Пъзели 52

• 24 707
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Изпуснах няколко теми, но най-накрая мога да се включа. Този пъзел седеше нареден до средата от половин година. Малкият стана на два месеца и вече успявам да си откъсна малко време за редене

Сигурно сте го коментирали, но много се ядосах на Озон за таксата за доставка до техния магазин. Точно на три минути от вкъщи са ми. Сега правя бойкот и поръчах от Емаг.
Бухтичка, този пъзел на Магнолия е страшно разочарование. Тамън мислех да го поръчвам, страхотна фенка съм на Харли и Жокера, но май се разубедих.

# 467
petrova17, пъзелът е страхотен, на мен много ми хареса иначе. Но имат някакъв проблем с частите с този конкретно. Една жена от фб също имаше 2 липси на Харли. Кофти е наистина, но и от озон и от Магнолия бяха доста коректни и изпратиха нов пъзел/липсващите части.
Обаче пък вече е изчерпан в озон поне.

Butterfly:3
, аз традиционно участвам на всичко, но още не съм си купила билет, сигурно в неделя сутринта или по обяд ще съм. Вече даже ми е все тая какво ще ми се падне, то няма как всеки път да е нещо, което ми харесва. Но очаквам да са готини пъзелите като цяло.

# 468
Специално на черно море са ми доста кофти пъзелите като картинки, но пък искам да усетя тръпката и да разбера какво е.
Но не съм редила 500 части и то под напрежение , нямам си идея какво ще е. Аз купих билет и чакам Wink
Ще разопаковам пратката пред камерата , че да не ме дисквалифицират иначе ако отворя кашона на озона.

# 469
Ravensburger 1000

# 470

Най после намерих време за този приятен пъзел. От пътуващите е и искрено благодаря на другарчето, което го сподели с нас. Видях, че са се записали още няколко човека. anita7 виждам, че си в София. Ако искаш да се уговорим да ти го дам, за спестим едно пътуване из градовете. Ако не, моля да ми пише някой от другите

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 16:41 от anp

# 471
Butterfly:3, не съм чула да са дисквалифицирали някого досега. Но разбира се не пречи да го оставиш в кашона. Като отвориш кашона вътре пъзелът е в черно фолио и има лепенка, на която пише да не го отваряш. Мисълта ми е, че си личи и няма да се объркаш какво може да махнеш и какво не.
За коя дата и час се записа?

# 472
Пъзел Cobble Hill от 1000 части - Гледка към езерото

# 473
Този (Paladone, Dungeons&Dragons) си беше приключение - нямаше голяма картинка, която да води, само мъничка отзад на кутията (но пък хубава метална кутия). Нестандартни формички, но пък стабилна сглобка. Материалът не е стандартния твърд картон, някак по-меко покритие. Изисква малко повече внимание заради фолиото (сребърния слой), че може да бъде чопнат по крайчетата

# 474
Butterfly:3, не съм чула да са дисквалифицирали някого досега. Но разбира се не пречи да го оставиш в кашона. Като отвориш кашона вътре пъзелът е в черно фолио и има лепенка, на която пише да не го отваряш. Мисълта ми е, че си личи и няма да се объркаш какво може да махнеш и какво не.
За коя дата и час се записа?

Не знаех, аз за първи път ще участвам.
Записах се за 22 /събота/  от 9 часа или 9,30 беше не помня с точност дали е кръгъл час или е на половина.

# 475
Пъзел eeBoo от 1000 части - Зайче.
Имах големи премеждия с този пъзел, примирих се и продължих напред. Крайният резултат е много сладко зайче. За първи път редя тази марка, но няма да е за последен.
Ако ви е любопитно, ще ви разкажа.

# 476
Angel_baby88, разбира се, разкажи!

medeamona, този пъзел съм го редила и тогава се оплаквах тук на всички колко ми е трудно Sweat Smile Поздравления!

Привет на всички и възхищения за хубавите пъзели, които показвате Heart

# 477
Поръчах пъзела от моя любим сайт. Отварям вкъщи кашончето и гледам пъзелът е с нарушена опаковка. Писах им в сайта веднага, изрично отбелязах, че това няма как да се случи при транспортирането. Изразиха съжаление и ми предложиха да си попълня формата в сайта за връщане или ако искам да го задържа, компенсация 4 лв. Направи ми впечатление, че грам не спориха с мен, директно се съгласиха. Не ми се занимаваше с тази процедура, приех 4 лв., които абсолютно нищо не компенсират. Много късно видях в сайта, че има няколко бройки от пъзела с нарушена опаковка. Явно на мен ми бяха продали такъв пъзел, но на нормална цена. Confused

# 478
Angel_baby88, разбира се, разкажи!

medeamona, този пъзел съм го редила и тогава се оплаквах тук на всички колко ми е трудно Sweat Smile Поздравления!

Привет на всички и възхищения за хубавите пъзели, които показвате Heart

О да, драма си беше, седиш , чоплиш и пращаш всички към Пловдив.

# 479
  • Варна
Коледния ми подарък. Обожавам го ❤️

Общи условия

Активация на акаунт