Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 421
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Една форумка писа, че Кристина  имала от години приятел грък-доста богат и там била за известност / в предаването /

# 376
  • Вестерос
Тя не е адвокатка, моля ви се!

# 377
Голяма известност като я изгониха на третия епизод и утре никой няма да я помни…

# 378
  • Мюнхен

Вярно, извинявай, само юрист е! Съвсем изключих, че трябва да полагат изпит за вписване в адвокатската колегия или да имат определени години стаж, за да бъдат вписани без изпит.

# 379
А утре целувката е с Елена изглежда, даже май я имаше на един от скрийншотовете ми.
Там вече е с бритон Елена, а и надали щеше да се върне и да я обяви пред всички, повече финес има. Предполагам, че е с Валерия.
Да, наистина е с бритон на кадъра, обърках се по зализания Евгени. Но пък Елисавета (май) обясняваше, че е избрал “хипарка”.

# 380
Clouded, точно твой скрийншот откраднах и го пействам по-долу. Целувката е с Валерия - вижте промото за утре, Валерия и Евгени са със същите дрехи
Улялааа! Спойлерът отново беше верен. Чакаме и за утре. Дано да е Милица, дано!
А утре целувката е с Елена изглежда, даже май я имаше на един от скрийншотовете ми.

# 381
От езика на телата на целуващите се може да се заключи, че на животнолюбителката най-накрая й е просветнало, че трябва да му даде нещо, за да остане вътре и да може да си промотират приюта. От снимката изглежда, че инициативата е изцяло нейна.
Евгени може да й е заприличал на някое от кучетата й.

# 382
  • Вестерос

Вярно, извинявай, само юрист е! Съвсем изключих, че трябва да полагат изпит за вписване в адвокатската колегия или да имат определени години стаж, за да бъдат вписани без изпит.
Просто е обиждащо за адвокатите Grinning Grinning

Значи Евгени утре с Валерия ще се целува май, по зализаната коса разбрах, но не беше ли зализан и с Елена като се мляска?

# 383
Абе, стори ми се от промото, че Валерия утре е в бяло, с рокля права кройка.

# 384
С тази рокля е на първите кадри Валерия. На кадъра, който дадоха по време на думите “Имаме първата целувка” е с бяло сако и друг тоалет.

# 385
  • София
Някой няма ли спойлер за "Един за друг"? Кажете ми, че победители не са противните Радина и Петър.

# 386
Още по-глупава става с такива статуси, вече копае дъното. Да си приеме с достойнство факта, че само красота не е достатъчна, за да спечелиш някой мъж и че не толкова красиви, но интелигентни момичета останаха във формата.

# 387
  • София
За мен е странно да изгони девойка, към която явно имаше симпатии, но не се получи срещата, а да държи едни момичета, с които не е обелил и дума от началото на шоуто. Тези Рая, Мария - на тях нито визитки им дадоха, нито ги показват, нито казват нещо отделно.
Аз мисля, че Кристина намеква, че или му е казано да я махне, или нещо друго се е случило, което би злепоставило самия ерген.

# 388
  • София
Нека не забравяме факта, че виждаме каквото от продукцията са решили да представят за среща. Едва ли цял ден само е мрънкала. Кристина отказа да участва един път в игра, може да са решили, че не им трябва такава участничка. Милица с вечната борба за внимание трупа повече коментари и им е по-необходима. А е очевидно, че Евгени с нея има още по-малко какво да си каже.

# 389
Милица може да е драматична и на моменти много крийпи, но поне споделя неща за себе си и дава някаква добавена стойност, отколкото Кристина, която освен да му зададе един въпрос не помня нещо да е говорила с другите момичета, нищо не споделя за себе си, отказва да играе игри… супер безсмислено участие имаше, та добре, че не ни причиниха нещастието да я гледаме още как мърмори с голяма мъка.

Общи условия

Активация на акаунт