Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 732
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 315
Моята свекърва има истинска глутенова непоносимост, веднъж хапна по погрешка тестено изделие (вместо безглутеновото, взе глутеновото) и трябваше да ходим към болница. Поду се и започна да се задушава. Така че Кристина ако има наистина глутенова алергия, не трябва да хапва от тестеното. Ако просто се прави на интересна, е обидно към хората с истинска алергия, които мечтаят да хапнат парче хляб.

ПП: честно казано, не знам защо, но на мен Кристина хич не ми е красива. Айлин е доста по-красива (лично според мен).

# 316
Хахаха, аз лично много се забавлявам, зле е, ама е сладка. Просто той тотално не очакваше, че ще му дойде някоя ненатурална флиртаджийка, но определено е много по-добре от Валерия. Можеше да си спести разказите за повръщането и зайчетата, де. Joy
Много ми се иска да видим повече от Микаела и Боряна. Гледах инстаграма на първата онзи ден и мернах, че слуша Placebo - спечели ме, а втората ми е много красива. Ние толкова говорим за Елена иначе, че вече се поуморих от нея.

Редактирам се: По принцип е редно да ги попитат за алергии, непоносимости или други ограничения спрямо хранителния режим.

Че тя Микаела е много по-красива. Тази Боряна даже не я знам коя е.

# 317
Много хубав Евгени в това зелено… И като се усмихне широко!! По-хубав е от Кристина за мен. 😂

# 318
Леле! На първа среща успя да му каже: че ѝ става лошо на море, че коремът ѝ се подува и повръща от глутен, че правото, което е завършила, не ѝ харесва, защото е ужасна бумащина, че Черноморието не ѝ харесва, че Малдивите не ѝ харесват, че кръвното ѝ е ниско.  А срещата още не е свършила!? Добре, че си признаа, че е мрънкало. Иначе никой нямаше да се досети Wink

много ми хареса, че е така честна...кАжи си всичко, не се притеснявай, ама е манипулаторка и крие истината. като си решила да си казваш симптомите защо не каза най-важният - а именно ''срЪне на лъжичка''

# 319
На Ергенито му се падна дефектна кукла барби, трябва да я връща 😂😂😂😂

# 320
Познавам Кристина.
Там е за да натрупа известност. Има си приятел грък - богаташ - от години. Може би заради това се държи и по-студено и невзрачно на срещата.
Класика. Сега остава да кажеш, че е е с няколко десетилетия по-голям от нея и картинката ще е пълна. Много са превдидими тия ергенки.

# 321
Боряна без грим е чудесна, ама е височка. Боса влезе и беше по-висока от Генчо.
И на мен ми хареса. Както и Микаела  , много красиво момиче и ако и те двете се окажат луди калинки се отказвам да гледам Joy

# 322
Габриела предишната нощ май е прекалила с пиенето. Фейсът крещи тежък махмурлук, а в къщата няма алка зелцер Joy

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 21:35 от Donna Paulsen

# 323
Наум и миналият сезон ли говореше толкова смешно? Joy

# 324
На Габи са и криви зъбите и изглежда грозно в устата.

# 325
Габриела без грим прилича на циганка.

# 326
Кристина поне няма алергия от морска вода.

# 327
Ергени: "Надявам се НАЙ-НАКРАЯ да е доволна" ами надявай си се😂😂 Завалията, втора греда удря

# 328
Много изнервени и двамата))

# 329
Евгени се отказва от живота с всяка изминала секунда. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт