Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 518
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Милица има нужда от помощ. Не е смешно.

По отношение на Кристина, ако има нещо като отрицателна химия, ей това беше то. Ми не става и не става. Чак ми залипсва Дениз, която при всичките ѝ минуси, умееше да води с лекота разговор и изобщо не натоварваше, дори и когато споделяше тъжни неща.

Радвам се, че Кристина си тръгна. Чудесен знак към останалите. Тихи води ще се окаже Генчо и ще ни изненадва явно, а това е добре. Още много има за гонене и е почти все едно в какъв ред ще си тръгнат Габито, Милица, Жени, другото Габи... Предполагам, че част от момичетата не ни ги показват изобщо, защото и с тях не се е получило нищо интересно.

Хареса ми как се справи Ирина с танците.

Мони може и да не е най-добрата танцьорка, но видимо беше класа над останалите. Това обаче не впечатли Евгени, защото той гледаше някъде напред към другите, когато тя дойде да танцува до него.

Да кажа и нещо изцяло положително. Чудесна гледка бяха момичетата с народните танци. Ефирни, нежни, усмихнати, красиви български момичета.

# 751
Има скрито - покрито. Кристина коментирала  изгонването.

https://www.flagman.bg/article/288033

# 752
Е какво е коментирала. Нищо.

# 753

Дали? Всички тези жълти сайтчета си изсмукват от пръстите и правят преразкази по картинка. Човек трябва да умее да "губи" с достойнство. Тя не е усвоила този урок, нито има намерение да го прави.

# 754
Последователността, която Евгени следва при розораздаването също много ми допада. Открито показва, че предпочита естествените жени, като всеки път до сега те са първите, които получават рози. А още повече ме радва, че дава роза на Пам преди да започне да ги раздава на джукестите моми Simple Smile Направо ги закопава - особено Габриела, която всеки път гледа учудено, когато Пам получава роза преди нея Joy

# 755
От отпадналите най-нормално на тръгване се държа първата. Колкото и смешки да имаше за външния й вид, тя самата не се изложи.

# 756
  • Варна

Според мен има моменти, които не са снимани и в които вероятно Евгени прави опит за сближаване, а г-ца Недостъпна се дърпа и се прави на интересна. Не ми изглежда да го харесва тя и някак се държеше студено и дистанциарано. Нямам представа такива госпойци защо са в реалитито, обаче..

# 757
Няма мъж около мен, който да не е захласнат от Айлин. Хубави очи има, да, в комбинация с черна коса, супер. В устата има нещо леко бобърско, но като е ок. Прави ми масово впечатление, че мъжете именно такива жени търсят - красива опаковка, лигав мяучещ глас и не особено богат речник. Достатъчно им е да се приберат вкъщи, девойката да не ги занимава с глупости, да си мълчи, да краси, д се лигави и да ги изслушва, възкликвайки "о,колко яко, о, колко миличко...". И нали задължителното - да отваря краката, без да я боли глава и да мрънка. Туй то. Факт, че най-много се изневерява на успешните, амбициозните и интелигентните жени. Щото мъжете не могат да приемат, че не са най-важното и светът не се върти около тях само.

Относно Евгени - колкото и светска личност да е, това не значи, че е отракан и с лекота подема разговори. В това отношение може да е по-интровертен. Има хора, на които им е трудно да водят разговори. На такива им трябва човек отсреща, който да е по-отворен.

# 758
  • София
В потрес съм. От каста. Да е някакъв футболист, че да му предлагат надуваеми кукли върви, но на пианист Rolling Eyes  Как пък веднъж не можаха да не орезилят предаване... Flushed
Много ми се иска да има 1 седмица без тоновете гримове и бални рокли. Да ги види Ергени без грим Laughing Joy
Ето за джукеса Габи за професията й, в коментарите на разбора на Кукушев на участничките https://www.youtube.com/watch?v=oi5j99hQxnc
Скрит текст:
Motoristka, някои обаче преиграват с мяукнето и лигавенето, та чак ствават смешни ...

# 759
Определено Евгени не е добър събеседник. Изглежда доста незаинтересован от разговорите си с Виктория и Елисавета. Като че ли ли му липсват емоции, да няма лек аутизъм, аспергер?

За Виктория,  щеше да бъде хубава ако не беше този нос за съжаление... Не съм фен на чипи нослета от турски клиники, но не харесвам месести и огромни носове на жена особено ако е с нежни черти...

# 760
Евгени се държи нормално, естествено, емоцията му е изписана на лицето. Той е професионален музикант на високо ниво, което означава години наред, часове упражнения всеки ден. И много пътувания. Няма време, за да се "ошлайфа" с жените и не му е и нужно. Предпочитам мъже като него, защото в тях има ценност и стойност, а не са изкуствени Мистър Кен, ръсещи само шаблони, като Ергенът от миналия сезон. На мен този сезон ми е по-интересен. Има и по-интересни момичетата, също така.

# 761
  • Варна
То с тия двете и аз ако разговарям ще изглеждам така, просто няма какво да си каже с тях. На първи разговор никога не се казват проблемите.

# 762
Аз съм разочарована, че момичетата, която се явяват на кастинг, не биват проучвани от продукцията, преди да бъдат одобрени. Поне платените компаньонки да не бъдат допускани. В крайна сметка, само, като ти се появи такова чудо, като Габриела, би трябвало да ти стане ясно каква е - то от самолет си личи. Ето и с "учителката" се оказа, че не е баш учителка с тези снимки из нета. А пък и да се проверява дали имат сериозна връзка в момента. Както се видя не е чак толкова трудно, щом ние тук успяваме за отрицателно време да изкараме купища информация за тях.

# 763
Определено Евгени не е добър събеседник. Изглежда доста незаинтересован от разговорите си с Виктория и Елисавета. Като че ли ли му липсват емоции, да няма лек аутизъм, аспергер?

За Виктория,  щеше да бъде хубава ако не беше този нос за съжаление... Не съм фен на чипи нослета от турски клиники, но не харесвам месести и огромни носове на жена особено ако е с нежни черти...
Хем корекции да няма, хем естественият нос не е хубав. Ами жената си се харесва сигурно така, пък и не всеки има възможност да даде 5-6 хиляди и повече за операция. Simple Smile

# 764
Доволна съм, че Евгени разкара Кристина. Не си поплюва, дано е негово решение.

На мен най-противна и откровено отвратителна от жените ми е Габи. Никоя друга не се доближава дори до нея. Тази е пълен пакет в най-отрицателния смисъл.

Милица много отчаяно се предлага. Толкова стръв в танците, само дето не се разсъблече, че да я забележи. После му провежда психоатаки по пейките.

Елисавета не я харесвам, но ме трогна споделеното за личния й живот. Разбирам я какво е да се прибираш вкъщи и да няма кой да те посрещне...

Засега симпатизирам най-много на Крисия, Виктория, Микаела.

Общи условия

Активация на акаунт