Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 498
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Евала на Генчо, не му хареса и веднага я махна. Няма рози на всяка среща, няма изкуствени хвалби, няма безкрайно мотане.

Милици стои заради продукцията. Изобщо нямат скрупули да я подкокоросват. Гавра е това.

Някой позна ли коя е ревящата?

# 631
Кристина е писала в Инстаграм, че се радва, че си тръгва, а за причината - да питаме Евгени, ако имал смелост. Много мразя като се правят на загадъчни 🤣

# 632
Само Милица го харесва ,от 25 момичета ,само тя.
Според мен и Гергана и Виктория го харесват.
Немаме Гергана, бре!

Утре сигурно ще е на среща с Крисия.

# 633
Поли Цикатридината говори като мишка от анимационен филм.

# 634
О, Кристинка беше много изненадана и разочарована. Като му каза да намери каквото търси беше с тон и подтекст "щом не съм аз.." и той като ѝ отговори, че е мислел, че е тя вече е била убедена, че нещо не ѝ е харесал. Та затова сега призовава той да се обяснява... тя няма никаква вина. 😁

# 635
Кристина е писала в Инстаграм, че се радва, че си тръгва, а за причината - да питаме Евгени, ако имал смелост. Много мразя като се правят на загадъчни 🤣
На Кристина ѝ е тъпо, че я изпидурка и много добре знае, че нямат право да говорят каквото и да било. Само се прави на интересна. Да си беше погледала срещата днес.

# 636
Утре коя ще е на среща досетихте ли се?

Според мен беше Крисия, обаче целувката определено не е с нея, май е с Елена или заблуждават на рекламата.

# 637
Милица е криндж. Смях се с глас как се престарава на танца, обаче не ми хареса Пам как изсъска срещу нея.

# 638
Изпълни ми се желанието Генчо да покани Кристина, но се разочаровах. Тя е от жените, които смятат че е достатъчно само да красят с присъствие, а мъжът да се суети около тях.Никаква дълбочина, душевност, топлина.. жалко за красивата опаковка. Но пък и той можеше да измисли и да разчупи обстановката с друго освен да я пита дали ѝ харесва яденето.
Тези Мария, Рая  и Елисавет изобщо нямат място в предаването. Дори чар нямат.
Сетих се кое друго не ми харесва в Генчо (освен ръста) има маниера на Гришо. Тихо леко лигаво мрънкане под носа.

Но пък беше честна - каза си всичките кривки. Което улесни Ергени да й бие шута. Мрънкало не му трябва.

# 639
Само Милица го харесва ,от 25 момичета ,само тя.
Според мен и Гергана и Виктория го харесват.
Немаме Гергана, бре!

Утре сигурно ще е на среща с Крисия.
Джия е Гергана Simple Smile

# 640
  • София

Ергенът - Епизод 4, Сезон 2 (01.03.2023)

# 641
Джия е Гергана, може би нея визират.

# 642
  • Вестерос
Евгени е спал с нож под възглавницата след тая вечер. Ей така, за всеки случай. Flushed
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 643
Поли Цикатридината говори като мишка от анимационен филм.
Точно. Все едно слушам Мини Маус, подсилена с малко калций 😁

# 644
Ревящата е Крисия, но може да има предвид и днешната среща.

Общи условия

Активация на акаунт