Пъзели 52

• 24 704
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
evencee, ще загубиш според мен ако се откажеш от марката. Пробвай поне 1-2 нормални хилядарки. Има и пътуващи, моите гъби например.
Твоите гъби ми харесват много, както и един плажен май и той е Равенс, обаче още не мога да се престраша за пътуващ. Аз съм толкова бавна в реденето, особено на хилядниците, че взема ли ще потъне като в черна дупка в нас за поне 2 седмици, а не знам какъв срок си определяте за препредаване. А пък вече приключвам запасите и хем ми се иска да взема нещо, хем да не спирам потока и още размишлявам.
И забравих предния пост да благодаря на Евето Kissing Heart - за помощта за нареждане на Лисиците, за прекрасно обезопасеното опаковане ... за всичко! Вече ще знам къде да пращам тия запецващите. Grinning

# 451
  • София
И забравих предния пост да благодаря на Евето Kissing Heart - за помощта за нареждане на Лисиците, за прекрасно обезопасеното опаковане ... за всичко! Вече ще знам къде да пращам тия запецващите. Grinning
Няма защо и за мен беше тренировка Simple Smile
Аз такива инструкции дръпнах на съпруга ти как да го транспортира и как да го съедините Simple Smile

# 452
  • София
evence, записвай се смело! Имали сме пъзели, които изчезват за повече от месец при някого и тогава вече е леко дразнещо (и все пак, понякога ситуацията си има обяснение; а има как и да се промени). Мисля, че с твоите две седмици си съвсем в рамките на нормалното. Никой не очаква като вземеш пътуващ шъзел денонощно да висиш над него - някои хора редят за ден-два, други за 5-10 дни или за две седмици Simple Smile Не един пътуващ е бил пуснат с цел всеки да може да пробва марката. А от Равенсбургер първоначално бях потресена като теб, докато тук не ме убедиха да дам втори шанс. Сега са ми сред любимите Simple Smile

# 453
  • Варна
evence, по същата логика като теб не се записвам за повечето пътуващи пъзели, но има някои, на които не мога да устоя. Гъбките са един от тези. Удоволствието от реденето си заслужава, дори с риск някой да помрънка, че пъзелът се е позагубил по трасето...

# 454
  • София
Записвайте се смело за пътуващите. Не мисля че някой от нас е останал без запаси Simple Smile Ако някой толкова няма какво да реди да казва ще спасяваме положението. Аз не съм продавала пъзели не знам от колко време, само трупам Simple Smile

# 455
Давай,де!

# 456
Vox

(Clementoni Game of Thrones Daenerys Targaryen 250 части)

# 457
  • София
Чакай да наближи световното да събера пари Simple Smile да не ги похарча дотогава Simple Smile

# 458
  • Варна
Завърших този на Спринтбок. В началото доста се стреснах, когато видях парченцата, едно с едно нямаше с еднаква форма. Сортирах по цвят, но като цяло започнах доста писимистично. По някое време потръгна. И взе, че ми хареса да ги редя тези нестандартни парченца.

И тъй като не съм политически коректна, започвам този.

# 459
  • София
Аз пък съм политически коректна и въпреки това държа да ти кажа, че това е любимата ми църква и пъзелът беше приятен, макар и да не предава дори четвърт от красотата на мястото Simple Smile
Скрит текст:
Стари сникми, които също не предават красотата достатъчно добре 

И отвътре (от пода до тавана всичко е мозайка с много кехлибар; унищожена цялата църква през ВСВ и взъстановена)

# 460
Ето и от мен Анатолиана, който обещах да покажа. Харесва ми, че парченцата са сравнително дебели и гланцирани, влизат си само на мястото, ноо картината е малко като от Фотошоп правена. Абе, претенция съм си, знам, няма угодия. Разглезих се с Кобъл Хила и сега другите са ми блех.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 13:11 от evencee

# 461
  • София
Анатолиан имам чувството че са все компютърно генерирани. Нали с този 3000-ик се мъчихме толкова време защото се повтаряха много елементите. Аз днес ще редя една Едука, която подарих на сестра ми в рамка и нещо е пострадал пъзела. Надявам се да са събрали всички части Simple Smile

# 462
  • Варна
Тони, може и аз да я видя наживо тази църква... някога. Дай Боже!
След нестандартните парченца на предния пъзел, еднаквите на Едука ме разочароваха.

# 463
  • Варна
Едука 500.

# 464
Дзак, да се запиша и аз в темата.
Някой от Вас ще се записва ли за пъзел мания соло 2023 г ?
Аз се записах и се надявам да се падне наистина пъзел,който да ми хареса и се чудя 500 парчета бързо ли ще успея да ги наредя , но да видим.. ако не ми хареса , ще го подаря на някой след състезанието ...

Общи условия

Активация на акаунт