Пъзели 52

• 24 716
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз събота ще мога докато баткото е на математика, после сме на РД.. но мога да го оставя и да дойда Joy бройте ме плаваща Sunglasses

Добавих Свят от Конци, но не мога през телефона изображението да добавя като хората.

# 511
NalSi, добавих пъзела към състезателните. Hug

аnp, Алиса е на Happy eyes, ако няма други желаещи да го редят, с нея се разберете.

# 512
  • София, България
Най-вероягно ще дойда и аз в събота. Ако някой иска да му пратя пътуващата Алиса, моля да ми пише. Ако не - не знам какво се прави. За пръв път ли е да взимам такъв пъзел
По принцип гледам, че остават Nalsi, Шантал и Креми, все някоя от тях ще може да го вземе.

Аз предполагам, че ще дойда с Джо, само да е здрава.

# 513
И аз видях, че има още трима човека. Дано да се обади някой. И без това доста го задържах, та се попритесних.

# 514
  • София
Пак щях да забравя.
Идващата събота имате ли време да се видим да поредим? Това се пада 18ти март.
И аз най-вероятно ще дойда, закъде сте без черешка на тортата Joy

# 515
апр, аз мога да взема Алиса Grinning Ще ти пиша на лично адреса за доставка

# 516
Правих поръчка в Озон и взех последните Ириси на Eurographics
https://www.ozone.bg/product/eurographics-eg60004364-eurographic … -vincentvan-gogh/

В тази връзка да си призная, че не бях виждала истински ириси, докато децата не ми подариха тази година за
8 март тези:
Скрит текст:

диви ириси, много са красиви

# 517
Алиса пътува за Пловдив утре вечер. Ако има желаещи за София да кажат преди да съм го пратила

# 518
Правих поръчка в Озон и взех последните Ириси на Eurographics

В тази връзка да си призная, че не бях виждала истински ириси, докато децата не ми подариха тази година за
8 март тези:

диви ириси, много са красиви

Супер са дивите ириси Hands Plus1 Картината на Ван Гог също е красота, но пъзелът изглежда доста трудничък? И аз съм в момента на Ван Гог, Кафе тераса през нощта - със страшен кеф се реди, но напредъкът е бавен. Иначе всяко парченце е красота!
Последният нареден ми е Tuscan Oasis, 1000, Ravensburger:

Приятен и хубаво качество като парченцча и сглобка, но все пак малко забележки - имаше прах при парченцата, а и със сглобката малко странно - до едно време наредените парченца сякаш не се сливаха в едно цяло и като визия си стояха отделни, а към края едва се слагаха парченца от липса на достатъчно място - странно ми беше.

# 519
Ето един на Едука 1500 части

# 520
И от мен Едука, но 500.

# 521
Много се радвам, че се заформяме солидна групичка.
Към нашите нови попълнения, ако имате възможност и желание заповядайте, да се запознаем. Пък ако ще редим скоро и 9000ик трябва да разширим редиците 🧩
Пишете ми да дам контакт и локация.

# 522
  • Свищов
Най-вероягно ще дойда и аз в събота. Ако някой иска да му пратя пътуващата Алиса, моля да ми пише. Ако не - не знам какво се прави. За пръв път ли е да взимам такъв пъзел
По принцип гледам, че остават Nalsi, Шантал и Креми, все някоя от тях ще може да го вземе.

Аз предполагам, че ще дойда с Джо, само да е здрава.

Към края на месеца ще мога. Имам от пътуващите почти 2 ненаредени, а и ще пътувам другата седмица.

# 523
Аз явно съм изтървала няколко теми и сега нямам идея какво говорите !
Какви срещи , за къде , за какво ?
Какви са тези пътуващи пъзели!?
Някой може ли да обясни накратко ?
Благодаря!

# 524
  • София
Аз явно съм изтървала няколко теми и сега нямам идея какво говорите !
Какви срещи , за къде , за какво ?
Какви са тези пътуващи пъзели!?
Някой може ли да обясни накратко ?
Благодаря!
Събираме се в Центъра на София и редим пъзел. В момента на дневен ред е 6000ч Сикстинската капела. Весето е символичен домакин Simple Smile
Това е файла с пътуващите пъзели. Ако към някой има интерес го пускаме да пътува. В София си организираме редовно срещи за размяна на пъзели. За другите градове както се разберем със следващия в списъка.
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1uml3Bjr1zubHzGHzuIK1 … /htmlview?lsrp=1#

Аз днес отразих една Едука, която редя за втори път. Сестра ми я получи подарък в рамка и беше станал инцидент, но го наредих и ще го връщам в рамката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт