Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 413
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Той богаташа ако я взима насериозно дали ще е ок тя да е в Ергена изобщо? Пък макар и дистанцирана. Представям си как му казвам на моя мъж, че влизам в Ергена ама на срещите само ще мрънкам да не се притеснява. Ей тъй да натрупам някой и друг последовател да рекламирам после на Николета Лозанова червилата.

# 406

Хм, това какво трябва да значи?

Че девойката е куку с невероятно грешна представа за себе си Grinning

# 407
LiveLaughLove, видях,че се появи-кой е на ред днес?Кажи ми,че е Милица,моля те!
Това,което е качила и написала Кристина,вече няколко пъти го виждам,но се загледах и в снимките ,където е публикуван текста.Над нейната снимка е Меган -с някаква цел ли е това?Да не би между тях двете да е имало нещо,което не са показали?

# 408
Не, просто накрая на розите останаха двете.

# 409
Той богаташа ако я взима насериозно дали ще е ок тя да е в Ергена изобщо? Пък макар и дистанцирана. Представям си как му казвам на моя мъж, че влизам в Ергена ама на срещите само ще мрънкам да не се притеснява. Ей тъй да натрупам някой и друг последовател да рекламирам после на Николета Лозанова червилата.

То само като чуеш връзка с богаташ на разстояние се усеща колко я взима на сериозно..

# 410
  • Вестерос
Догадки
След детайлно оглеждане на профилите на участничките, пускам моите догадки за следващите отпаднали.
Мисля, че са си заминали в следния ред:
1. Виктория
2. Крисия
3. Габриела
4. Мария
5. Мони
Някъде между тях Райа, Лиа и Милица и Габи (с устните). За това си мисля, че ще има групово отлитане от дома на любовта. По друг начин не мога да си обясня бройката на отпадналите.
Относно целувката, не знам защо обаче си мисля, че няма да бъде с Валерия първата (може да е втората), твърде очебийно би било и като прибавим, че те двете с Елена имат конфликт, дали тя би го казала така приповдигнато. Може Валерия да се е активизирала, след като е усетила, че Евгени е кръчмарят, а не тя.
ПП1 в инстаграм ми излиза реклама на Мария за нещо, не я разгледах, а директно блокнах.
ПП2 Наситих се на инстаграм за поне половин година напред, така че може да съм изтървала нещо.
Моето е спойлер за Валерия, а не догадка.

# 411
Какво за Валерия?

# 412
Докоблкото разбрах, не получава роза.

# 413
Докоблкото разбрах, не получава роза.

Сигурно не се целува добре Grin

# 414
Ами от кадъра с целувката те са на голямо разстояние и все едно само лицата им едва се докосват. Прегръдките с Виктория и Крисия изглеждат по-интимни от тази целувка. Иначе момичето е много грациозно и с тази рокля е като за картина. Но чувство не се усеща.

# 415
Валерия и Виктория се виждат на няколко сцени, които още не са излъчени, невъзможно е някоя от тях да напуска днес.

# 416
  • София
Аз имам въпрос към LiveLaughLove, понеже това някак не ми се изясни категорично миналия сезон.

Ергенът има ли пълна свобода да гони, която реши или все пак има някаква намеса?

Не ми се вярва да е 100% сценарий, но и ми се вижда вероятно поне малко да го насочват. Примерно, избери си 2-3 за гонене, ние ще ти кажем от тях коя да изгониш точно тая вечер, за да може все пак поне малко да управляват "интересните" персонажи. Или?

# 417
  • Вестерос
Първата целувка е с Валерия. Милито се садва яко и оревава света JoyJoy
това

# 418
Ергенът има ли пълна свобода да гони, която реши или все пак има някаква намеса?

Аз тук мога да кажа, че той си решава кого да изгони. Не му се месят в това.

# 419
Не. Те му казват коя да изгони. Има избор между няколко вероятно.
Да, първата целувка е с Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт