Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 495
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 990
Пам , за разлика от Габриела и Елисавета , си мълчи пред Крисия , а зад гърба и много и знае устата.

# 991
Толкова скалъпени бяха тези скандали, че ми се струва все едно са им направили забележка от шоуто, че няма драми и е скучно.

# 992
Крисия поне е хубава за разлика от повечето плашила.

# 993
Защо всички изтрещяха в кокошарника? Не са ли още на ден пети? Не ми се мисли какво ще стане до финала. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 994
Пам...... Скъпа, с теб имаме някои общи неща, ама си ми токсична вече. Са, има различни хора, които са с различен начин на мислене, не можеш да осъждаш някой само защото се държал различно пред камери. Фффф, сценаристите не спят, дори и пред камера да се държи някой различно, тези девойки са преминали през extensive кастинг и със сигурност сценаристите / продуцентите са видяли истинските характери преди да влязат в предаването.

# 995
Айде поредната драма куин… 😓

# 996
Айде,още една ,дето не си е пила хапчетата.Хареса ми Тутанкамон как се оттегли.

# 997
На мен Милица по нищо не ми напомня на Блага, още по-малко пък на Зори Джи. Често виждам съпоставки. Тази е Кери. Тя е абсолютен психопат. Стокър. И грозна. Какво достойнство има пък тази? Многострадалната.

# 998
Всички започнаха да пресоляват манджата.

# 999
  • Варна
при мен ли имаше проблем ама картината няма общо със звука, докато Крисия се оплаква :д

# 1 000
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ауууу, дайте и короната на драма куин, това не се търпи тази вечер, психодиспансер!

# 1 001
Направо мас и капе от устата на Айлин! Не я харесвам.

# 1 002
На тва ревящо девойче да му дадат едно успокоително и да млъкне вече.
Направо мас и капе от устата на Айлин! Не я харесвам.
Като мишка е.Цвър-цвър!

# 1 003
Айде, гушкача...
НаправО Triumph ще повърна от лигня

# 1 004
Айлин много дразни с това детско престорено гласче, направо ми бърка в мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт