Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 495
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 020
Пам прилича на Людмила по вечното недоволство от това, че се обръща внимание на някой друг, при все че тя не прави никакви опити да впечатли Евгени. От 5 излъчени епизода досега, тя във всеки е събрала няколко момичета около себе си и ги е заставила да я слушат как по интелигентен начин оплюва другите. Подигравчийка.

# 1 021
Защо не дойдохте, защо не ме спасихте, разкостиха ме, аз я защитих, пък тя се обърна срещу мен... Дежа ву!

# 1 022
Някой от всички там харесва ли ви като човек, щото ... Ба си, всички хора ли действително сме такива?! Дефектни в мислене, в общуване, зли, завистливи, подмолни...

Ми Джия засега се държи на ниво.. може би защото изобщо не говори, но има разкошна усмивка и сладко излъчване Simple Smile

# 1 023
Не го разбирам Евгени!
Аз мисля най-много за него в тази тема, защитавах го, когато го наричахте нисък, когато го наричахте Дечко, когато професията му беше проблем! Постоянно го защитавам, бях готова да изям всичко, което ми предложи, готова съм и него да изям!
А той едно лично съобщение не ми е написал в бг мама, кажете, може ли такова нещо???
Мисля, че е време да види ледената Дона, това е нечовешко. Дали да го питам защо нито пише, нито лайква?

И ще ви помоля да престанете да пишете коментари, докато пиша аз! Айде да не се прекъсваме, виждате колко съм мила и добра и позитивна и дзен и секси!

# 1 024
Тези момичета ме шокират… Тъкмо човек да си помисли нещо хубаво за някоя и изведнъж- експлоооозия! И на Крисия сложих Х!
Направо вече ме е страх ,ако извика на индивидуална среща Микаела или другото червенокосо момиче и те какви кукувици ще се окажат. То една нормална не остана

# 1 025
Ок, имам си втора желана финалистка - Мони! Все повече ми харесва, въпреки първоначалното ми отвращение от маската, дето има вместо лице.
Хаха, ледената Дона, плашиш ме!

# 1 026
На терена много целулит, много меки, виснали дупета...
Наистина много целулит и почти никакви спортни тела, освен Айлин и Поли. Миналата година поне се нагледахме на хубави тела. Тази година са потрес.
90% от жените имат целулит - слаби, закръглени, трениращи и нетрениращи. Не виждам логика в коментари от този тип.

# 1 027
Някой друг разхожда ли се наляво и надясно с чантичка освен Мони ? 😃

# 1 028
Генчо или не е общувал с жени, или е решил да се ожени, за която първо целуне там.

# 1 029
Дона, моля ти се, една Милица стига, която да е обсебена от Ергенина, недей я предизвиква на такъв дуел, че ще стане страшно. Laughing

# 1 030
Моната ми се очертава като фаворит. Ясно, че няма да спечели, ама характерът ме кефи яко.

# 1 031
  • София
Аз ще се държа като за спасителен пояс за Поли. Както казах, познавам я, и си е тя, поне дотук, мила и засмяна. Е, звучи малко нелепо, ама поне смях става. Grinning

# 1 032
  • Някъде там
Някой от всички там харесва ли ви като човек, щото ... Ба си, всички хора ли действително сме такива?! Дефектни в мислене, в общуване, зли, завистливи, подмолни...
Микаела. Изслушва ги. Говори премерено за другите, не прекалява, но си казва какво мисли директно без да прекалява в приказките за останалите.
Чудя се дали Евгени ще я забележи.
Другите 🤐
Монка и тя ме кефи но не е за Евгени.

# 1 033
Не го разбирам Евгени!
Аз мисля най-много за него в тази тема, защитавах го, когато го наричахте нисък, когато го наричахте Дечко, когато професията му беше проблем! Постоянно го защитавам, бях готова да изям всичко, което ми предложи, готова съм и него да изям!
А той едно лично съобщение не ми е написал в бг мама, кажете, може ли такова нещо???
Мисля, че е време да види ледената Дона, това е нечовешко. Дали да го питам защо нито пише, нито лайква?

И ще ви помоля да престанете да пишете коментари, докато пиша аз! Айде да не се прекъсваме, виждате колко съм мила и добра и позитивна и дзен и секси!
😅😅😅😅😅 Бела Дона, добър пост 😅😅😅

# 1 034
  • София
Крисия май си е пийнала. От къде дойде това избухване тази вечер не разбрах.
Пам ме дразни. Значи когато нея я обиждат е хейт, но е ок тя да клюкари и да обсъжда другите.
Забавлявах се на Габито на груповата среща - с тези мечки избухна.
Много се смях на коментара, че Евгения са я представили яко криндж във визитката, а само тя май не се е проявила и не е дала изява на бръмбарите в главата си. И аз не мога да повярвам, даваше заявки, но което си е така, си е така.
Миналата година бяха по-добре в телата със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт