Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 753
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 690
Миналата година коя получи първата роза?
Деница 🤣 После си направи хербарий и го припомняше при всеки удобен случай 😂😂😂

# 691
Язък за тия джуки, щом не са я завели до Дубай досега.

# 692
Георги Блажев с първи колажи в Инстаграм:

# 693
Благодаря, че ми напомнихте. Сетих се само, че целуна Людмила. Чудя се дали ще има такава "късметлийка" и тази година?

# 694
  • Terra incognita
Много си отиват и визуално и интелектуално с Меган. Двама млади, космополитни хора. Много са свежи един до друг и мисля, че накрая ще се вземат. Ако е така, да ни спестят циганиите, с които ни плашат да ни залеят.
Много ми е странен този сезон, някаква висша форма на еклектика, ама не в добрия смисъл. Евтини опити за провокация и трупане на рейтинг.

# 695
  • Вестерос
за първа страница
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/

# 696
Канадката ми става все по-симпатична. Като се усмихне е много чаровна, а и смятам, че с Евгени са на еднакво интелектуално ниво, което е доста над нивата на по-голямата част от участничките.

В началото много ме дразнеше танцьорката, обаче от както Теодора и Габриела се сдушиха и показаха точно колко са прости, танцьорката чак ми стана симпатична. Теодора ми е точно Люси, а Габриела - Венета. Много тъпи парчета милите, ама много. И злобни - най-вече Теодора.

# 697
Тази дето сменила 9 квартири изглежда много егоцентрична, няма да си паснат, тя сухарка той артистичен.

# 698

а пък за хамериканския ергений има едно меме

Скрит текст:

# 699
  • София
На Габриела устните живеят собствен живот, направо е болезнено да я гледа човек.
Иначе от видяното до момента мога само да кажа "Боже, колко мъка има по тоя свят!" и да се съглася с Айнщайн, че глупостта наистина е безкрайна.
Радвам се, че розовата роза е за Мегън.

# 700
  • Варна
Канада с розата, а ветрилото към Бг е моето предположение. Голчм смях е от първи епизод!

# 701
Меган ми дава много stalker vibes. Така да си назубрил и да си се подготвил, работата ти не е чиста. Джо от сериала You, ти ли си?

# 702
  • Вестерос
На Хилъри Суонг мяза

# 703
  • София
Адамова ябълка?

# 704
Теодора е по-начумерена и кисела, дори от Людмила.

Общи условия

Активация на акаунт