Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 518
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 200
Участието в това предаване е излишна загуба на нерви и мозъчни клетки.Мила Мони, махни се от там докато можеш!( едва ли ще ме чуе, но..JoyJoyJoy)
А Айлин не знае ли, че не е единствената и неповторима? Надута лигла.

# 1 201
Пинчерът Валерия си повЕрва…

# 1 202
  • София
Отвратително хихикане. Язък и за външността на Айлин…

# 1 203
Мони така отегчено си взе цветето Astonished

# 1 204
Е и жена му да е с него, ако наистина е така, със сигурност има нужда от цялото си семейство за подкрепа.
Скрит текст:
Елена е готина, но има тежък багаж - брат си. Няма как да има мъж, ако има брат с психично разстройство, който живее с нея. За съжаление в живота трябва да се направи този тежък избор.
Е, това от къде го измисли сега??!! Елена каза, че брат ѝ е преживял най-трудното нещо за един родител и ти стигна до заключението, че брат ѝ е психично болен.
Потрисам се от подобни идиотски изводи, които някои хора от пръстите си изсмукват!

Елена не я харесвам. Гримьорите и гардероба направо я мразят. Щеше да се омотае в метри плат, но направи всичко възможно да покаже крак. Grinning
Така ми прозвуча от визитката й, че брат и има психично разстройство. Може и да греша, но тя каза, че живее с него и си направих извода, че се е прибрала в България, за да се грижи за него.
Дошла си е в България, за да е до него в труден за него момент - най-трудния за един родител. Не знам какво би било по-трудно от загубата на дете в този контекст...

Това го разбрах в смисъл, че той не е с жена си ли в този труден момент? Не знам, реших, че брат и има прихичен проблем. Ако не е вярно, взимам си думите назад. Може би ще разберем още за нейния живот в следващите епизоди.

# 1 205
За да те слушкам, трябва да се постараеш, каза Айлин. Тъпо и грозно.

# 1 206
Айлинче, падна ми в очите...... Яко.

Милицеее, стига. Риба в морето колко щеш, ама ходи при Дроздстой Стоянов да те диагностицира че си биполярно.

# 1 207
Айлин май не осъзнава, че тя ако не иска да го "гушка", има още 20 момичета, които ще я заместят.

# 1 208
Милица ще напусне доброволно, все пак има достойнство и няма да търпи изневери 🤣

# 1 209
Много грозни жени - предимно вътрешно.

# 1 210
Защо така претупват някои Thinking

# 1 211
може ли да си помечтаем айлин да си тръгне???

# 1 212
Аууу, Айлин.... Евгени се подразни яко. Не иска да е на каишка.

# 1 213
басиии простакесата е таяяяяяя

# 1 214
Тази Рая откъде се появи, нова ми е 😶‍🌫️

Общи условия

Активация на акаунт