Пъзели 52

• 24 717
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Black sea, 999 части 🦉🐓🐔🐇🐿️

# 481
Wild Spirit
500 части
Galison

И незнайно защо отново тръгнах да си засичам Joy Много ми е трудно с големите части просто, те едвам ми се събрат на масата, рамката абсурд да я направя, стана ми и тъмно по едно време. В крайна сметка отново заковах на любимото ми число - 54 минути, няма мърдане Joy
Реално май още не съм го преборила това време за нов пъзел...само един дето го редих за втори път успях по-бързо.

Иначе е супер сладурски пъзелът, благодаря на Happy eyes Hug

# 482
  • София
Аз за 54 минути сигурно ще съм до средата Joy

От мен 1000 части Cobble hill (нямам повече, този ми беше последен и ще чакам великденско намаление)

# 483
Тони, този и мен ме чака, много е красив. Аз хич не редих този уикенд. Ама каката имаше събота  конкурс по пеене, вечерта бяхме на театър, неделя на ски, та снощи малко поредих. Освен да пусна снимка на завършения ни ски курс Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 13:08 от ioana_g

# 484
  • София, България
Йоанка, прекрасни сте!
Тази снимка ако беше пъзел, що клони имаше да се редят!

# 485
  • София
Йоанка, прекрасни сте!
Тази снимка ако беше пъзел, що клони имаше да се редят!

И аз си помислих същото, но за снега Smiley
Редих едни снежни дървета миналата седмица и затова първо долната част на снимката видях като пъзел. Smiley

# 486
Black Sea от 500 части - Свят от конци
И аз редих за време. На втория час бях някъде до средата и се отказах да засичам Joy Чудя се има ли смисъл да се записвам за състезанието

Искате ли да го добавя към състезателните пъзели?

Бухтичка, гледах клипчето. Пробвах по твоя начин да редя, изсипах всички части на масата и започнах да обръщам парчетата. Отново започнах с рамката. Хич не ми се получава сортирането

# 487
Още не знам дали ще се включа за Пъзел мания, но ако искате наистина да се разпределим в различни часове, за да се съберем заедно на финала , а не още от първия тур.
Друго интересно, гледайки нещо по YouTube, на Световното трябва да наредим 500 задължително под 90минути, иначе няма да се квалифицираме за следващия тур, даже да няма друг от нашата страна. Това не знам как съм го пропуснала.

Lake view 1000 Hop

Интересни части, в очакване на лятото.

Еднорози 500 Trefl

Време 1.26, части е пасват идеално навсякъде Joy

# 488
  • София, България
Nalsi, ти си избрала много труден пъзел, аз Дантеленото момиче го редих сигурно една седмица нон стоп. Joy

# 489
Друго интересно, гледайки нещо по YouTube, на Световното трябва да наредим 500 задължително под 90минути, иначе няма да се квалифицираме за следващия тур, даже да няма друг от нашата страна. Това не знам как съм го пропуснала.
Какво гледаш, Весе?
Тази година може би наистина ще е така, това пише в правилата:
Цитат
Of all participants who finish before the maximum time, the best participant from each country
The rest of the participants (up to 90), in order of classification
Но миналата година не е било така и може би заради това не съм се замисляла.
Има квалифицирани след 90-те минути, тези на които имат брой парчета и зелен знак Q:

# 490
След супер шантава седмица, изпълнена с всякакви емоции искам да кажа,
че не ми се разделя с Долината на виното Satisfied

Прекрасен пъзел, сърдечни благодарности на sali. Слагам ти в кашончето малка изненада. Hug

Мислех, че съм последна, но сега виждам, че Аааааааааааааа Еееееееррттттт  се е записала след мен.
Може да ми пише адрес за доставка.

# 491
vox, така като гледам в таблицата не е ли meggito преди мен или нещо съм изпуснала?

# 492
meggito не е влизала във форума от 1 януари. Не виждам смисъл да и пиша за пъзела.

# 493
  • София
Не съм писала от много време, а не съм редила пъзел не знам от кога. Все не остава време. Обмислям все пак да се запиша на соло пъзелмания. Даже предлагах на ММ да се запишем по различно време и двамата, а ако и двамата минем на финал да го мислим вече кой ще гледа детето. Той не е много навит обаче.

Идвам да се похваля, днес ми мина изпита, взех книжка! Сега вече се надявам да проимам и малко време за редене, че един сортиран Равенс ме чака вече почти месец.

# 494
OK, сега ще ти пиша.

Между другото, в края на месеца ще си пътувам до Пловдив. Не искам да бавя винарната на Сали  толкова много, но ако някой има нужда, може да ме ползва за куриер...

Междувременно, редя си бавничко 3000-я Фуджи-сан, но определено му трябва дневна светлина, на лампа става по-бавно...

Сетих се и че детето имаше подарък пъзелче за Коледа от едно празненство, но тъй е като още е много малък за такива неща, реших да го наредя аз Wink

За първи път виждам пъзел само с една форма парченца. Естествено всичко става навсякъде... Joy Но сглобката му е толкова стегната, че можеше да застане така:

Общи условия

Активация на акаунт