Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 529
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 870
Аз не виждам нищо лошо в клипа. Лорена си ме кефи като певица, много як глас има.

# 871
А забравих, тази миската, която влезна с короната - е тя ми е доста антипатична. Подигравчиика, заядлива и злобна прикривайки това зад уж хумор и подмятания. Абе тя няма ли нещо руско ? Нещо като говори, ми звучи с руски акцент...?

Съмнява ме да има нещо руско,по скоро знае няколко езика,нали се води интернационален модел Smile тя е от Русе и ми се струва,че говори много изкуствено, заучено, явно се притеснява да се отпусне, да не вземе да каже нещо с русенски диалект

Снощи каза на чист руски цяло изречение. Не го запомних точно, нещо като "Свои глаза не верю"

# 872
Тя седеше до Ирина и са си говорили на руски,има си някакъв план,за да я снимат повече камерите.
( От статия в интернет преди 2г - Владее английски, руски, а в момента учи и испански. )

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:18 от Diffuser

# 873
Много се смях на вчерашния епизод- голяма комедия беше срещата, танците, че и вечерта им. Поне нямаше много скандали.

Кристина има доста трески да няла по-себе си- прекалено много обръща внимание на външния и вид, ако съдя по подобренията, джуките и тн. Няма никаква автентичност и непредубеденост в нея. Предполага, бащата е бил голям звяр, а отделно сега дава парички за Малдивите, но пак я държи изкъсо. В любовта е точно определение на емоционално недостъпен човек.

Милито се държи като по учебник по психиатрия. Същата е като Венета от миналия сезон. Не съм я видяла да прекалява с алкохола още, но няма да се изненадам.

# 874
  • София
Не мога да не го споделя Joy. Извинявам се, ако е показвано

Ергени 2016 в Берлинската бой банда Symphoniacs и други снимки:
Скрит текст:

И сега:

и коментар: "...много е красивен , много е хубава , жалко че още не се е намерил сляп човек да я оцени" Joy
П.С. Искам Ергенът 3 с Валери Божинов. Клонингите атакуват, ще го направят разноглед Grinning

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:20 от Vesika

# 875
  • Варна
Тази Меган наистина ли са я кръстили така? През 90-те Меган?😀
То тогава избуяха най-много модерните имена.
Вероятно е на онази Меган от "Птиците умират сами". Тогава беше много нашумял.

# 876
Венета поне беше забавна, а Милито  ти е толкова неудобно от нейните прояви, че направо те боли да я гледаш.
Относно победителката си мисля,че ще е някоя напълно неочаквана ,но не мога да реша още коя. Тия дни гледах в Ютуб Люси от миналия сезон и и тя каза,че знае коя ще спечели, но й е много интересно да види как точно ще стигнат до там с Евгени защото за момента нищо не подсказвало това.

# 877
Снощи не можах да хвана на живо всичко, само този момент уцелих, но ми се стори доста неловко и хладно-раздразнително поведението на Евгени. Днес гледах цялата среща и пак ми направи впечатление неприятното напрежение във въздуха. Адашът по зодия съвсем не спести да я кръцне по рачешки, измърморвайки пасивно-агресивно:

А този момент

ми напомни на...

# 878
Това пътешествие до Австралия, нека се изкажа като аматьор - пилот за кво иде реч.

Скрит текст:
Не знам в коя класа ще пътува, но в момента един такъв билет тръгва от от 2300 евро за икономична класа нагоре.
Има възможност за едно прекачване или 2. Ако е едно то ще трябва да лети през някое от емирствата, да речем София - Катар, Доха - Сидни. Втория полет е 16 часа или повече. В икономична класа това си е чисто мъчение.
Но, ако да речем реши да има 2 прекачвания е още по-мъчение. Тогава ще лети от София, да речем до Франкфурт на Майн или друг западноевропейски град, или Истанбул, след това на втори полет до Сингапур и след това трети полет до Сидни или друг австралийски град.
Явно финансово може да си го позволи или от хората, които го наемат да ходи да свири там са му платили билетите.

Лично на мен подобно пътешествие няма да ми хареса, не съм фен на Австралия, яко отровни гадини там, опасни змии, опасни паяци и тем подобни отвратителни неща.

# 879
На мен ми се стори доста бляскав погледа му към Рая. Аз и чак тогава я забелязах, но е доста хубавка, и се надявам да се съживи

# 880
  • Разпиляна във въображението
Един нормален разговор и Елисавета вече е нормална, не била за онази групичка. Дават сутрин Айлин и Валерия седнали и си говорят, кой знае за какво, с групичката, и според думите на Елена и Пам, те вече се възприемат като новите глави израстнали на мястото на Теодора.

# 881
Очаквах гвоздеят на програмата да е топ мениджър гуруто, която носи само рокли, а към момента - тя е изненадващо пасивна.

# 882
Това пътуване до Австралия както изглеждаше примамливо и мило, така е и малко дразнещо. Все едно си търси притурка човекът и очаква от жената, която хареса, да го придружава тук и там според неговите ангажименти и да му се възхищава, без значение от нейните. То вярно, че там жените не са с някакви кариери и са отделили 3 месеца за тв предаване, ама ми олеква Ергени.

# 883
  • Варна
Това пътуване до Австралия както изглеждаше примамливо и мило, така е и малко дразнещо. Все едно си търси притурка човекът и очаква от жената, която хареса, да го придружава тук и там според неговите ангажименти и да му се възхищава, без значение от нейните. То вярно, че там жените не са с някакви кариери и са отделили 3 месеца за тв предаване, ама ми олеква Ергени.
Напротив, не очаква. Той затова и каза, че предната връзка е умряла заради честите му пътувания. Жената не е длъжна да пътува с него.

# 884
Габриела миската се е снимала преди 2 години в индийски музикален клип Smiley https://www.youtube.com/watch?v=gLmtlVlxJM0&ab_channel=Inkaproductions добре,че нейното участие не наподобява индийски филм..ама има време де Smiley

Общи условия

Активация на акаунт