Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 470
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 885
Аз може да съм много наивна,но на мен ми изглежда много мило това предложение за пътуване до Австралия. Ако не го е казал само  по сценарий, Евгени може и наистина да смята,че в предаването ще намери жена, с която да се харесат и какво по-естествено от това в началото на хипотетичната връзка да иска да прекарва време с нея.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:46 от Leona_

# 886
Пилоте, билетите с Катар до Австралия са около 1000/1500 евра икономична класа. За човек като Евгени не би трябвало да е проблем, особено ако предположим, че неговият билет е платен така или иначе.
Австралия е прекрасна държава, в големите градове няма нищо опасно. Страхотна привилегия е човек да може да отиде там и е голям жест от негова страна. Освен това наистина показва, че има сериозни намерения.

Дали някоя е заминала наистина с него е друг въпрос.

# 887
Все още се чудя дали си търси "притурка" именно заради горчивия опит с предната връзка или да гледам позитивно на нещата- ноември свършват снимките, също ноември ще е 3 седмици в Австралия. Това ще рече, че веднага след финала заминава. И може би не е искал да прекъсва хубавото хипотетично начало на връзка. Така би демонстрирал на бъдещата половинка неговия живот- да го види от първо лице, а не преразказ по картинка. Още не знам. То ще стане ясно. Обичам да започвам с доброто, та затова ще приема засега втория вариант.

# 888
Все още се чудя дали си търси "притурка" именно заради горчивия опит с предната връзка или да гледам позитивно на нещата- ноември свършват снимките, също ноември ще е 3 седмици в Австралия. Това ще рече, че веднага след финала заминава. И може би не е искал да прекъсва хубавото хипотетично начало на връзка. Така би демонстрирал на бъдещата половинка неговият живот- да го види от първо лице, а не преразказ по картинка. Още не знам. То ще стане ясно. Обичам да започвам с доброто, та затова ще приема засега втория вариант.

Да. И освен това могат да са заедно сами без да се крият, за да не издадат финала.

# 889
Добре де, няма ли да се намери във форума някой, летял в началото на ноември до Австралия или поне в първия от поредица полети, който да е видял дали Генчо пътува сам или добре придружен.

За Кристина не знам дали сте коментирали, защото пропуснах няколко страници, но във ФБ бяха пуснали снимки от пътуване до Малдивите с гаджето й. Тъй че определено не ходи с прЕАтелки.

# 890
Ето една друга версия на Ергенът     https://www.youtube.com/watch?v=xFv07Wi8uR0

# 891
Скрит текст:
Не мога да не го споделя Joy. Извинявам се, ако е показвано

Ергени 2016 в Берлинската бой банда Symphoniacs и други снимки:
Скрит текст:

И сега:

и коментар: "...много е красивен , много е хубава , жалко че още не се е намерил сляп човек да я оцени" Joy
П.С. Искам Ергенът 3 с Валери Божинов. Клонингите атакуват, ще го направят разноглед Grinning
Може и с Митьо Пищова Sweat Smile

# 892
Скрит текст:
Не мога да не го споделя Joy. Извинявам се, ако е показвано

Ергени 2016 в Берлинската бой банда Symphoniacs и други снимки:
Скрит текст:

И сега:

и коментар: "...много е красивен , много е хубава , жалко че още не се е намерил сляп човек да я оцени" Joy
П.С. Искам Ергенът 3 с Валери Божинов. Клонингите атакуват, ще го направят разноглед Grinning
Може и с Митьо Пищова Sweat Smile
Такива дърти "пушкала " не ни трябва да гледаме ,те са си изпяли песните .

# 893
Ти па само пилот не си бил в тоя форум... Joy

9 години играя летателен симулатор видеоигра. Няма да ти казвам колко пари съм потрошил по нея. Колкото за един апартамент сигурно.
По тази логика и аз съм лекар любител,като дете гледах Спешно отделение, после почти всички епизоди на Доктор Хаус Joy

# 894
Евгени  бил ли е в крайна сметка в Австралия на концерт? Не виждам снимки на инстаграм тагнати там. И в гугъл не ми излиза такава информация.
Момите доста се въодушевиха обаче.

# 895
Коя пациентка очаквате да изхвърчи от диспансера?
Очаквам ято, ама едва ли! Grinning Иска ми се да е Милица, но ... вероятно ще е друга.

# 896
Не искам да прозвуча злобно, аз също не съм красавица, и тези момичета със сигурност са по атрактивни от мен. Но все пак имам очи, простете.

Много ме учуди факта че Габриела се класира по международни конкурси за красота, хич не ми прилича на миска, същото и с Кристина, хубавка уж, но за мис не. Вижда се и по снимките им че са доста нисички, по принцип за тези конкурси се предпочитат момичета с поне 170 см. Естествено на снимките им в инстаграм са доста едитнати, филтри итн, но пак се вижда че доста се отличават от останалите миски с които позират. Аз живея извън България и са ми пращали тук мемета относно българските мис, които кръжат в чуждестранни сайтове.

Аз знам че се избира измежду тези които се запишат за такъв конкурс, ама малко срамота бе хора... Wink

# 897
Избират се тези,които имат по-платежоспособен спонсор да им купи титлите

# 898
  • София
Успях да го изгледам епизодът на запис и виждам , че направо тук темата е огън...
Та моите 5 лева по темата. За срещата  според мен се, по скоро не се получи..... Беше им бая неловко и на двамата и това с разговорите около храната беше бая изсмукано от пръстите един вид......и затова според мен Кристина си замина, ако не е изцяло продуцентско решение де. А и тя ми се вижда малко тип кукла статуя. Виктория и Крисия се показаха в добра светлина и ще е интересно да имат развитие. Поли си е малко като плюшена играчка, малко лигава, но пък изглежда добричка (дано не се обърне и тя в друга светлина). Елисавета май може и да има друго държание и тн. стига да не се движи с пловдивската джукеста статуя.  Мони ми е много противоречива и ще е интересно в каква светлина ще се развие. Пам ми започва да издиша ... уж се изкарва жертва на злобилите, а в същото време почва да хейти драма куинката... А като се присетих за нея, не знам кой ще я изтърпи Милица. Според мен има нужда от помощ от специалист, защото хем е вечната неразбрана емоционална жертва , хенм държи да е центърът на вселената   по леко агресивно натрапчив начин. Буквално може да те натовари супер психически. Микаела е много красива и се държи бая галантно и искам да виждам повече от нея. Габриела съм почти сигурен, че има нещо руско в нея и май е скрита лимонка.
А сетих се за нещо ,не знам дали ще го коментирали, но реално май активно спортуващи по някакъв начин са само Райа, Виктория, Поли - разбрахме за пулденса (аз и си мислех, че се занимава със спорт, особено заради краката, но не бях сигурен с какъв) Микаела също ми се  струва че, А Мони освен танците с нещо друго. За другите не съм въобще сигурен.....

# 899
  • София
Защото, ако не беше с тях, щяха да гаврят нея за вида и възрастта ѝ. Спаси се от тях по този начин.
Савана, интересна гледна точка. Даже щях да го призная за умен ход, ако "извреците" бяха по-голямата група. Но в момента са малцинство и е много вероятно съвсем скоро да остане сам-самичка. Тогава вече ще й бъде трудно останалите да я приемат с отворени обятия.
А и като се замисля ми се струва, че по-скоро по убеждения се присламчи към тях, защото не се сеща да се обере пред Евгени, ами също като останалите две върти очи и се присмива. Слава Богу, поне на разговора насаме се представи по-човешки.

Общи условия

Активация на акаунт