Пъзели 52

• 24 763
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • София, България
Весе, Хепи, записах кой какво си избра, като се видим ще ви ги нося.
С elita също се уговорихме, а на Зори ще й ги изпратя.

П.П. Пъзелът, който избра Весето е уникален, много по-хубав е на живо, отколкото на картинката.

# 241
  • София

Мъката си я описах другаде.

# 242
Някой може ли да ми каже как е качеството на Huadada. Днес бях на крачка да купя този
https://hua-da-da.com/product/1000-pieces-candy-shop/
На хубава цена е, но ако качеството не е  добро, няма смисъл. В Амазон е с добър рейтинг, но на вашето мнение повече разчитам.

# 243
Качеството е добро, но частите са по-тънки от това, на което сме свикнали.

# 244
Vox, редих два преди време, имам още два, май, по спомен, качеството е не лошо, тънички части, но си пасват само на мястото. Сглобка здрава, може да се вдигне цял без проблем, по скоро откъм лъскавата страна. Отзад има букви за по лесно сортиране. На другия пъзел от задната част беше картинката на марката. В кутията има плакат с реалния размер на пъзела.

# 245
ioana_g, Vese.Vese, благодаря ви. Hug
Утре ще мина да си го взема тогава.
До офиса има един магазин, с малко странни стоки. Този пъзел беше с леко смачкано ъгълче на кутията иначе е  фабрично опакован, на цена 10 лв. Посегнах да го купя, но се замислих да не е някой китайски боклук и се отказах.

# 246
  • София
Що не ни наснимаш, ако има и други? Grinning

# 247
Направо давай локация 🤪

# 248
Йоанка, цялата колекция на принцеските замъци.

# 249
  • Русе
Весе, Хепи, записах кой какво си избра, като се видим ще ви ги нося.
С elita също се уговорихме, а на Зори ще й ги изпратя.

П.П. Пъзелът, който избра Весето е уникален, много по-хубав е на живо, отколкото на картинката.
Ааа,не 🧩И аз искам да ми ги донесеш 🤗
И аз имам пъзели Huadada,не съм ги редила още,но като за китайски според мен са с прилично качество.

# 250
Тони, пъзелите бяха два, явно изпаднали отнякъде Simple Smile На другия не ми хареса картинката и сега даже не мога да се сетя каква марка беше...
Г-жа Шантал, магазина е в Тракия, в новите блокчета пред Акваленд. Ще погледна как се казваше.

# 251
Много красив Masterpieces

# 252
Честита баба Марта!
Скрит текст:
Наричам ви мартеница за
здраве, щастие, късмет.
И нека вълшебно да пребъде,
чрез думите навеки!

# 253
Честита баба Марта!

Vox, страхотна картичка си направила ♥️🍀

# 254
Честита Баба Марта!

Баща ми вчера го донесе това пъзелче за детето, нямам идея откъде го е намерил, но е супер попадение Grinning
Частите му са 88 и веднага ми светна, че е печатано на същото място където и пъзелчетата на miia. И отново същите наблюдения, хубави дебели парчета, но сглобката е хлабава и пасват на различни места.

vox, твоята картичка е уникална както винаги Hug

Общи условия

Активация на акаунт