Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 451
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 855
Във фб някой се бъзикаше ,че  следващия Ерген трябва да е Емо Каменов Joy ще се пукна от смях с този Joy

# 856
Особен е диалектният акцент на Микаела😀/другата странно говореща дама е Габриела / Трудно  ми е да си представя какъв юрист би била с този диалектен акцент- никой не избира къде да се роди и как да говорят около него, но сам определя какво да е личното му ниво. От Микаела очаквах повече като ниво, красива е и ми се искаше да надскочи собствените си дефицити.

А сега за т.нар. Пам, а за мен ПлАмена- подкрепям и разбирам хора като нея, възхищавам се на желанието им за себеизява. Но при въпросната девойка лошо впечатление прави желанието за себеизтъкване спрямо Милица. Вместо да я подкрепи и вземе под огромното си крило, злобно я обвинява във всичко онова, което и самата “Пам” каканиже- колко е добра в секса, любовта, колко е великодушна и т.н.
Не одобрявам високомерното отношение на ПлАмена към другия лузър в групата. Дали е есеист или човек задаващ тенденции- не знам..Който следи творчеството ѝ да каже. В моите очи и уши е едро момиче със завишени претенции, с външен локус на контрола и реваншистко поведение. Чакам с надежда да ме опровергае и да се покаже като мъдър, великодушен човек с красива душа.
PS. И за какъв неин онлайн магазин спомена някой? Ако има, това обяснява много неща. Няма смисъл да ѝ измисляме фалшиви пиадестали.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 15:39 от ellis

# 857
Уж четох всички коментари от двете теми за новия сезон и не можах да видя това да е публикувано, та Евгени е участвал в поп-фолк клип, явно тази култура хич не му е толкова далечна.

Невероятна музика от Генчо!Като игнорираш граченето на тази.

# 858
Къде пишеше, че Кристина не е измислила договорът, а продукцията.Тя е искала съвсем друго да подари.

Ами не знам чие дело е. Аз ако съм юрист и продукцията ме накара да подаря такова нещо пред цяла България, не бих се съгласила. Най-малкото да си плюя на професионализма. Защото за мен текста беше супер неадекватен.
Значи тези дами подписват договори с условия и сами са се съгласили на тях.Те носят последствията.На някого в екипа е хрумнала гениалната идея да направи договор, което не уронва престижа ѝ, така че спазва инструкциите и толкова.

# 859
Уж четох всички коментари от двете теми за новия сезон и не можах да видя това да е публикувано, та Евгени е участвал в поп-фолк клип, явно тази култура хич не му е толкова далечна.

Абе, ясно е, че има причина Генчо Ергенчо да влезе в риалитито, независимо от музикалните си предпочитания, умения и слава. Ако съм класически музикант аз не бих направила това. Как си представяте например Васко Василев да се изтъпани в шоуто. Но хората осребряват слава, пък дори и да не е добра реклама на пръв поглед. Ето го Виктор, навсякъде е и кешира доста добре след участието си, но той е друг типаж. Не мисля, че този "късмет" ще споходи Евгени, но му симпатизирам сякаш.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 16:05 от FreakOnALeash

# 860
  • София
Потенциални изненади:
Валерия ; Микаела ; Ивелина и Габриела (принцесата)
А, Ивелина вече ни изненада с неподходящи грозни снимки по бельо, Дяволо, не знам къде спиш. Joy

На мен Микаела ми е много симпатична, но се опасявам, че като я дадат да говори малко повече, нещата ще се променят. Снощи нещо не ми направи особено добро впечатление на раздаването на розите, но вече забравих какво беше. Ще я следя и се надявам да не се разочаровам и от нея, че не останаха момичета за харесване.

А Валерия също ще изненада още тази вечер с насилена целувка. Явно доста се е стреснала снощи, щом се е прежалила толкова скоро. Но както се казва - за Родину, за Сталина... пардон, за кучетата, за каузата. Joy

# 861
Мен много ме дразни като вземат да шепнат при даването на розата: "Благодаря! Може ли да те прегърна?" - защо го шепнат това? А пък вчера коя му каза нещо на ухото и юруш всички след нея да му шушкат на ухото простотии...

# 862
  • Вестерос
Случайно разбрах за Милица, че е имала гадже от няколко месеца и се е разделила с него, заради влизането в предаването. Много искала да бъде инфлуенсър, влогър и т.н.
JoyJoyJoy следващата целяща да не работи, а да инфлуенсърства ... божке..

# 863
Случайно разбрах за Милица, че е имала гадже от няколко месеца и се е разделила с него, заради влизането в предаването. Много искала да бъде инфлуенсър, влогър и т.н.

Тя и работата си е напуснала заради Ергенът.

# 864
А забравих, тази миската, която влезна с короната - е тя ми е доста антипатична. Подигравчиика, заядлива и злобна прикривайки това зад уж хумор и подмятания. Абе тя няма ли нещо руско ? Нещо като говори, ми звучи с руски акцент...?

Съмнява ме да има нещо руско,по скоро знае няколко езика,нали се води интернационален модел Smile тя е от Русе и ми се струва,че говори много изкуствено, заучено, явно се притеснява да се отпусне, да не вземе да каже нещо с русенски диалект

# 865
Къде пишеше, че Кристина не е измислила договорът, а продукцията.Тя е искала съвсем друго да подари.

Във фейсбук в подкоментар беше отговорила, че е искала да подари книгата Любов (предполагам на Елиф Шафак), но не можело. Буквално пишеше, че договорът не е бил нейна идея.

За победителка залагам на Меги, но аргументът ми е само един и много вял. Имаше коментари, че не е активна в соц.мрежи след предаването. Не съм я следила лично, но ако е вярно, само за тази причина се сещам. На фона на няколко спрягани по медии или участнички с многозначителни публикации в своите фейсбук и инстаграм.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 16:19 от Mama xxl

# 866
Милица и гадже?! Че кой би я изтърпял... А иначе в този сезон не са на мода собственичките на онлайн магазини, а настоящите и бъдещи уона-би инфлуенсърки. И как по-точно ще бъда "инфлуенсната" от Милица? Може би как да бъда жалка или как се прави отливка на гърди...
Ох, днес съм лоша.
Хубава вечер, дами и господа!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 16:25 от FreakOnALeash

# 867
Пам ми е на кантар. Когато се държи мило и възпитано, ме очарова. Плюенето по другите не й отива, не че не е човешко и да няма право да хейти, но губи от това. Подхожда й да е благородна и по-снизходителна. В промото се учудих какво би могла срещу Крисия да има.
Червенокоса е като нея, значи трябва да получат поравно внимание. Simple Smile

Reina, не мога да те цитирам коректно защото мнението ти е твърде назад от този момент, в който пиша, а миличкият форум твърди, че моето мнение е последно и не мога да пренеса цитата, та затова така, за да кажа какво мисля по въпроса аз.
Цитат
Разговорът с Елисавета беше добре, съвсем нормален, но не съм изненадана, все пак на 40-45 жената има житейски опит. Само се чудя защо си позволи да падне на нивото на Габриела и Теодора. Сигурна съм, че може да се справи и по-добре.
Защото, ако не беше с тях, щяха да гаврят нея за вида и възрастта ѝ. Спаси се от тях по този начин.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 16:38 от Анонимен

# 868
# 869
редактирано

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт