми вършат работа от Германия или Испания. И май съм чувала за някакъв друг, световно неизвестен, но вес тая, локацията му е още по-неудобна ако наистина го има.

Jenaiassez, много е хубав този пъзел, аз мисля да го взема когато го заредят в Озон. Бих го редила и пътуващ принципно, но едва ли ще дочакам да стигне до мен Laughing За мен проблемът е, че ще минава много бавно през хората и има да обикаля доста дълго. Стига да има навити де.

Hot Summer, Trefl prime са доста здрави по принцип. Не съм виждала разлепване по другите, но смятам, че ако се подлепят няма да има никакъв проблем да издържи. Принципно.

# 358
В такъв случай, аз съм от желаещите:)

Ето и още един пътуващ в процес

# 359
  • Варна
Тони, голям си майтап ❤️ Няма да ми го връщаш, направихме трампа с теб, пъзел за пъзел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт