Паническо разстройство - 57

• 42 040
  • 741
  •   2
Отговори
# 210
Искрено се забавлявам. Много ме кефи как си мислите, че като не ядете луканка (щото имало кръв е нея 😂), и магически ще се разрешат проблеми, трупани с години.
Ама дано, дано пък, като не ядете луканка се оправите. 🌻

Изобщо не си разбрала за какво иде реч, но нищо - забавлявай се. Не лекувам тревожности, поста на Георги ми стана интересен и понеже се стремя да огранича боклуците в храната до минимум, затова коментирах.

# 211
Може ли от тревожнист сякаш по-бавна артикулация на езика понякога?
[/quote
От тревожност ми се е случвало да завалвам думите...да ги оплитам...да не мога да се изкажа и даже и да фъфля...
как отмина?
Ами отмина след като започнах да пия АД + флуанксол и клонарекс...

# 212
  • Пловдив
Възможно ли е при смяна от един АД на друг, от един клас са, пак да ме изтрещят кризи, засилена тревожност и като цяло симптомите на тревожността?

# 213
Днес поради незнайна причина засичам страшно много народ, който се оплаква от много висока тревожност, паник атаки и общо взето големи неразположения.
Аз съм една от тях, тревожността ми вече ще ме подлуди.

# 214
Днес поради незнайна причина засичам страшно много народ, който се оплаква от много висока тревожност, паник атаки и общо взето големи неразположения.
Аз съм една от тях, тревожността ми вече ще ме подлуди.
Аз също цял ден не се чувствам добре. Гледам да лежа повече, за храна и дума не може да става. А тревожността тя е на макс.

# 215
Тази нощ и аз нещо не съм добре.
Както всяка вечер ми се досоа още в 20 часа. Гледах поне до 21ч. да изкарам будна. Заспах до мъжа ми, но тохюй гледайки филм реагира на някаква сцена и аз се стрсеснах. Сърцето ми подскочи.
И резултата не закъсня, заспивам, спи ми се, но в момента, в който се отпусна сърцето ми се стряска по същия начин, както се стреданх от мъжа ми.
Мисля да взема  Валидол, но си пих ксанакса преди 1 час. Има ли противопоказания валидол-ксанакс?

# 216
Може ли от тревожнист сякаш по-бавна артикулация на езика понякога?
[/quote
От тревожност ми се е случвало да завалвам думите...да ги оплитам...да не мога да се изкажа и даже и да фъфля...
как отмина?
Ами отмина след като започнах да пия АД + флуанксол и клонарекс...
И колко време продължиха симптомите? Аз на Дулсевиа 60 мг още имам. Може ли на лично да ми пратиш психиатъра си ако си от София?

# 217
Аз освен вчера и тази сутрин не се чувствам добре. Някой друг като мен?

# 218
  • София
Да, също и аз. Днес една идея по - леко от вчерашния ад.

# 219
И аз днес не съм добре,още като станах все едно някой ме държи за гърлото плюс тревожност и сърцебиене .

# 220
  • София
На мен също от вчера не ми е много ок. 5 ден на Аритави, много ми е сънено и замаяно, вчера почти цял ден съм спала, а през нощта не можах да спя от болки в гърба и парене в краката. От време на време ми става лошо като пред припадък, гади ми се, после пък едно напрежение, ушите ми пищят.

# 221
От вчера пак пише, че има силни магнитни бури...от утре до 7-ми включително ми ги дават още по-силни. Явно ще е ад.

# 222
Преди малко ме удари пак криза доста силна с иЗтръпване на крайници и задух голям.Дали е възможно от започването на тритико ,на трети ден съм от тях ,и главоболие имам.

# 223
Преди малко ме удари пак криза доста силна с иЗтръпване на крайници и задух голям.Дали е възможно от започването на тритико ,на трети ден съм от тях ,и главоболие имам.
Според мен да. В началото винаги има такива неразположения.

# 224
Аз не мога да се успокоя с това притеснение за тетанус и това е. Вече имам чувството че ми се схваща челюстта, едно такова усещане отдолу под брадичката не мога да го обясня... Дали е от тревожност и в следствие че чета симптомите не знам,ще се побъркам. Снощи ходих в спешното, че не ми беше добре, пак имах чувство че се задушавам, казаха че всипко е от нерви. Днес си правих изследвания, абсолютно всипко е наред, но не знам аз пак чета и си мисля някакви неща.

Общи условия

Активация на акаунт