Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 688
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 770
Да, и аз очаквах втория сезон да е наобратно - една жена да избира между много мъже. Така е малко сексистко, да правят само мъж да избира..
Иначе на мен този ергенин не ми харесва/не, че.предния ми харесваше особено/. Но този даже и на визия не го докарва.. много е нисък, слабичък, космат /видяхте ли му космите под мишниците бляяяяяяк/, много нежен, и с тази коса ужас. Ергенките са без коментар, от тъпа по-тъпа, ама то е ясно, коя с малко мозък ще отиде да се бие за мъж.. нищо, сеир да има. Аз затова гледам, да се смея.

# 1 771
  • София
А то предаването не е ли снимано преди 25 септември ?

# 1 772
Чак сега ви настигнах и с гледане, и с четене.
Ергенът продължава да ми харесва - много хубаво лице, с приятна мимика, определено чаровен, добре сложен за ръста си. Даже окосмението не ме впечатли, по моите динозавърски времена си беше нормално мъжете да не щавят телата си. Много-много не успява да вземе думата от напористите моми, та интелектуално ми е още мъгла.
Като ви четях за срещата, останах с впечатление, че е минала като тази на Виктор с Викито, но не ми остави такова впечатление. Стараеше се момичето да се усмихва и говори, нормално като си на първа среща, при това първа от всички, да си малко спечена. Хареса ми, че си заяви претенциите - той показа доста силен интерес и за мен беше нормално да се изясни още в началото. Нали помните колко гадно беше, след като Виктор е ухажвал някоя, след 5 минути да се целува с друга. Според мен тя това искаше да му каже, а не изобщо да не общува.
Трите влъхви какво да обсъждам, дъно. Вид, интелект, характер.
Мегън ми е неприятна. Кристина и Ирина чисто визуално не харесвам. Може да имат хубави черти, но съчетанието им, не.
Жалко ще е, ако избраницата е Елена. Освен, че не е красива, е адски фалшива като поведение и излъчване. Даже на снимката си личи.
Айлин е сладка, обиграна, истинското ѝ лице ще видим само в много критична ситуация.
Пам се дъни за сега. При нейната ситуация даваш отпор на момента, вместо да се обясняваш зад кадър или губиш.
Милица ме натъжава. Представа си няма за нормална комуникация с мъж. И само тя да беше, няма шанс, като почнем от подаръка, та до изповедите.
Останалите са ми миманс още.
Като цяло, защо тези моми си мислят, че като му се представят многословно и напоително, ще го привлекат?! Как пък никоя не реши да му даде възможност той да сподели нещо, равностоен разговор да се получи?

# 1 773
  • София
Сега доглеждам вчерашния епизод на запис. Молдовката на колко години беше? Изглежда като някоя лелка до Ергени, много нелепа двойка са.
Айлин ми прилича на бобър, не разбирам масовото прехласване по нея.
Кристина и червенокосата Михаела ми харесват най-много.

# 1 774
Гледайте сега какво ще стане според мен..днес ще се пооскубат двете кокошки и ще изгонят едната,за да измият срама от миналия сезон. Да покажат,че не толерират агресия. Същия сценарий,но по- подготвен за зрителя..

# 1 775
И на мен не ми харесва, че е дребничък. Но сега като се замислих, се сетих за поне трима ниски мъже, които познавам и които биха скрили шапките на всички 25 ергенки и още толкова и биха направили страшно шоу за гледане (ама да не са ти в къщата, де). Ама те са чаровници, екстроверти, патологични лъжци и нарциси от класа. Много е трудно за нормален и интелигентен човек да прави сеири в такова предаване.

# 1 776
  • somewhere over the rainbow
Това ергенче е по-нежно от половината моми. Може да е всякакъв, но Виктор е по-мъжествен.

# 1 777
  • Варна
Никоя не ми харесва!
Ужасна съм 😂

Айлин има отвратителен глас.
Няма такава лигня.

# 1 778
Не е спойлер, но малко ми е неловко да ви го споделям без скрит текст, предвид факта че все още е преди полунощ.
Скрит текст:

Като прочетох последния отговор със самолета на Евгени, ми изникна в съзнанието една реклама за правила функция на простата и авиатор обясняващ разни работи за вдигане на самолета. Много смешно ми стана. Joy

# 1 779
На мен тази народната певица ми се стори хубава.
Но аз харесвам червеноски със светли очи.
Айлин също има екзотична хубост.
И още една червенокоска харесах, но не ѝ помня името.
Не беше онова чучело с надутите устни и грозните зъби.

# 1 780
  • Буркина Фасо
любимка ми е. дано спечели  rotfImbo

# 1 781
Много ми хареса един текст под тази снимка. Беше нещо от сорта, момичета, първо зъбите си оправете, а после устата. 😂

# 1 782
  • София
От тази нежна дама и Хищникът и Пришълецът ще избягат... 😁

# 1 783
Сега видях сторито на Елена,където ме е цитирала за селската спирка с некролози 😂.Добре,един плюс от мен - носи на кофти коментари.
Изгледах снощния епизод и ви изчетох чинно. Скапах се от смях 😂.Все още почти нищо добро не мога да кажа за дамите.
Контейнерите за отпадъци ака ОЧЗ сте ги нахранили,малката веганка с кучетата също,сияйната луна и нея.
Очаквам Пам да почне да им сипва щото иначе язък за участието,не искам да я показват като поредното тихо,смотанко дебеличко момиченце,което се депресира от отворените мацки.
Отивам да бачкам,за утре с кафето пак ми пригответе 500+ коментара,от сочни,по-сочни 😂

# 1 784
любимка ми е. дано спечели  rotfImbo

Joy
Не е имало кой да ѝ боядиса корените. Но това не е кой знае какво. Погледът ѝ е направо плашещ, така втренчено гледа. Може и от притеснение да е. А лицето ѝ лъскаше ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт