Пъзели 52

• 24 721
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Отчитам се с колажа на Равенсбургер, много забавен и приятен. Благодаря на Мона Лиза.

# 496
  • София
От мен 1000 части Cobble hill (нямам повече, този ми беше последен и ще чакам великденско намаление) ]
Ако нямаш какво да редиш казвай или гледай в Таблицата да спасяваме положението Simple Smile

# 497
  • София
Евенцееее Hug Мона Лиза вече ме спаси - имам три запазени при нея, тя има три при мен... ще се намерим да обменим Wink

# 498
  • гр. София
Ако е за Винарната meggito го беше наредила от друго място и аз я изпратих на vartoglava Simple Smile, така че meggito не чака вече този пъзел.

# 499
Как ви се стори качеството, Влади?
За Трефъл е много добро.

# 500
Евенцееее Hug Мона Лиза вече ме спаси - имам три запазени при нея, тя има три при мен... ще се намерим да обменим Wink
Тони, като се видите, дай й направо и скритите обекти, аз така или иначе трябва да й ги дам всичките 4, а пък аз ще й дам останалите три.

# 501
  • София
А, добре, още по-лесно.

# 502
Бухтичка , гледах Жанет и нейните пъзели, как се подготвя за световното, там тя подчерта, че трябва да си под 90 минути за квалификация, но от твоята снимка явно излиза, че не е съвсем сигурно.  Така или иначе, целта е под 60 минути 😁

Beaucoup flowers 1000 Cobble hill

Благодаря на Приказливка , много е красив и с нестандартните части е истинско удоволствие. Записвайте се.

# 503
Весе, миналата година със сигурност не е било така. Но от написаното в правилата и аз го разбирам, че тази година ще е различно. Явно искат наистина най-силните да стигнат финала, защото понякога наистина се получава малко тъпо някой, който е сложил 100 парчета да се класира.
Вярвам, че всички ще се справим под 90 минути.
Ще я прегледам Жанет, не ми остава време за ютюб, но щом е за световното Smiley
Много се чудих дали да ви показвам другите ми два пъзела от Magic Puzzle Company. Ще се повторя, но снимките ми станаха кофти и действително не показват изобщо красотата им. Не ми бяха много лесни за редене, но това като никога не ме изнеряваше изобщо, ей така с кеф си ги редях бавно и славно и откривах хилядите детайли. За любопитните ги слагам в скрит текст.
Скрит текст:
The Gnome's Homes
1000 части

Тук имам представени четирите сезона и човечета, които правят най-различни неща. А в ъгъла се вижда, че идват други човечета, които ще разрушат света им, секат дървета и прокарват път.

Изненадата:
Скрит текст:
Едно голямо дърво се е изпречило на пътя на строителите, за да ги спре.

The Puzzled Patron
1000 части

Тук има няколко различни зони отново, морска, приказна, в таверната на сцената с най-различни приказни герои изобразени на тях. И изглежда, че се борят с "чудовището" в средата.

Изненадата:
Скрит текст:
Оказва се, че всъщност няколко деца играят на настолна игра, а всичко около тях е светът от играта и въображението им като всяко дете играе с определена "раса".

# 504
  • София
Nalsi, аз бих го наредила Simple Smile даже му се чудех последния път като правих поръчка, но устоях да няма и един пъзел

# 505
Пак щях да забравя.
Идващата събота имате ли време да се видим да поредим? Това се пада 18ти март.

# 506
  • София
Весе, на 90% да.

# 507
Пак щях да забравя.
Идващата събота имате ли време да се видим да поредим? Това се пада 18ти март.
И ние с децата май сме на линия

# 508
Nalsi, аз бих го наредила Simple Smile даже му се чудех последния път като правих поръчка, но устоях да няма и един пъзел
Happy, утре ще ти го изпратя Grinning Напиши ми, моля те, на лично адрес.
Може ли някой да го добави във файла със състезателните пъзели?

# 509
Най-вероягно ще дойда и аз в събота. Ако някой иска да му пратя пътуващата Алиса, моля да ми пише. Ако не - не знам какво се прави. За пръв път ли е да взимам такъв пъзел

Общи условия

Активация на акаунт