Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 413
  • 750
  •   1
Отговори
# 390

Хм, това какво трябва да значи?

Много е наранена явно милата, че не и се получи. Особено, ако наистина има приятел и е влязла за слава. Е ще я разочаровам - никой не помни първите изгонени, не и се получи. Сега ще се опитва да прави някакъв филм явно с Евгени/продукцията - също няма да и се получи. Нищо де, поне родата и съседите я видяха "по телевизора".

И другото, което сте го уточнили  - не е никакъв адвокат, но явно и беше под нивото да го каже на Евгени. Изпитвам дори леки съмнения, че изобщо е издържала изпита за юридическа правоспособност. По скоро някак да е завършила семестриално, вземайки държавните си изпити, родителите и да имат някакъв бизнес и тя просто да им носи документите като куриер. Simple Smile Познавам не един и два подобни случая на "юристи". И не знам какво обвинява Евгени, аз като мъж се възхищавам на търпението му, подобни капризи не бих изтърпял и на 50% и просто бих си тръгнал.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 09:55 от MJ23

# 391
Ами то и той би си тръгнал, като го видяхме как гледаше отегчено, но заради правилата на шоуто няма как просто да стане и да си хване шапката.

# 392
Е право в УНСС кой ли не завършва Simple Smile
Кажете кой отпада днес?

# 393
Някой намери ли дали някоя от момите е ходила до Австралия през ноември (за 3 седмици, може и по-малко)?

# 394
Мисля, че целувката няма да бъде нито с Елена, нито с Валерия.
Обикновено в рекламата ни пускат заблуждаващи кадри. Не вярвам сега да е по-различно.

# 395
Уви, с Валерия е. Не е най-добрият скрийншот, но се вижда, че роклята е същата.

# 396
  • Вестерос
Първата целувка е с Валерия. Милито се садва яко и оревава света JoyJoy

# 397
То като гледам тя го е натиснала, че да се хвали после, че първо нея е целунал.

# 398
  • Вестерос

Хм, това какво трябва да значи?

Много е наранена явно милата, че не и се получи. Особено, ако наистина има приятел и е влязла за слава. Е ще я разочаровам - никой не помни първите изгонени, не и се получи. Сега ще се опитва да прави някакъв филм явно с Евгени/продукцията - също няма да и се получи. Нищо де, поне родата и съседите я видяха "по телевизора".

И другото, което сте го уточнили  - не е никакъв адвокат, но явно и беше под нивото да го каже на Евгени. Изпитвам дори леки съмнения, че изобщо е издържала изпита за юридическа правоспособност. По скоро някак да е завършила семестриално, вземайки държавните си изпити, родителите и да имат някакъв бизнес и тя просто да им носи документите като куриер. Simple Smile Познавам не един и два подобни случая на "юристи". И не знам какво обвинява Евгени, аз като мъж се възхищавам на търпението му, подобни капризи не бих изтърпял и на 50% и просто бих си тръгнал.
от визитката ѝ стана ясно, че кара още стажа

# 399
Догадки
След детайлно оглеждане на профилите на участничките, пускам моите догадки за следващите отпаднали.
Мисля, че са си заминали в следния ред:
1. Виктория
2. Крисия
3. Габриела
4. Мария
5. Мони
Някъде между тях Райа, Лиа и Милица и Габи (с устните). За това си мисля, че ще има групово отлитане от дома на любовта. По друг начин не мога да си обясня бройката на отпадналите.
Относно целувката, не знам защо обаче си мисля, че няма да бъде с Валерия първата (може да е втората), твърде очебийно би било и като прибавим, че те двете с Елена имат конфликт, дали тя би го казала така приповдигнато. Може Валерия да се е активизирала, след като е усетила, че Евгени е кръчмарят, а не тя.
ПП1 в инстаграм ми излиза реклама на Мария за нещо, не я разгледах, а директно блокнах.
ПП2 Наситих се на инстаграм за поне половин година напред, така че може да съм изтървала нещо.

# 400
Ех, ама как се подреди пъзела,че Кристинчето имала богаташ в Гърция,защото в предаването COOLt споделя,че се сприятелила с Мис Гърция на конкурса Мис Вселена и щяла да си се вижда с нея,защото често пътувала до Гърция Simple Smile

# 401
Това не съм го гледала по Култ.
Верно така всичко се нарежда
Чести пътувания
Хубавица е, но държанието й е 0.

# 402
Тя за това се държа като дърво на срещата и сама се определи като мрънкало, за да го отблъсне. Богаташът няма да толерира близост с Ергени.

# 403
Коя ли ще отпадне днес?

# 404
Ако критерий са срещите вкл.на пейката, и е нямало екстрем с хапане, дране и щипане, би трябвало да е Милица.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 14:34 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт