Пъзели 52

• 24 723
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Моите деца са големи та няма да тормозя Мона Лиза Simple Smile
Ето сутринта с кафето какво наредих Simple Smile Заради нюансите това ще се реди явно само на дневна светлина

# 376
Трефъл 2000 части-Доминик Дейвисън

# 377
  • София
Как ви се стори качеството, Влади?

# 378
  • София, България
Аз най-накрая наредих Колажа на Равенсбургер, всъщност го наредих много бързо, но трябваше да го започна. Пъзелът е уникално лесен и готин, прекрасен е просто! Парчетата са много здрави, няма да има никакъв проблем с реденето, направо като пластмасови чаткат. Странното е, че сглобката е хлабава, за пръв път попадам на такъв Равенсбургер, явно е някоя по-стара серия.
Ще го предам на Сали, защото имам да й давам още един Пътуващ и ще се видим скоро.

Никой не се е записал за Подправките, дано да има желаещи да го наредят, засега е само Сали и то аз я записах. Joy

Бухти, представи си, че се паднат някакви кенчета, бурканчета и пакетчета за редене, наистина много ще ме е яд. Joy

Mimok, видях че си спечелила в една от игрите на бг мама, честито!

# 379
  • София
Мона Лиза, дай за шоуто да се включим! То е ясно, че е въпрос на късмет дали ще се падне пъзел, който е наш тип; но пък с 25 лв, ако не друго, си купуваш целогодишно добро намаление на Black sea Grinning

# 380
Мона Лиза, аз съм ги редила подправките и затова съм пас:) Иначе са готини.

# 381
И аз ги редих подправките, много ми харесаха. Който им се чуди, направо да се записва.

# 382
  • София, България
Мона Лиза, аз съм ги редила подправките и затова съм пас:) Иначе са готини.

Знам, знам, вие повечето ги наредихте, докато се усетя, че това е единият пъзел, подарен от Приказливка.

Тони, ще помисля още малко, може да се включа в някоя игра за безплатен билет, ако има отново. Joy

Между другото другият пъзел, който получих от прекрасната ни Приказливка също много ще се хареса и него не сте го редили, като Колажа е, отново на Равенсбургер, тя Йоанката май го показа. Скоро ще го наредя и ще го пусна и него.

# 383
Записах се аз за подправките Grinning

# 384
  • София
Никой не се е записал за Подправките, дано да има желаещи да го наредят, засега е само Сали и то аз я записах. Joy
Мона Лиза, благодаря.
Аз имам разни списъчета вкъщи - прозорците са ми за миене, тук-там ремонтче малко - искаш ли да се реванширам и да те запиша в тях Joy

# 385
Ех, изкушихте ме с тези подправки и се записах. А си бях казала, че няма да участвам в пътуващите, защото имам много ненаредени неща вкъщи, а почна ли веднъж сигурно ще искам да пробвам повечето... Joy

# 386
но пък с 25 лв, ако не друго, си купуваш целогодишно добро намаление на Black sea Grinning
Ей, това с целогодишното намаление на Black Sea можеш да им го предложиш, добре звучи Smile Но реално дават код за 25% на всички пъзели, който може да се ползва еднократно.

# 387
sali, какви прозорци, Мона Лиза се записа за аниматор. Ако имаш някой внук/внучка за гледане.. Satisfied

Иначе, който не е редил Подправките да се записва, няма да съжалява. Много любим пъзел ми е.

# 388
  • София
vox, видях офертата, но Джо е едно кротанче, глас не му се чува, а ако пусна мойте хуни Мона Лиза не само че няма да ме записва за пътуващи, но и от групата ще ме отпише Joy

# 389
  • София
Бухти, виж ги как са го написали: "На този имейл ще получиш и код за 25% отстъпка при покупка на пъзели от Ozone.bg, който ще бъде валиден до края на 2023 година!" Няма нищо за "еднократно" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт