Паническо разстройство - 57

• 42 068
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
А защо продължаваш да четеш?Излез,разходи се,свърши нещо полезно в къщи.И аз имам лоши моменти. Това постоянно въртене на една и съща плоча не е добре нито за теб нито за околните.Колко човека трябва да ти кажат,че нищо ти няма?Направи нещо различно,за да може нещо да се промени.

# 226
b5555, като хипохондрик ти казвам да не четеш, защото ще истерясаш. Това четене ме е довеждало до побъркване, честно. Не, че сега изобщо не чета, но се въздържам.
Ужасни няколко дни, всеки тревожен, с ПА, засилена симптоматика.

Аз да попитам, дали ако съм спряла даден АД, после мога да го започна пак или да търся друг АД при психиатър?

Опитах Бифлокс, Бринтеликс, Велаксин, Лирика, Клонарекс, но най-добре ми се отрази тогава комбинацията Аритави+Флуаксол+Лексотан. Дали да започна същата схема или да търся нещо друго, защото знам, че един АД действа определено време и после трябва да се смени?

# 227
  • София
b5555, като хипохондрик ти казвам да не четеш, защото ще истерясаш. Това четене ме е довеждало до побъркване, честно. Не, че сега изобщо не чета, но се въздържам.

Аз да попитам, дали ако съм спряла даден АД, после мога да го започна пак или да търся друг АД при психиатър?

Опитах Бифлокс, Бринтеликс, Велаксин, Лирика, Клонарекс, но най-добре ми се отрази тогава комбинацията Аритави+Флуаксол+Лексотан. Дали да започна същата схема или да търся нещо друго, защото знам, че един АД действа определено време и после трябва да се смени?
Потърси мнение на пси
На мен са ми казвали пси, че ако даден АД е действал и се е спрял за известно време, после , ако се върна към него, не е проблем и пак ще действа, но колко е така...пак е сигурно проба-грешка

# 228
Скрит текст:

Потърси мнение на пси
На мен са ми казвали пси, че ако даден АД е действал и се е спрял за известно време, после , ако се върна към него, не е проблем и пак ще действа, но колко е така...пак е сигурно проба-грешка
Да, ще попитам, мерси. Честно казано ме е страх да започна друг, защото с Бифлокс и Бринтеликс беше ужас.

# 229
  • София
Анонимен, защо са ти сменили щом с тази комбинация ти е било добре?
Аз съм 5 ден на Аритави и депресията ми се засили, тези два дни спя почти по цял ден и нямам сили. Излизах до магазина и така ми прилоша на касата, че щях да припадна, хвърлих всичко и излязох.
Скапани състояния!

# 230
Анонимен, защо са ти сменили щом с тази комбинация ти е било добре?
Аз съм 5 ден на Аритави и депресията ми се засили, тези два дни спя почти по цял ден и нямам сили. Излизах до магазина и така ми прилоша на касата, че щях да припадна, хвърлих всичко и излязох.
Скапани състояния!
Защото качих кг и реших на търся по-моерни АД. Ама, то ако ставаше така. Отделно исках да махна флуанксола, а явно Аритавито без флуанксол не ми покрива състоянието, но аз съм с хипохондрия, която се обостря. Няма ли лечение за тази хипохондрия, ужасно е! Сега да видя с психотерапия какво ще стане.

# 231
Добро утро!Днес влизам да похваля този продукт

Може и да прибързвам с оценката,тъй като го пия от няколко дни.За сега няма тревожност.Изблиците на плач също ги няма.Искам да подчертая,че не го препоръчвам като заместител на предписано лечение.За себе си реших на този етап да се спра на някаква добавка след дълга употреба на Флуанксол и спирането му.

# 232

Може и да прибързвам с оценката,тъй като го пия от няколко дни.За сега няма тревожност.Изблиците на плач също ги няма.Искам да подчертая,че не го препоръчвам като заместител на предписано лечение.За себе си реших на този етап да се спра на някаква добавка след дълга употреба на Флуанксол и спирането му.
Много добра добавка! Изключително ефективна за успокоение и при мен беше.

# 233
  • София
Чета за различните видове магнезий и попаднах на магнезиев треонат, който бил единственият вид преминаващ кръвно-мозъчната бариера и така действал и за концентрацията и т.н, а не само на клетъчно ниво в мускулите. Някой ползвал ли такъв вид?
Георгий, като минава кмб може ли да се съчетае с АД? И тази добавка True calm, тя може ли с АД?

# 234
Чета за различните видове магнезий и попаднах на магнезиев треонат, който бил единственият вид преминаващ кръвно-мозъчната бариера и така действал и за концентрацията и т.н, а не само на клетъчно ниво в мускулите. Някой ползвал ли такъв вид?
Георгий, като минава кмб може ли да се съчетае с АД? И тази добавка True calm, тя може ли с АД?
Може, ама изследванията са с този резултат при зайци. При хора не е ясно. Ти заек ли си?

# 235
  • София
Може, ама изследванията са с този резултат при зайци. При хора не е ясно. Ти заек ли си?
Мерси!
Всички сме опитни зайци Simple Smile

# 236

Снимайте , моля състава отзад Simple Smile
И , като споделяте добавки, отбелязвайте какви точно аминокиселини съдържат, , защото аз например пия  5 htp, който  не трябва да се съчетават с антидепресанти!
А често съм наблюдавала хора , които пият по препоръка без да изследват състава на добавките

# 237
Скрит текст:

И , като споделяте добавки, отбелязвайте какви точно аминокиселини съдържат, , защото аз например пия  5 htp, който  не трябва да се съчетават с антидепресанти!
А често съм наблюдавала хора , които пият по препоръка без да изследват състава на добавките
https://www.iherb.com/pr/now-foods-true-calm-90-veg-capsules/841 … _BwE&gclsrc=aw.ds

# 238

Ти да видиш. И HTP5 минава КМБ и въздейства с АД викаш? Може...

Единственото, което не може да се приема с АД и води до много странични ефекти от билките са бял равнец, жълт кантарион и грейпфрут с производните му.

# 239
Аз нищо не викам , затова защото не ми работа да изписвам лекарства.

Но сме имали случай на човек със серотонинов синдром в отделението. И беше точно на 5htp и антидепресант.
Разбира се, винаги всичко е строго индивидуално , но аз не вярвам ,че има психиатър , който би изписал Ад + Триптофан.
Георгий, на твое място бих била по- внимателна със съветите относно прием/неприем на лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт