Пъзели 52

• 24 706
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
А състезателните пъзели си ги разменяте и се засичате или просто се разбирате да купите един и същ пъзел предварително ?

# 526
Благодаря за поканата. Сисктинската капела звучи много изкусително, но може би няма да успея да се включа, доста други задачи имам. Може би по-нататък...

# 527
Good puzzle, 500 части 🦊

Реден с дъщеря ми, много ни хареса:)

# 528
Още един от скритите форми. 3 минаха, последния остана

# 529
Малко след дъжд качулка, ама някоя от вас да има под ръка принцесите и/или сезоните на Андреа Кюрти /без Снежанка/ и иска да се раздели?
Второ съобщение -
Скрит текст:
разделям се с този Анатолиан, но понеже детето го искаше в рамка "за малко" се наложи да го лепна с хартиено тиксо и съответно гърба е леко ранен ... леко. Подарявам го, нарадвахме му се.

# 530
Малко след дъжд качулка, ама някоя от вас да има под ръка принцесите и/или сезоните на Андреа Кюрти /без Снежанка/ и иска да се раздели?

Имам принцесата и жабока, него съм го редила. Другите принцеси също имам, но си чакат реда.

# 531
  • София
Пеперудке не просто ако много хора го харесаме, или го похвалят колко е готин Simple Smile Мона Лиза дори поръча един специално за пътуващ Simple Smile пускали сме нестандартни пъзели, марки които ги няма масово
На реденето в събота обикновено всеки е с торби с пъзели и почва една бясна размяна Simple Smile
С някой от момичетата живеем наблизо и се виждаме за размяна.

# 532
Днес имах късмет с едно поспаливо бебе и довърших Кинкейд пореден

Остана ми да намеря само Мечо Пух Heart Eyes

# 533
  • София, България
Ех, къде ги тези поспаливи бебета, ние вкъщи бяхме се заели с доказването на тезата, че е напълно възможно човек да не спи три години и още да е жив! Joy

Ако щете вярвайте, направо не мога да си представя как ще я наредим тази Сикстинска капела, разчитаме на МОЩНО включване на Весето и anp!

Еве, сега се сещам, че много подобен пъзел с този мост редих много отдавна, светещ в тъмното беше, може би на Равенсбургер. Беше много як, но аз тогава си го редих напоително  един месец, сигурно преди 10-15 години да беше. Оттогава съм накупила незнайно защо някакви черно-бели пъзели, следващия път като ходя при нашите ще ги снимам и ако се харесат на някой, давам да реди.

# 534
  • София
Мона Лиза и този е светещ, аз май си пазя цялата им колекция с неонови пъзели
 Само един нов д планети го нямам, а днес видях че са пуснали и светещ с Хари Потър.
Малкия се пробваше с малко съм да живее, сега е същия таласъм. Големия обаче в 8.00 вечерта лягаше и спеше поне до 7 сутринта, а наобяд също Simple Smile той и сега си поспива колкото може повече. Едвам става за училище.

# 535
  • София, България
Мона Лиза и този е светещ, аз май си пазя цялата им колекция с неонови пъзели
 Само един нов д планети го нямам, а днес видях че са пуснали и светещ с Хари Потър.
Малкия се пробваше с малко съм да живее, сега е същия таласъм. Големия обаче в 8.00 вечерта лягаше и спеше поне до 7 сутринта, а наобяд също Simple Smile той и сега си поспива колкото може повече. Едвам става за училище.

Еве, дай да го видим този Хари Потър.
Аз много искам да си харесам пъзели с Хари Потър, със Стар Уорс, всички са ми трудни и тъмни, което е много странно като се има предвид колко цвят има във филмите, На Приятели например всички пъзели са много готини и цветни.

# 536
  • София
Миме виж този ми изглежда супер

https://www.educaborras.com/en/product/19489/

Този е тъмен вече
https://www.educaborras.com/en/product/19488/

# 537
ММммм ами аз съм от Варна , но ми звучи интересно! Simple Smile Аз на вох доста пъзели харесвам, тя все реди доста красиви неща на мастър пийсец , мисля че точно вох беше. Не помня. Ще разгледам файла и ще пиша как бих могла да се включа.

П.С. Тя е , рапунцела е при нея на блу бирд. Много бих искала да го наредя този пъзел Simple Smile

Принципа е предай нататък нали,т.е. като го наредиш после същият пъзел го даваш на следващия човек и не се връща повече при първособственика, така ли?

И някой има ли свободен пъзел на черно море 500 части да ми услужи, за да тренирам за конкурса, че нещо не намирам , за да си купя ?

# 538
Butterfly, не е точно така. Собственика на пъзела решава, че иска даден пъзел да го пусне за пътуващ и си го добавя във файла. Ако има желаещи за него, се записват във файла. След като мине през желаещите, той отново се връща при собственика си. Т.е не ние си харесваме от това, което другите покажат, че са редили и да си го поискаме, а избираме само от файла с пътуващите. Също така това е само за хора от групата ни. Т.е не можеш да го даваш на странични хора. Редиш за няколко дни, колкото ти е необходимо, и предаваш на следващия.

# 539
А как мога да се включа, тъй като опитах да видя как работи файла, но не позволява да се прави , каквото и да е на него? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт