София, жк Младост - тема 35

• 57 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
B Almond магазина за ядки на пазара Младост1  продават  черен сусам.

# 496
Благодаря ви, ще обиколя книжарничките и левчето в Хит и дано има нещо.

В Хит си е черен сусам, ама сега е изчерпан явно. На опаковката му си пише сусам.

Дойде ли при вас парното?

# 497
  • София
Благодаря на отзовалите се за сусама.Намерих .Всъщност това са семена на нигела,но много приличат на сусам и затова му казват черен сусам.

# 498
  • София
Скрит текст:
В Хит е имало, онлайн магазинът им казва, че няма наличност, но ако не сте минали там - пробвайте, може и да има някое изостанало пакетче.

Някой знае ли къде в Младост 2 човек може да си купи по-обикновени торбички с детски герои? Трябват ми 28 броя, но да не са по 2-3 лв. бройката, че ми призлява вече. В детската градина на детето се почна и така си остана който има рожден ден, да се приготви "почерпка", т.е. подарък за всяко дете, индивидуално опакован. Миналата година правих сама книжни пакетчета, сега нямам сили и време. Не искам парчета картонена "торта", нито големи торби, а някакви от тези, в които малките магазинчета слагат гащи, чорапки и пр. като за деца. Питала съм да ми продадат, все не успявам да намеря. Нямам възможност да обикалям надалеч и да издирвам Джъмбо и пр.
Екстрапак в Младост 3. Влизаш вътре, отляво е фирменият им магазин.

# 499
missencе, благодаря! Ще ги пробвам другия път, аз бях останала с впечатление, че продават само в едри количества. Реших проблема в магазина за играчки в РУМ - на първия етаж, веднага след входа. И подарък намерих, и торбички имаше и ми продаде бройки за стотинки.

Благодаря ви!

# 500
  • София
Мили дами,

Можете ли да ми препоръчате часовникар в Младост, освен този в ХИТ?

Става въпрос за стесняване на стар, но любим класически мъжки часовник, без да се гледа подигравателно- снизходително или да философства излишно.
Просто някой свестен човек на първо място. 😇

Благодаря.

# 501
  • В Страната на чудесата
Блок 364, по стълбичките на втори вход. Симпатично-приказлив е човекът, чак философ не е. Trollface

# 502
Пак ни оставят без топла вода... Едва пуснаха парното и го спират. До обяд в петък, т.е. до петък вечер цял Младост ще е без вода и парно.

# 503
  • София
По-голямата част от Младост 1 няма проблем.
https://my.toplo.bg/accidentsandrepairs
Както винаги пускат парното много рано. Няма нужда от него още.

# 504
У дома си има нужда вече от отопление, макар че при слънце ми грее цяла сутрин.

Сутринта температурата в София е паднала до 0 градуса. Онзи ден си пусках климатик, как да няма нужда от отопление?

Като гледам сайта на топлофикация, половин София вече има проблеми с парното.

# 505
Пуснаха ли топлата вода?

# 506
Утре в 12, ако не се забавят.

# 507
# 508
  • София
Онзи ден си пусках климатик, как да няма нужда от отопление?
Като гледам сайта на топлофикация, половин София вече има проблеми с парното.
Сигурно стаята ви с климатика не е на юг.
Топлофикация София е държавна фирма и няма как да работи добре. Става все по-зле. Но все пак парното не е спряно в половин София. Похвално е че, гледате кога и къде ще дойде парното от сайта им.
За разлика от други, които не ползват добре интернет и даже спамят с охкания.

# 509
Топлофикация е общинско дружество. Дали може да работи добре може да се спори. https://bgnes.bg/news/vasil-terziev-shche-se-borim-toplofikatsii … o-i-kachestveno-/

Да знаете, има много жилищни и обществени сгради, които не са с южно изложение. И като няма слънце, това южно изложение нищо не върши. Има и болници, и детски градини, и училища, само защото някой смята, че му е рано за парно, дай и болните да стоят на студено, даже до декември няма нужда, ако например отидете да раждате, обувайте си терлички и се намятайте с одеалото, какво ще се глезим с топло.

Извинете за отклонението, ама аман от оплаквания "що пускат парното рано". Ми спрете си го.

Моля ви, някой виждал ли е скоро в Младост 2 да продават хубави гумени домакински ръкавици размер S? По възможност много бройки в кутия. Идиотско питане, но вече няколко дни ровя по различни магазини и има само големи размери. Тези от левчето не ги искам, че се късат лесно.

Общи условия

Активация на акаунт