София, жк Младост - тема 35

• 57 816
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Замък сред облаците
Аз си взимам ръкавици от Ремедиум, нитрилни. Единственият минус е, че са по 10 в кутия.

# 511
  • София
Скрит текст:
Топлофикация е общинско дружество. Дали може да работи добре може да се спори. https://bgnes.bg/news/vasil-terziev-shche-se-borim-toplofikatsii … o-i-kachestveno-/

Да знаете, има много жилищни и обществени сгради, които не са с южно изложение. И като няма слънце, това южно изложение нищо не върши. Има и болници, и детски градини, и училища, само защото някой смята, че му е рано за парно, дай и болните да стоят на студено, даже до декември няма нужда, ако например отидете да раждате, обувайте си терлички и се намятайте с одеалото, какво ще се глезим с топло.

Извинете за отклонението, ама аман от оплаквания "що пускат парното рано". Ми спрете си го.

Моля ви, някой виждал ли е скоро в Младост 2 да продават хубави гумени домакински ръкавици размер S? По възможност много бройки в кутия. Идиотско питане, но вече няколко дни ровя по различни магазини и има само големи размери. Тези от левчето не ги искам, че се късат лесно.
Вземам нитрилни от Агарта (до бившата поща в Младост 3, с/у Кауфланд) или от "Субра" с/у Лукойл (БПС).

# 512
Аз си взимам ръкавици от Ремедиум, нитрилни. Единственият минус е, че са по 10 в кутия.

Аз взимам от Ремедиум 100 бр нитрилни ръкавици.
Имат големи кутии на изгодна цена.
В Лидл също бяха пуснали кутии по 100 бр, но там излизат по-скъпо спрямо Ремедиум.

# 513
И в ХИТ имаше миналата седмица на промоция от тези ръкавици в кутии.
Не им знам цената .

# 514
Благодаря ви, не питам за такива ръкавици. В Лидл има, здрави са доста, имам от много време една кутия. От аптеките съм купувала по-евтини и нетрайни. Търся дебели, жълти гумени ръкавици за миене на съдове, на баня и пр. Нитрилните не са подходящи, защото са къси и влиза вода в тях. Периодично ми се случва точно малките размери буквално да изчезват.

# 515
Аз по принцип домакински ръкавици купувам от Лидъл, от тези дета са по 2 бр. в пакет, но скоро не съм търсила. Май имам чисто нов пакет в къщи. Ако ти е много спешно пиши да ти ги дам да вършиш работа.

# 516
  • София
Къде в района мога да поръчам погача за сватба

# 517
В "Софийска баница" в Младост1А правят по поръчка и са много хубави.

# 518
  • София
Благодаря!

# 519
Ravi, благодаря, намерих някакви без аромати в хита, като ходя по други райони ще ровя в други Лидл и ДМ да си търся малки Simple Smile

Погача можете да поръчате на малката хлебарница до РУМ. Там сме поръчвали питка за рожден ден, много беше хубава.

# 520
  • София
Благодаря ви, не питам за такива ръкавици. В Лидл има, здрави са доста, имам от много време една кутия. От аптеките съм купувала по-евтини и нетрайни. Търся дебели, жълти гумени ръкавици за миене на съдове, на баня и пр. Нитрилните не са подходящи, защото са къси и влиза вода в тях. Периодично ми се случва точно малките размери буквално да изчезват.
Бях гледала във "Фантастико".

# 521
  • София
Взимам такива ръкавици от Икея.

# 522
Взимам такива ръкавици от Икея.
Ей сега се връщам от Лидъла на Т.Каблешков - има ръкавици размер S.

# 523
Благодаря ви на всички! Питах за магазин в Младост, знам, че в Икеа има, и в други райони на София сигурно има, но ще ходя все пак до Фантастико, че малко сложно да обиколя София за едни ръкавици Simple Smile

За информация - в Хит 100 бройки нитрилни са по 10 лв., колкото са и в Лидл, ако правилно съм видяла.

По кварталната тема - пак ще подавам сигнал за осветлението в парка на Младост 2. Някои лампи светеха в събота през деня, в петък преди 17 ч., други изобщо не светят, има липсващи тела - подавах преди време, нищо не направиха, освен да поправят една от лампите към детската градина Слънчевото зайче. Ако някой е забелязал в района други проблемни, дайте знак, да направя общ сигнал.

# 524
Хваща и част от Младост 1 - Софийска вода

Местоположение: Зона на спиране кв.Полигона - бул.Христофор Колумб, бул.Проф.Цветан Лазаров, бул.Асен Йорданов, бул.Цариградско шосе кв.Младост 1 - бул.Цариградско шосе от № 40 до № 64 и бул.Цариградско шосе и ул.Димитър Моллов.
Описание: Степ тест на водопроводната мрежа
Начало: 15 Ноември 2023, 01:00 ч.
Край: 15 Ноември 2023, 07:00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт