Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 470
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 675
Валерия е най-красивата там (като изключим грима тази вечер). Нормално да е целуната сред първите.

# 676
Случайно разбрах за Милица, че е имала гадже от няколко месеца и се е разделила с него, заради влизането в предаването. Много искала да бъде инфлуенсър, влогър и т.н.

Жалко за нея, че е останала без реалната си работа и реалния си партньор заради някаква мания по тъпото инфлуенсърство. Не съм се замисляла, че това е магнит и за по-лабилните хора.
Личи си, че
иска да е известна инфлуенсърка, ама с това бельо дето се снима…не знам, не знам…Отдолу някакви мъже ѝ пишат..Евтина работа.
Сега е лазерен оператор, качила го е в инстаграм.

# 677
  • София
Не съм съгласна, че не я предразположи Евгени. Опитваше какво ли не, насреща само мрънкане и недоволство. Ами няма какво да се мъчи да се чекне повече - не си пасват, сайонара. Изпраща и сигнал на другите - много бързо могат да изпаднат от класацията, та да не се чувстват комфортно. За мен оставянето на Меган и Айлин накрая беше точно с тази цел.

Пам се държи изключително надменно. Все някоя я дразни. В миналия епизод какви въпроси задавали, в този Милица, че се показвала. Ми покажи и ти нещо де. Гледам в промото се кикотеше подигравателно. Все повече ми пада в очите. С нищо по-различно не е от тези, които обвинява, че я тормозят, и вероятно лесно ще влезе в ролята на були, ако си намери достатъчно съмишленици.

Мони май е новата Александра и Виктория в едно. Очаквам доста да си покажат грозните лица съвсем скоро.

# 678
“Може ли да те прегърна” е новото “много мило”

# 679
Аз съм ходила на ориенталски танци и познавам някои от танцьорките. Да, с дълги коси са, по-екстравагантен външен вид, имат много сексуална енергия, но никоя не е така окепазена в лицето. Не бих казала, че професияга на Мони го изисква, по-скоро са си нейни травми, които избиват по този начин като при всяка друга жена с корекции.

# 680
Нямам
против корекциите и сигурно заради работата  си е решила, че ще трупа повече довиденти, но устата ѝ е като зашита за лицето , все едно е на някой друг.Ако беше на 1/2 щеше да е супер.Веждите вече са въпрос на дадености, но на мен ми прилича
на героиня от “Стар Трек” с тези сега;

# 681
Като ми поотмина шокът, че Милица е имала истинска връзка с жив мъж, почвам да се чудя е ли възможно само да се прави на луда?
Може би вярната стратегия на ергена с нея би била да й зачисли едно дайре и да я повери на Мони да я тренира до откат. Или да ходи на срещите с нея, вклинен между Пам и Елисавета.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 09:15 от Mama xxl

# 682
Милица е с капацитета и манталитета на тризначките. Има ретро вид и затова казах, че ми прилича на селска кметиица. Гледайки я, се сещам за един стар български филм - "Хотел *Централ*".

# 683
На мен уединението с Виктория ми хареса. Имаше хармония между тях. С Елисавета също се получи добър разговор за мое учудване. С останалите Евгени все едно заспиваше. Изцяло одобрявам изпращането на Кристина във външния й свят, тъй като очевидно участието й във формата не се получи.

# 684
Подкрепям Евгени в решението му да изпрати Кристина да си ходи. Хем е една надменна, хем пък е страшно дърво. А и сама си го каза - мрънкачка.

# 685
Тъй като ми отнема дни да изчета актуалните ви коментари, а току що ми се подхвърли тази статия със снимки, споделям я сега, може би не много на място. Снимки на няколко ергена от чуждестранните издания на шоуто:

https://trendynews.bg/news/2022/03/11/%d0%ba%d0%b0%d0%ba- … 1%80%d0%b6%d0%b0/

# 686
Аз харесах само албанския и хърватския ерген Heart
Нашият е симпатяга и няма да го върна. Това  което ми харесва в Евгени, че е естествен и искрен в реакциите си  (в рамките на доброто възпитание) и изборите, които прави. Витя фалшивееше доста и криеше зад добре заучени фрази. Той беше празен откъм съдържание въздух под налягане.

# 687
Все повече се убеждавам, че и Евгени много трудно започва разговори. Виктор много по разчупен беше. А Кристина като каза, че имал много хубави очи  Rolling Eyes ...ми то какво да му харесаш друго. Всички само това могат да кажат за него Rolling Eyes... И това мрънкане под носа. Най много мразя да ми мрънкат. Няма никаква интонация, никаква емоция. Иска другите да стопят стената, ами Кристина като каза, че и е студено защо не отиде да прегърне и да я стопли а???

# 688
Хубави очи, хубава душа. За мен е чаровен по някакъв си свой начин.

# 689
Не знам дали сте обсъждали, че Кристина, всъщност, е повече “миска”, отколкото “юрист”. Тя е Мис България Вселена и представя страната на международния конкурс в Щатите. Така че, красотата й не е случайна…
https://www.btv.bg/shows/cool-t/videos/mis-vselena-balgarija-kri … -na-konkursa.html

Извинете, ако е писано, поне аз не видях. И вижте как едностранчиво предлагат визитките - едно момиче е “само едно”; каквото продукцията е избрала за опаковка…

Общи условия

Активация на акаунт