Пъзели 52

• 24 723
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • София, България
Добре дошла, Jenaiassez!
Това се казва амбициозно начало на пъзел кариерата с 9000 парчета! Пъзелът изглежда страхотно, може ли някоя добра душа да даде линк, за да го видя целия?

Аз точно идвах да кажа, че слагам Подправките Блек сий от Приказливка в Пътуващите. Записвайте се, в момента пъзела е готов да го изпратя ако има желаещ.

П.П. Тони, ти даже не го ли обеща вече този пъзел на някой?

# 361
  • Варна
Тони, една дама от фейсбук го искаше после. Дадох й профила ти с твое позволение, не ти ли писа?

# 362
Мона Лиза, ето линк
https://www.amazon.com.au/Trefl-81020-Cardboard-Entertainment-Co … ion/dp/B0BLHF8XVY

Бухтичка, кога да го чакаме в Озон Simple Smile  По принцип и аз бих си го купила. Наистина много ми хареса, а и щом се реди лесно..

# 363
Когато заредят Трефл ще го има предполагам Grinning Кога точно не знам, не съм ги питала, аз не съм на зор в момента Joy

# 364
Тони, много си сладка Joy

# 365
Бухтичка, пошегувах се, дали знаеш кога ще го заредят Hug
То и аз не съм на зор Grinning особено с предстоящите ми два детски РД.

# 366
И на мен ми се стори доста амбициозно 9000 части, но като разбрах, че са отделени частите в 6 сегмента по 1500 реших, че са просто 6 пъзела с нормален брой части. Даже се вдъхнових и обмислям да си събирам пари за 54000 части на Grafika, въпреки че дори нямам толкова голяма стая, че да го свържа като наредя отделните сегменти. Grinning
Но и на него гледам по-скоро като на 27 пъзела от 2000 части.
Вие имате ли отзиви от фирмата. Търсих я в първия пост, но не я видях.
Отделно може ли да ми обясните как шва е системата на пътуващите пъзели? Записваш се в онези файлове и ти се изпраща пъзел. Предполагам, че всеки сам си поема доставката. А когато всички се изредят пъзелът се връща на този, който го е пуснал ли?

# 367
Леле, 9000 части, браво. Мисля, че за пътуващ наистина ще отнеме много време, но за групово редене в София би бил екстра. А после по градовете за пътуващ. Иначе да, слагаме пътуващ пъзел във файла, който е за хората от групата. Който иска се записва за редене. Като мине през всички желаещи се връща към този, който го е пуснал.
Ето един красив Ravensburger от мен

# 368
  • София
Аз съм подарявала един пътуващ, друг си запазих, след като го наредиха повечко хора. Имаме и едни състезателни - тях като ги редим, си засичаме времето.
Освен това Бухтичка току си търси другарче за спаринг онлайн Simple Smile  

Не ми се смейте, момичета - аз така си живея; важното е, че не съм се утрепала някъде все още Wink Ама наистина е трудно да се проследи, когато ММ излиза в работно време, пък аз съм примерно в някаква среща с поредните мрънкачи. Редовно съм в среща и в същото време пиша мейли или обработвам репорти. И също трябва да измисля какво ще ядем, да поръчам продукти, за други да уточня с ММ от къде и колко да купи... и ако има и още нещо за планиране/свършване, и съм приключила Simple Smile
Хайче, не ми е писала тази мацка - току-що пак си проверих message requests. Задържам ог пъзела още няколко дни, за да й дадем шанс Simple Smile

# 369
  • София
Тези 3 почивни дни се отчитам с 2 наредени пъзела.
Първият много ми хареса като го купих, но още нямах предства, че има пъзели с нестандартни части и сигурно година си седи не нареден.

Вторият ми е подарък от преди.......десетина години и чак сега го наредих. Въобще не е от моите любими, но като го наредеих много ми хареса.

# 370
  • София
Тони, пу за мен, ако е свободен Simple Smile
за соломанията предлагам за два часа да съберем децата с аниматор, а ние на състезанието 😅😁 извън майтапа мисля да се запиша този път.. ей така за емоцията Simple Smile

# 371
  • София, България
Ние с Джо може да сме аниматори. Аз няма да се записвам, имаше точно два пъзела от малките на Блек сий, които харесах. Мисля си, че и новите няма да харесам, а аз не харесвам ли картинката, нищо не мога да наредя.

# 372
Мона Лиза, да не съжаляваш после, може да те изненадат Smiley

The Butterfly Collector
500 части
Clementoni

Благодаря на Neita за състезателните пъзели, а и на Happy eyes, че ми ги задържа Hug
Аз си разчетох времето, че просто няма кога и този да го наредя в състезателно темпо. Ако се бях опитала сигурно още нямаше да мога да предам пъзелите. Вчера най-сетне ги дадох на елфи (пеперуди, чай, лисица и животни с цветя).
Та пеперудите знаех, че ще ми отнемат доста време и просто седнах една вечер да ги редя. Пуснах си таймер, но го спирах, ставах. При едно от спиранията забравих да го пусна. После се опитах да компенсирам като не го спирах, но е ясно, че времето ми не е много точно. Наредих го за приблизително 1:44.

# 373
Vese_vese, лисичката я имам на Блубърд, така че имаш алтернатива Simple Smile
Mimok_l този с кораба е много красив. Даже навремето му бях хвърлила око, но нещо скъпичък ми се видя. Докато чакам да го понамалят и той изчезна Simple Smile
Извинявам се, че бавя Алиса. Или съм на работа или работя допълнително. На всичко отгоре идеята е и детето да се включи итова бави процеса, но пък за нея е голяма гордост да реди такъв голям пъзел.
Току що направих поредната тъпотия - два нови пъзела

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 13:56 от anp

# 374
Gibsons 1000 части - Spotters at Doncaster

Общи условия

Активация на акаунт