Паническо разстройство - 57

• 42 045
  • 741
  •   2
Отговори
# 330
Какво е СПКЯ?

# 331
Синдром на поликистозните яйчници

# 332
Благодаря. Не нямам, ходя редовно на гинелолог. За мен всичко е от хаповете

# 333
За хормоните имат значение оптималните граници,а не тези от лабораториите.То зависи и какво точно сте изследвали.Може да се консултирате и в съответните теми.За хранителния режим също.Проверете и дефицити на витамини.
ПП Инсулинова Резистентност.
За ИР не съм се изследвала, може да го направя,че от стрес може и да съм развила. На ендокринолог съм ходила и на гениколог за това ,че не ми идва редовно и те са ми пускали хормони и са ок, казват ,че от притеснение така става и пренатоварване физическо , при мен най-малкото колебание и се отразява на цикъла, аз затова много не му обръщам  внимание, ама това напълняване, където се получи не ми харесва въобще.

# 334
Другото, което виждам като страничен ефект е закъсняването на цикъла. Вече трети месец ми закъснява с по 15 дни. На вас случвало ли ви се е?

На мен над 20 дни ми закъснява. Предният месец 15. Не зная от АД ли е или от времето.

# 335
Писна ми главата да ми е замазана и психиката и усещане за лека дереализация. Сега съм с Дулсевиа 60 мг и половин Атаракс сутрин и половин вечер. Някой да е имал тези симптоми?

# 336
Момичета, под каква форма пиете тази Иглика? Може и на лично, да не спамим излишно. 🌸

# 337
Sunflower29
Скрит текст:
Игликата,която пия е тази.Взимам си я когато е на промоция.Пия по една капсула на ден,като се случва и да пропускам.
Gergana852
Скрит текст:
препоръчвам ви да си направите това изследване (дали само кръвна захар,гликиран хемоглобин и инсулин или трикратно обременяване с кръвна захар и инсулин)и да си смените лекарите.Това е едно от важните изследвания,които е трябвало да ви назначат предвид и напълняването.Друг е въпроса и какви други изследвания(полови хормони,всичко за щитовидната жлеза) са ви пуснали и колко коректно са разчетени резултатите.Лекарствата,които приемате също предизвикват ИР.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 06:24 от dt

# 338
Sunflower29
Скрит текст:
Игликата,която пия е тази.Взимам си я когато е на промоция.Пия по една капсула на ден,като се случва и да пропускам.
Gergana852
Скрит текст:
препоръчвам ви да си направите това изследване (дали само кръвна захар,гликиран хемоглобин и инсулин или трикратно обременяване с кръвна захар и инсулин)и да си смените лекарите.Това е едно от важните изследвания,които е трябвало да ви назначат предвид и напълняването.Друг е въпроса и какви други изследвания(полови хормони,всичко за щитовидната жлеза) са ви пуснали и колко коректно са разчетени резултатите.Лекарствата,които приемате също предизвикват ИР.
Да, ще направя изследване за ИР, кръвна захар и гликиран хемоглобин, то направо не е реално за 3 месеца пиене на абизол от 52 да стана на 65, аз съм висока , не ми личи много, но все пак, не е ок , по принцип съм 58 , но лятото от стреса станах 52. От четири дена сега пия лекарството и огладнявам през 1 час , чак през нощта ядох днес. Нещо не мога и да спа добре от тжва хапче , аз в началото преди бях така и ми каза да го пия сутрин тогава , после пак вечер и си спах. В четвъртък ще пусна изследвания, че вчера пих чаша вино , а пише 72 часа да не се пие алкохол и на обяд същия ден съм при психо направо да имам резултатити готови тогава

# 339
Да не забравите инсулин.Изследванията се правят след 12 часа без храна.

# 340
Да ти спре цикъл от "стрес,психическо и или физ натоварване," смятай какво става в организма ти....За да се случва това,причината винаги е само хормонална... А какво точно прави "стреса" с организма ти и хормоните ти ,за да ти спре-смятай.....Не,това не е нормално.

# 341
Да ти спре цикъл от "стрес,психическо и или физ натоварване," смятай какво става в организма ти....За да се случва това,причината винаги е само хормонална... А какво точно прави "стреса" с организма ти и хормоните ти ,за да ти спре-смятай.....Не,това не е нормално.
Може, но сигурно е нещо моментно и не може да се хванат хормоните освен, винаги , като се притесня така става, леля почина миналата пролет и ми дойде чак след няколко месица, после за майка се притеснявах , пак ми спря , после за малката и пак същата работа, а от физическо натоварване също ми спря , бях избутала от легпреса 180 кг и не ми дойде пак 2 мес и половина , тжчно тогава ми правиха хормони и вс беше наред

# 342
  • София
Ето това пиех аз,даже първите два месеца взимах по 2 капсули на един прием.

# 343
Може, но сигурно е нещо моментно и не може да се хванат хормоните освен, винаги , като се притесня така става, леля почина миналата пролет и ми дойде чак след няколко месица, после за майка се притеснявах , пак ми спря , после за малката и пак същата работа, а от физическо натоварване също ми спря , бях избутала от легпреса 180 кг и не ми дойде пак 2 мес и половина , тжчно тогава ми правиха хормони и вс беше наред
180 на бутане с крака?!? Това си е доста интересно за жена. Да не кажа професионално. Аз самия тренировъчно със 140-150 правя. Повече не слагам, че отива доста в колената.

# 344
  • София
Джейн531 и аз страдам от подобни усещания, някак не мога да проумявам кое е нормалното. И започват едни мисли...
За цикъла и аз съм от тези, които при стрес както физически, така и психически съм имала промени.
Харесах една мисъл и бих я приложила тук.  ( Най- тежкият товар, който мъкнеш са мислите в главата ти) Моля,  да ме извинят тези, които не знаят руски.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 09:33 от Мигла

Общи условия

Активация на акаунт