Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 470
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Явно братята съм си ги пропуснала покрай ушите. Simple Smile

Мони е провокатор и не е чиста като сълза, то е ясно, но продължавам да се възхищавам.на самообладанието ѝ.
Габи и Елисавет май най-много ме разсмиваха днес. Grinning

Валерия все повече ме дразни, някак не е в мир със себе си, все е една напрегната и несигурна.

Милица тепърва ще преживява изневярата на Евгени.

# 1 276
На мен ми се струва, че Валерия от както разбра за билета за Австралия, мигом се превърна от умряла скумрия в палава цаца.
Ами кучета кой ще ги гледа, докато е 3 седмици в Австралия?
И със загрижеността за кучетата ли толкова?
Е тя 3 месеца изкара в Бодрум, какво са 3 седмици да спи с мъж, не с кучета.

# 1 277
Наум беше споделил, че по средата на сезона Евгени ще трябва да вземе много важно решение, което ще обърне нещата. Дали не става въпрос за избор между Валерия и Елена и да е изгонил Валерия заради някоя издънка.

# 1 278
  • earth
Брей, жените в Ергена голям хит се оказаха. Толкова много коментари по тях.

# 1 279
Нямам търпение вече да започнем да виждаме повече от Ирина, много е красива, стои на страна от интриги засега и от малкото, което сме видяли до тук, говори и се държи много адекватно.
Супер много ми прилича на Лили Ангелова (клюкарката), а тя ми е толкова анти, така че не държа да я виждам да се изявява Ирина. Дори не знам с какво може да хване интереса на Евгени, тя до сега не си е казала 2 думи с него.
Е това че прилича на някой външно, задължително ли означава, че и на характер е същата?

# 1 280
Наум беше споделил, че по средата на сезона Евгени ще трябва да вземе много важно решение, което ще обърне нещата. Дали не става въпрос за избор между Валерия и Елена и да е изгонил Валерия заради някоя издънка.

Ужас - че тя Елена е по-зле и от Валерия. Най-добре направо да ги маха и двете кукувици.

# 1 281
  • София
Замислих се за момичето, което си тръгна. Явно не е направила никакви стъпки към Евгени. Странно е как някои мацки чакат той да ги забележи, а все пак са отишли да се конкурират за него с още 20 други и те трябва да му привличат вниманието. Някои засега успяват

# 1 282
Според мен братът на Елена е имал опит за… неприятно нещо. Но са само догадки.
Имам страшно дежавю с някои момичета.
Мони е тихият провокатор като Капитонова - врътва опашка, пали страстите и се изнизва. Напомням, че Дениз, а не Виктория беше на топа на устата до средата на сезона.
Крисия се жалва и прави на жертва като Александра. Даже съм почти сигурна, че си е водила записки по предния сезон, защото ги говори същите “възвишени” реплики.
Валерия е също Александра - пред Ергена ангелче, на груповите срещи - демигоргона. Само се изпусна да набие топка в гърба на Елена, ама Геньо е влюбен и сляп.
Айлин се опитва да го играе палава и сладка като Блага, но на втората ѝ идваше отвътре.

# 1 283
  • Мюнхен
Евгени ужасно са го зализали на коктейла, докарали са го като от "Трима братя, три сестри"... Аз пак да си коментирам стилистите, но пошлите момичета ги правят с още по-пошла визия, а нормалните с много нежен и лек грим. На Габриела и Мони роклите и грима просто са...

Но пък Габриела ме забавлява тая вечер де. Тия престорени ревове, докато той свиреше, бях точно като от турски сериал, посмях се с нея.

# 1 284
Замислих се за момичето, което си тръгна. Явно не е направила никакви стъпки към Евгени. Странно е как някои мацки чакат той да ги забележи, а все пак са отишли да се конкурират за него с още 20 други и те трябва да му привличат вниманието. Някои засега успяват
Е чак пък отишли заради него....

# 1 285
  • София
Рекапитулацията ми на днешния епизод - с голямо прискърбие и смущение си давам сметка, че изглеждащите нормално девойки намаляват застрашително със страшна скорост.
Милица явно беше подложила алкохол на хапчето и прие уж горе-долу добре информацията за целувката, но очите й говореха друго. Следващия път пак ще има драма, защото тя е сърдита на Евгени, че я остави за последна роза, а той има нахалството дори да не подозира. Предусещам, че ще му потърси сметка.

Валерия и Айлин - кофти парчета. Не успяха да се прикриват задълго. Не мисля, че Валерия го харесва, просто й харесва да показва превъзходство над останалите. Туркинята от своя страна газ пикае, че не е тя избраната за първа целувка, но се прави на много радостна за приятелката си. А с ергена от зор да се натегне, предОбри много сериозно.
Надявам се Евгени да има очи и уши и да ги ползва по предназначение. Много неща се чуват и виждат.

# 1 286
Аз още доглеждам, но Елена беше страшна сладурана на народната. Валерия - пък страшен злобил, много ми е антипатична, и с тези перманентно притворени сластно очи е малко като дрогирана. 🤣

# 1 287
На колко години е Габриела миската? Според мен е над 30, но защото е дребничка минава за по-малка.

Само на 25 е Simple Smile

# 1 288
  • София
Е чак пък отишли заради него....

Ако искаш да седиш по-дълго в Бодрум на почивка, ще се правиш, че си там заради него

# 1 289
А да - прическата на Евгени беше ужасна. Така главата му изглеждаше твърде голяма за тялото.

Аз мисля, че в даден момент големите приятелки Валерия и Айлин ще се хванат за косите. Айлин явно се дразни, че Евгени не й обръща внимание и с времето ще се дразни все повече, та очаквам да има разправии там.

Общи условия

Активация на акаунт