София, жк Младост - тема 35

• 57 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Пици Фрици май станаха Пицария Бест, пробвахме им техните запеканки и бяха доста добри.

# 541
  • София

Много благодаря!
Ей, колко много варианти - само трябвало да попиташ на правилното място...

# 542
  • София
Най-добрите пици в Младост, за мен са на Никзо пица. За жалост са без доставка и ако не си на пешеходно разстояние е доста гадно. Иначе е в подлеза до ХИТа. Прави ги по поръчка по телефона, дава я сурова с инструкции как да се опече. Уникални са!

# 543
И аз да препоръчам пак Nikzo пица! 1-2 теми назад някой го препоръча и оттогава редовно взимам оттам. Човекът работи с много ентусиазъм и качествени продукти, а пицата се пече за 10-15 минути вкъщи.

# 544
  • София

Благодаря - и аз, честно казано, много ги харесах, ММ също, близко ми е, ноооо... голямото малко не ги хареса много, уви.

# 545
  • София
Излезе ми реклама - Васил от Хелс Китчън е отворил пицария в ж.к. Младост 4, ул. Атанас Москов.
Не знам точно къде се намира. Вижте дали има доставка за вкъщи.
Знаете ли името на пицарията?

# 546
Да не е con gusto? Вчера за първи път поръчахме от там и много ни харесаха птиците. Тестото беше въздушно и вкусно.

# 547
Не е, Con Gusto е на собствениците на Вкусно срещу БПС.

# 548
Родители, къде в Младост 1, 2, 3 продават хубави детски зимни обувки? В Хиполенд не ми харесват. По малките магазинчета около нас тук-там има някакви, но или не стават, или няма номер 29-30.

# 549
Декатлон

# 550
Здравейте! Идвам с малко странен въпрос, но ... откъде в Младост мога да си купя декоративна рибка?

# 551
# 552
  • София
Родители, къде в Младост 1, 2, 3 продават хубави детски зимни обувки? В Хиполенд не ми харесват. По малките магазинчета около нас тук-там има някакви, но или не стават, или няма номер 29-30.

Навремето съм вземала от Гъбката - ами, китайския в ... принц, н ещо подобно - там, дето беше корекома...

ПП
Рибка - зоомагазина в ХИТ.

# 553
  • София
Отдавна не купувам,но видях в ХИТ-а,след касите магазин за детски обувки.Изглеждаха добре.

# 554
А този в ХИТ- а май го затвориха.

Общи условия

Активация на акаунт