Пъзели 52

• 24 768
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
нямам идея откъде го е намерил...
Бухтичка, пъзелът:

vox, пъзелът Clementoni Game of Thrones наличен ли е?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:47 от chelyadinka

# 286
Аз след пъряи Castorland, много ги бях намразила - беше наистина ужасен (но и евтин). После покрай показани тук техни пъзели, реших да ги пробвам отново и ми харесаха. Сега единственото, което ме дразни, са дребните парченца - напоследък препдочитам по-големи Simple Smile

Ето и последния от June's journey.

До преди две седмици не ми правеше впечатление дебелината, но откакто наредих първият ми Шмид, доста ми бъде очите.
Иначе да се похваля
Скрит текст:
Спечелих награда от играта на Бг Мамма.
Не че е кой знае какво, но ме зарадва Blush

# 287
chelyadinka, не знам до понеделник ( когато ще съм на работа) дали ще е наличен. Ако го искаш, мога да проверя, но имай предвид, че е малък, 250 части е.

# 288
chelyadinka, не знам до понеделник ( когато ще съм на работа) дали ще е наличен. Ако го искаш, мога да проверя, но имай предвид, че е малък, 250 части е.
vox, знам, колко е голям. Проверих го. Надявам се всички части да са в кутията.
Ако в понеделник го има, има. Ако не, здраве да е!

# 289
Честита Баба Марта и от мен Simple Smile Последно време се заредиха много задачи... едва намирам време да ви чета, камо ли да пиша и редя. Все пак успях да наредя комплекта с пътуващите кокичета.  Хареса ми пъзелът и беше по-лесен от очакваното. Изненадата обаче е стеахотен пъзел. Много мои пъзел, истинско удоволствие. Време не съм засичала, след отраженията усетих, че не ми е приятно да редя под напрежение. Mimok, ти си май наред Simple Smile

# 290
  • София
На ме нещо sali ми се губи, ще пробвам да й пиша тия дни.

# 291
  • София
На ме нещо sali ми се губи, ще пробвам да й пиша тия дни.
Е, как ще се губя, тук съм си, цяла - целеничка Grinning Тихо и кротко си редя, но нищо не качвам, всичко излиза нагоре с краката. Но редовно ви чета, вчера нагледно си представях Весето със скъсани дънки и Ози Озбърн Grinning
Честитя ви  Баба Марта с един Кобъл, назаем от Мона Лиза, и без това нашият месец е  все  наопъки, та няма да пречи, че и пъзелът е на кестерме Joy

# 292
  • София
Размина ти се тормозът, значи Simple Smile

Не разбрах, тази събота ще има ли сбирка? Не че ще редя, но да дойда да ви видя и да раздам малко пъзели Grinning Зори, твоите тръгнаха към теб днес Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:50 от ToniShu

# 293
Честит 3ти март! Честито ни освобождение. Пожелавам си наистина да действаме като свободни, разумни и добри хора.

Тони, аз питах за редене тази събота, но никой явно не може. Та май няма да стане, ако все пак някой иска, може да се видим.
Следващия уикенд няма да съм София.

Sweet temptations 500 Schmidt

Редих го за време. 1.34 часа. Доволна съм, насилих се да седя през цялото време, трябва да свикна. За седнала е екстра. Благодаря на Mimmok за пъзела.

# 294
  • София
Честит празник!

Вчера и аз редих за време 1.14мин бива като ме и разсейват деца. Благодаря на sali за пъзела.

# 295
  • Русе
Честит празник!🇧🇬
Еве, много добро време.
Много го искам този пъзел с момиченцето,ако Sali или някой друг от вас, който го има реши да продава,моля да ме има предвид
Тони, благодаря ще ги очаквам🧩

# 296
Честит празник!

Виждам, че се събирате да редите заедно пъзели, а как ги редите? Разделяте си парчетата на цветове и всяка хваща част от пъзела и реди нея или как? Поръчахме пъзел по снимка на дъщеря ни 3000 части и сега и малката и баща ѝ искат да се включат в реденето и не ми идва на ум как да не си пречим Grinning До сега винаги съм редила сама.
Снощи иначе приключих този 2-хилядник на Cherry Pazzi:
    [/list]

# 297
    • София, България
    Всички заедно редим и си пречим, като някой много се отчая имаме една помощна масичка, където сме натрупали всякакви вкусотии и отиваме да се подкрепим. Joy

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 09:37 от Мона Лиза

# 298
    ermak., видях ти пъзела сутринта във фб и от тогава съм в размисъл дали го имам Joy Взех един подобен от Тони, но все ми се струва, че беше по-син, но сигурно е той, едва ли имат няколко подобни.

# 299
    Честит национален празник!

Най-накрая ми остана време да си наредя принцесите.

Princess, 1000 части
    Ravensburger

Общи условия

Активация на акаунт