Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 419
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Ще ми падне страшно в очите Ергенито, ако изгони Кристина заради кофти срещата след като остави онова зомби Валерия.

# 361
Защо? Тя се дължа ужасно. Абсолютно сигурна съм, че ще изгони. Аз също бих веднага.

# 362
Не, няма лошо да я изхвърли като не се старае, ама да беше изпратил и оная откачалка.

# 363
Чудих се откъде познавам Ивелина и се сетих. Ходеше навремето с мой познат, който имаше и още има де много пари, даже и депутат беше за малко. Тя беше на 18, той на 40, класическа любовна история.

# 364
Ще ми падне страшно в очите Ергенито, ако изгони Кристина заради кофти срещата след като остави онова зомби Валерия.
Нека да ги маха и двете, защото са еднакво скучни дървета.

# 365
Хайдеееее, бързо проверявайте кой е ходил до Австралия с втория билет. 🤣

# 366
Пак топ спойлер!

# 367
Утре коя напуска?

# 368
Улялааа! Спойлерът отново беше верен. Чакаме и за утре. Дано да е Милица, дано!
А утре целувката е с Елена изглежда, даже май я имаше на един от скрийншотовете ми.

# 369
Благодаря за спойлера! Колко интересно

# 370
А утре целувката е с Елена изглежда, даже май я имаше на един от скрийншотовете ми.
Там вече е с бритон Елена, а и надали щеше да се върне и да я обяви пред всички, повече финес има. Предполагам, че е с Валерия.

# 371
  • София

Хм, това какво трябва да значи?

# 372
  • Мюнхен

Че Кристина е филмарка и ѝ е тъпо, че е третата изгонена. Grin Тия евтини предизвиквания, ако "имал смелост"...великата адвокатка би трябвало да знае, че нямат право да говорят какво и защо.

ЕДИТ: юрист, не адвокат.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:30 от Jinnafee

# 373
Прави се на интересна.

# 374

Че когато не ѝ отърва нещо прехвърля вината. Тя дали си е гледала днес срещата по телевизията?

Общи условия

Активация на акаунт